Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η αστυνομια και η επιστημη του φορουμ χτυπησε...προτεινα μια δουλεια και πεσατε να με φατε?? Αδεια ως σεκιουριτι βγαζει μεσα σε ενα μηνα για την ζαχαροπλαστικη θελει 1-2 χρονια !

Καποιες εταιρειες ναι δεν πληρωνουν,υπαρχουν ομως και καποιες που πληρωνουν αρκετα καλα..Ημαρτον κυριοι δικαστες!!  :confused:

Δεν είναι για κοπέλες το συγκεκριμένο επάγγελμα , 2-3 κοπέλες που πέρασαν κατά καιρούς από νοσοκομεία , στα πρώτα βρισίδια έβαλαν τα κλάματα και έφυγαν.. :P άσε που και οι διοικητές των νοσοκομείων σπάνια προτιμούν γυναίκα από άνδρα.

Μετρημένες είναι οι φυλάξεις που έχουν πόστα που κάνουν για γυναίκες.

Δημοσ.

Δεν είναι για κοπέλες το συγκεκριμένο επάγγελμα , 2-3 κοπέλες που πέρασαν κατά καιρούς από νοσοκομεία , στα πρώτα βρισίδια έβαλαν τα κλάματα και έφυγαν.. :P άσε που και οι διοικητές των νοσοκομείων σπάνια προτιμούν γυναίκα από άνδρα.

Εχω δει και κοριτσακια να δουλευουν..σαφως δεν ειναι ολα τα ποστα για γυναικες δεν την θεωρω ομως και μια τραγικη δουλεια. Και σε δουλειες που εχεις να κανεις με κοσμο θα ακουσεις και το βρισιδι.

Οτι θελει η κοπελα να κανει εγω απλα προτεινα ενα χαρτι γρηγορο..ωχου :P

Δημοσ.

Εχω δει και κοριτσακια να δουλευουν..σαφως δεν ειναι ολα τα ποστα για γυναικες δεν την θεωρω ομως και μια τραγικη δουλεια. Και σε δουλειες που εχεις να κανεις με κοσμο θα ακουσεις και το βρισιδι.

Οτι θελει η κοπελα να κανει εγω απλα προτεινα ενα χαρτι γρηγορο..ωχου :P

Γρήγορο χαρτί δεν το λες,σου παίρνει άνετα ένα 3μηνο,τέλος πάντων,μακριά από το συγκεκριμένο επάγγελμα,δεν έχει προοπτικές.

Δημοσ.

Γρήγορο χαρτί δεν το λες,σου παίρνει άνετα ένα 3μηνο,τέλος πάντων,μακριά από το συγκεκριμένο επάγγελμα,δεν έχει προοπτικές.

Δεν ειπα οτι ειναι οτι το καλυτερο.. Απλα μια λυση οταν δεν εχεις καμια ειδικοτητα. Τελος παντων μην χαλαμε αλλο το θεμα της κοπελας.

Δημοσ.

Αν έχεις την πολυτέλεια να πληρώνεις δίδακτρα για 1-2 χρόνια και να παραμείνεις άνεργη αυτό το διάστημα κάντο εφόσον είναι κάτι που σου αρέσει. Μετά κάπου στην Ελλάδα μπορείς να βρεις δουλειά (μαγαζιά, ξενοδοχεία κλπ).

Αυτό είναι που μου τη σπάει άνεργη άλλα δυο χρόνια και μετά πρακτική για ψίχουλα ... σ αυτή την ηλικία , γιατί για να φτάσει στο σημείο κάποιος να κάνει κάτι δικό του χρειάζεται χρόνια εμπειρίας από ότι φαίνεται ... 

Έχεις κάποιες άλλες σπουδές από παλαιότερα; Αν δεν βρίσκεις κάτι αμφιβάλλω κατά πόσο θα σε βοηθήσουν 2 χρόνια σπουδών σε σχολή στα οποία θα πρέπει να καταβάλλεις και δίδακτρα. Ψἀξε να δεις τι παίζει από αγγελίες σε αυτό το επάγγελμα. Για να φτάσεις σε σημείο να κάνεις αυτές τις τούρτες θέλει χρόνια εμπειρίας, η ζαχαροπλαστική είναι ο δυσκολότερος τομέας της γαστρονομίας και της μαγειρικής.

