bubble42 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Γειά σας είμαι νέο μέλος ! Είμαι άνεργη 32 ετών και είναι δύσκολο να απορροφηθώ στην αγορά εργασίας . Σκέφτηκα λοιπόν αν είναι καλή ιδέα σε αυτή την ηλικία να ξεκινήσω σπουδές ζαχαροπλαστικής σε Ι.Ε.Κ. έχω όμως αμφιβολίες ...καθότι καταλαβαίνω πως για να εξελιχθεί κάποιος σ αυτό το επάγγελμα χρειάζεται χρόνια προυπηρεσίας και μετεκπεύδευσης είναι καλύτερο κάποιος να το έχει ξεκινήσει από μικρή ηλικία πιστεύω . Ωστόσο όμως πιστεύω ότι είναι μια εναλλακτική λύση που θα μου ταίριαζε γιατί είμαι πολυ δημιουργικό άτομο . Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης δεν μπορω να προβλέψω πως μπορεί να πάει .. ποιά είναι η γνώμη σας ?
anwnymh29 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Γειά σας είμαι νέο μέλος ! Είμαι άνεργη 32 ετών και είναι δύσκολο να απορροφηθώ στην αγορά εργασίας . Σκέφτηκα λοιπόν αν είναι καλή ιδέα σε αυτή την ηλικία να ξεκινήσω σπουδές ζαχαροπλαστικής σε Ι.Ε.Κ. έχω όμως αμφιβολίες ...καθότι καταλαβαίνω πως για να εξελιχθεί κάποιος σ αυτό το επάγγελμα χρειάζεται χρόνια προυπηρεσίας και μετεκπεύδευσης είναι καλύτερο κάποιος να το έχει ξεκινήσει από μικρή ηλικία πιστεύω . Ωστόσο όμως πιστεύω ότι είναι μια εναλλακτική λύση που θα μου ταίριαζε γιατί είμαι πολυ δημιουργικό άτομο . Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης δεν μπορω να προβλέψω πως μπορεί να πάει .. ποιά είναι η γνώμη σας ? Θα ελεγα οτι δεν ειναι ασχημη η ιδεα σου δεν ζητουν ολοι τον Παρλιαρο στα εργαστηρια τους.. Εγω θα σου προτεινα να βγαλεις και αδεια σεκιουριτι κατι που ειχα και εγω κατα νου αλλα δεν ειχα δεκαρα τσακιστη.. στο λεω γιατι εκει γυρω στον μηνα αν θυμαμαι σωστα παιρνεις την αδεια σου και εισαι ετοιμη για δουλεια. 1
mylo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μάλιστα, η τύπισα ζητάει γνώμες για ζαχαροπλάστης και εσυ ^ της λες να βγάλει άδεια security. εγώ θα της πρότεινα να δώσει πανελλήνιες... επι της ουσίας αν έχεις μεράκι κάντω. ξέρω άτομα που κάνουν τουρτες για γενέθλια (ξες αυτές με σχέδια απο πάνω) οι οποίες έχουν πολύ κόπο και βγάζουν ενα μεροκάματο 3
anwnymh29 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μάλιστα, η τύπισα ζητάει γνώμες για ζαχαροπλάστης και εσυ ^ της λες να βγάλει άδεια security. εγώ θα της πρότεινα να δώσει πανελλήνιες... επι της ουσίας αν έχεις μεράκι κάντω. ξέρω άτομα που κάνουν τουρτες για γενέθλια (ξες αυτές με σχέδια απο πάνω) οι οποίες έχουν πολύ κόπο και βγάζουν ενα μεροκάματο Της προτεινα ναι και αυτο μιας και ειναι ανεργη που ειναι το εγκλημα???