έχω απορρόφηση δεν υπάρχει και όχι μόνο ... πολλά ...που δεν θέλω να εκφράσω δημοσίως 

Καν'το και μπορεις να δουλευεις κι απ΄το σπιτι στην αρχη, οπως λενε και οι απο πανω να φτιαχνεις τουρτες. Μπορεις να κανεις και σελιδα στο fb με φωτο απο τουρτες σαν διαφημιση. Και τα καλοκαιρια μπορεις να ψαξεις για δουλεια σε ξενοδοχεια σε νησια.

Λογικα κι απ'το ΙΕΚ καποιες επαφες θα εχουν. Απ'ό,τι εχω ακουσει ομως ειναι λιγακι κουραστικη η ζαχαροπλαστικη αλλα με μερακι ολα γινονται.

Όπως είπαν και παραπάνω για φτάσεις στο σημείο να κάνεις τις τούρτες ζαχαρόπαστα από δικό σου χώρο χρειάζεται ώρες και εμπειρία και εξιδικευμένες γνώσεις , οι γνώσεις που παρέχονται στη σχολή είναι για κάτι αρχαία μείγματα !

Αν το γουστάρεις πιστεύω πρέπει να το κυνηγήσεις. Φτιάξε μας και κάνα γαλακτομπούρεκο μετά. :)

1-2 χρόνια είναι νομίζω σε ΙΕΚ.

χαχαχαχααχχαχαχααχχααχα

• Like 2
Δημοσ.

Στο ενα θα κανεις μαθηματα=διδακτρα+ανεργη 2 ακομα χρονια και οταν βγεις αγορα εργασιας μισθος ψιχουλα.

Στο αλλο ο ειπε η ανωριμη (που προτινω να την καψουμε στο συνταγμα :P ) θα παρεις αδεια ευκολα και καλα οι περισσότερες εταιριες ειναι για γελια μονο 2-3 ειναι καλες (brinks-G4s και αλλες μια δυο αλλα δεν μπαινεις και αρκετα ευκολα απ οτι μ εχουν πει)

Οποτε διαλεγεις και παιρνεις..

Εγω θα εκανα την ζαχαροπλαστική γιατι σαν σεκουριτου μην περιμενεις να εχεις μελλον η προοπτικες

Με το αλλο εστω οπως και να το δεις ειναι μια μορφη "τεχνης" η ζαχαροπλαστική και ολο και καπου θα βρεις δουλεια στην αρχη με λιγα και αν εισαι καλη θα εχεις μελλον.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό το έχω σκεφτεί για την συγκεκριμένη ειδικότητα ..αν και το πρόγραμμα έχει ενδιαφέρον 

Στο ενα θα κανεις μαθηματα=διδακτρα+ανεργη 2 ακομα χρονια και οταν βγεις αγορα εργασιας μισθος ψιχουλα.

Στο αλλο ο ειπε η ανωριμη (που προτινω να την καψουμε στο συνταγμα :P ) θα παρεις αδεια ευκολα και καλα οι περισσότερες εταιριες ειναι για γελια μονο 2-3 ειναι καλες (brinks-G4s και αλλες μια δυο αλλα δεν μπαινεις και αρκετα ευκολα απ οτι μ εχουν πει)

Οποτε διαλεγεις και παιρνεις..

Εγω θα εκανα την ζαχαροπλαστική γιατι σαν σεκουριτου μην περιμενεις να εχεις μελλον η προοπτικες

Με το αλλο εστω οπως και να το δεις ειναι μια μορφη "τεχνης" η ζαχαροπλαστική και ολο και καπου θα βρεις δουλεια στην αρχη με λιγα και αν εισαι καλη θα εχεις μελλον.

Θα βάλω κλάματα αλήθεια !

Δημοσ.

Κανενα αλλο επαγγελμα δεν εχεις σκεφτει;

Μονο αυτα τα 2;

Η security η ζαχαροπλαστική δηλαδη; τι αλλο σ αρεσει; τι χομπυ εχεις;

Μπορει να βρουμε κανενα αλλο καλυτερο :)

Δημοσ.

Όπως είπαν και παραπάνω για φτάσεις στο σημείο να κάνεις τις τούρτες ζαχαρόπαστα από δικό σου χώρο χρειάζεται ώρες και εμπειρία και εξιδικευμένες γνώσεις , οι γνώσεις που παρέχονται στη σχολή είναι για κάτι αρχαία μείγματα !

Μην το λες! Μπορείς να εξασκηθείς και μόνη σου, υπάρχουν εκατοντάδες tutorials στο youtube.

Επίσης, δες εδώ μια γνωστή μου τι τούρτες έμαθε να κάνει https://www.facebook.com/madeleine.d.donnelly/media_set?set=a.601742870690.2152661.38912130&type=3

Μόνο λίγα μαθήματα ζαχαροπλαστικής έκανε και μετά εξασκήθηκε μόνη της. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική :P

Δημοσ.

Μονο αυτα τα 2;

Υπάλληλος τουριστικού γραφείου κι αυτό από ΙΕΚ βγαίνεις πλεον και θέλει και γαλλικά ένα χρόνο εντατικά

Και τι αλλο επαγγελματικα εχεις κανει στο παρελθον να μας πεις..

Ταμίας το καλύτερο που είχα κάνει ..πληρωνόμουν και ήταν ωραίο περιβάλλον α είχα και ασφάλεια !

Μονο αυτα τα 2;

Securitou μου το έχουν προτείνει και στην real Life και είναι δελεαστικός ο χρόνος απόκτησης του διπλώματος .. Αλλά οι ενστάσεις μου είναι ότι για securitades πάνε σωματόδεις άνδρες γυμνασμένοι ..εγώ πιο πολύ για baby sitting φέρνω ..που κι αυτό είναι ένα επάγγελμα με πολύ αρνητικές προοπτικές 

Δημοσ.

Υπάλληλος τουριστικού γραφείου κι αυτό από ΙΕΚ βγαίνεις πλεον και θέλει και γαλλικά ένα χρόνο εντατικά

Ταμίας το καλύτερο που είχα κάνει ..πληρωνόμουν και ήταν ωραίο περιβάλλον α είχα και ασφάλεια !

Securitou μου το έχουν προτείνει και στην real Life και είναι δελεαστικός ο χρόνος απόκτησης του διπλώματος .. Αλλά οι ενστάσεις μου είναι ότι για securitades πάνε σωματόδεις άνδρες γυμνασμένοι ..εγώ πιο πολύ για baby sitting φέρνω ..που κι αυτό είναι ένα επάγγελμα με πολύ αρνητικές προοπτικές 

Οριστε και κοντεψαν να με καψουν..στο προτειναν και αλλοι :P 

Εχεις δει αγγελιες απο χρυση ευκαιρια ? εχει πολλες για ταμιες.. Εχεις ριξει κανενα τηλεφωνο ?

Δημοσ.

Κοιτα σωματοδεις αντρες γυμνασμενοι ξεχνα το.κατι πατσοκοιλιαδες αγυμναστοι ειναι κατα 90% μονο αν πανε για συνοδοι χρηματαποστολης ειναι καλυτεροι και ας πουμε γυμνασμενοι.

Anyway babysitting που λες αν βρεις σε μια καλη και "φιρμα" περιοχη (δεν ξερω που μενεις) και εισαι καλη παιρνεις αρκετα καλα χρηματα στις πιο πολλες περιπτωσεις.

Εχω 2 γνωστες που κρατανε απο 2 παιδακια και κανουν και ενα μαγειρεμα και τους δινουν 800 ευρω.βεβαια ειναι αρκετες ωρες και ευθυνη να κρατας παιδακια αλλα σκεψου σπιτικο περιβαλλον και σχετικα ξεκουραστη (αναλογως βεβαια τι παιδια ειναι και πολλους αλλους παραγοντες.)

Και ταμιες εχει πολλες αγγελιες,πολλα supermarket ζητανε.

Ψαξε ψαξε κατι θα βρεις.

Ειναι δυσκολο αλλα κατι θα γινει.

Never give up γαμω την ανεργεια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...