mylo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δεν είπα ότι είναι έγκλημα, απλά είναι άσχετο με το ερωτημα. 2
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αυτες οι τούρτες με τη ζαχαρόπαστα και τα σχέδια είναι όντως πανάκριβες. Δηλαδή και από το σπίτι σου που λέει ο λόγος να τις έφτιαχνες, βγαίνει ένα μεροκάματο στην καθεμία. Από το να κάθεσαι πάντως καλύτερα να το ξεκινήσεις και βλέπεις. Ανώνυμη, για σένα είναι καλό το babysitting και ειδικά σε παιδάκια με κάποιο πρόβλημα υγείας. 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Επαφή - ταλέντο έχεις για την ζαχαροπλαστική ή το βλεπει μονο ως βιοποριστική διεξοδο, το λεω γιτι η ζαχαροπλαστική ειναι τεχνη και θελει φαντασια και ορεξη, ειναι πολυ ποιο δύσκολη απο την μαγειρική ....και δεν μιλάω για αυτα τα παλιογλυκα που φτιάχνουμε στο σπιτι και είναι τίγκα στην ζάχαρη 1
Expertr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Επαφή - ταλέντο έχεις για την ζαχαροπλαστική ή το βλεπει μονο ως βιοποριστική διεξοδο, το λεω γιτι η ζαχαροπλαστική ειναι τεχνη και θελει φαντασια και ορεξη, ειναι πολυ ποιο δύσκολη απο την μαγειρική ....και δεν μιλάω για αυτα τα παλιογλυκα που φτιάχνουμε στο σπιτι και είναι τίγκα στην ζάχαρη Ενω τα υπολοιπα γλυκα φτιαχνονται απο μοσχαρι...Σε καθε γλυκο το 99% θα ειναι παραγωγα ζαχαρης. 1
bubble42 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Επαφή - ταλέντο έχεις για την ζαχαροπλαστική ή το βλεπει μονο ως βιοποριστική διεξοδο, το λεω γιτι η ζαχαροπλαστική ειναι τεχνη και θελει φαντασια και ορεξη, ειναι πολυ ποιο δύσκολη απο την μαγειρική ....και δεν μιλάω για αυτα τα παλιογλυκα που φτιάχνουμε στο σπιτι και είναι τίγκα στην ζάχαρη Έχω απλά δημιουργικότητα επαφή όχι δεν με περιμένει κάποια οικ. επιχείρηση και το βλέπω ως βιοποριστική διέξοδο
kalodrei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 σχετικα με τους security που αναφερθηκε ποιο πανω , δεν πληρωνουν οι εταιριες ,ατομα εχουν να πληρωθουν μηνες , λιγουν οι συμβασεις και κανουν τους κινεζους ,καλυτερα να παει ζαχαροπλαστικη ,ο καθε πικραμενος που νομιζει οτι θα βρει ως security δουλεια να δει λιγο τι παιζει στον κλαδο .. δουλεια σαν ζαχαροπλαστης στινεις και μονη σου , παιζαν κατι επιδοτησεις για ανεργες γυναικες πριν απο λιγο αν θυμαμαι καλα ,ολο και κατι θα βαλουν ξανα ,μπορεις να ανοιξεις κανα αρτοζαχαροπλαστειο ,οσο σκατα και να ειναι οι οικονομια το ψωμι πουλαει .
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αν έχεις την πολυτέλεια να πληρώνεις δίδακτρα για 1-2 χρόνια και να παραμείνεις άνεργη αυτό το διάστημα κάντο εφόσον είναι κάτι που σου αρέσει. Μετά κάπου στην Ελλάδα μπορείς να βρεις δουλειά (μαγαζιά, ξενοδοχεία κλπ).
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έχεις κάποιες άλλες σπουδές από παλαιότερα; Αν δεν βρίσκεις κάτι αμφιβάλλω κατά πόσο θα σε βοηθήσουν 2 χρόνια σπουδών σε σχολή στα οποία θα πρέπει να καταβάλλεις και δίδακτρα. Ψἀξε να δεις τι παίζει από αγγελίες σε αυτό το επάγγελμα. Για να φτάσεις σε σημείο να κάνεις αυτές τις τούρτες θέλει χρόνια εμπειρίας, η ζαχαροπλαστική είναι ο δυσκολότερος τομέας της γαστρονομίας και της μαγειρικής.
Laurelien Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καν'το και μπορεις να δουλευεις κι απ΄το σπιτι στην αρχη, οπως λενε και οι απο πανω να φτιαχνεις τουρτες. Μπορεις να κανεις και σελιδα στο fb με φωτο απο τουρτες σαν διαφημιση. Και τα καλοκαιρια μπορεις να ψαξεις για δουλεια σε ξενοδοχεια σε νησια.Λογικα κι απ'το ΙΕΚ καποιες επαφες θα εχουν. Απ'ό,τι εχω ακουσει ομως ειναι λιγακι κουραστικη η ζαχαροπλαστικη αλλα με μερακι ολα γινονται.
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Γειά σας είμαι νέο μέλος ! Είμαι άνεργη 32 ετών και είναι δύσκολο να απορροφηθώ στην αγορά εργασίας . Σκέφτηκα λοιπόν αν είναι καλή ιδέα σε αυτή την ηλικία να ξεκινήσω σπουδές ζαχαροπλαστικής σε Ι.Ε.Κ. έχω όμως αμφιβολίες ...καθότι καταλαβαίνω πως για να εξελιχθεί κάποιος σ αυτό το επάγγελμα χρειάζεται χρόνια προυπηρεσίας και μετεκπεύδευσης είναι καλύτερο κάποιος να το έχει ξεκινήσει από μικρή ηλικία πιστεύω . Ωστόσο όμως πιστεύω ότι είναι μια εναλλακτική λύση που θα μου ταίριαζε γιατί είμαι πολυ δημιουργικό άτομο . Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης δεν μπορω να προβλέψω πως μπορεί να πάει .. ποιά είναι η γνώμη σας ? Αν το γουστάρεις πιστεύω πρέπει να το κυνηγήσεις. Φτιάξε μας και κάνα γαλακτομπούρεκο μετά. 1-2 χρόνια είναι νομίζω σε ΙΕΚ.
anwnymh29 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Η αστυνομια και η επιστημη του φορουμ χτυπησε...προτεινα μια δουλεια και πεσατε να με φατε?? Αδεια ως σεκιουριτι βγαζει μεσα σε ενα μηνα για την ζαχαροπλαστικη θελει 1-2 χρονια ! Καποιες εταιρειες ναι δεν πληρωνουν,υπαρχουν ομως και καποιες που πληρωνουν αρκετα καλα..Ημαρτον κυριοι δικαστες!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις