Προς το περιεχόμενο

προβλημα με usb stick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kαλησπέρα σας

Aντιμετωπίζω ενα προβλημα με το USB stick 16 gb μαρκας SANDISK και το αντιμετωπίζουν παρα πολλοι αυτό το πρόβλημα και δεν εχω βρει λύση σε όλο το WEB. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να δω τα αρχεία ενω ο δίκσος φάινεται να έχει δεσμευμένο χώρο και ελευθερο και ούε να μεταφέρω εκεί αλλα έγγραφα. Δεν μπορω να κάνω διαμόρφωση γιατι λέει προστασία εγγραφης ,δεν μπορω με κανένα τρόπο να απενεργοποιήσω την προστασία εγγραφης δοκιμάζοντας και για τα δύο τα πάντα (CMD, REGEDIT, STORAGE Policies κλπ.). Επισης προσπάθησα να να σωσω τα αρχεία με διαφορα προγραμμα διχως αποτέλεσμα και μεσω CMD εντολών και το μόνο που εμφανίζει είναι ενα φάκελο με όνομα FOUND000 με μέγεθος το μέγεθος του ελευθερου χωρου του δίσκου και τα αρχεια σε αυτό έχουν ονόματα όπως FOUND.001,FOUND002 κλπ .Όταν το τοποθετω π.χ σε τηλεοραση μου εμφανιζει παλι το φακελο FOUND.000 ,.Θα μπορουσατε να με βοηθεισετε σε αυτό το πρόβλημα εάν υπαρχει λύση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Οχι πως τι γίνεται? Αν μπορεις στειλε μ καποιο λινκ να το δω.ευχαριστώ

Το βρηκα το δοκιμασα μου εμφανιζει."Σφαλμα κατα το διαμέρισμο της μοναδας δίσκου"...

Καμια πρόταση?!?!?

Δημοσ.

το πιθανότερο πάντως είναι ότι το στικάκι έχει πρόβλημα.

Συνήθως όσα λένε περι προστασία εγγραφής στο ξεκάρφωτο,έχουν χαλάσει(πιθανότατα προβληματικός controller)

Δημοσ.

Ναι.Το πιστευω αυτο που λες.Απλα το θεμα μ ειναι εαν μπορω να ανακτησω δεδομένα.Στην αρχη μ εμφανιζε τα αρχεια μετα εξαφανιστηκαν και προσπαθεισα να δοκιμασω ολα τα παραπάνω.Αν έχετε καμια ιδεα καλοδεχούμενη.Ευχαριστώ

Δημοσ.

μηπως εκανες καποια εγγραφη απο καποια αλλη συσκευη; πχ αποδοικωποιητη τηλεορασης η κατι παρομοιο γιατι αυτες οι συσκευες δημιουργουν πολλα προβλξματα σε στικακια με αποτελεσμα τα περισσοτερα να χαλανε, οσο για τα δεδομενα δεν νωμιζω να μπορεσεις να τα βγαλεις αν δεν στο ανοιγει το hiren  υπαρχουν καποια boot recovery disk  αλλα  ουτε και με εκεινα θα βγαλεις ακρη ισως αν ναι και καλα τα θελεις τα δεδομενα υπαρχει καποιοι αλλα χρεωνουν  πολλα

δεν πιστευω να εχει κανενα swich το usb και να ειναι στο ον;

Δημοσ.

Δεν έκανα καποια τέτοια εγγραγή. όχι δεν έχει διακόπτη το USB. Μεταφορα μόνο ταινιων έκανα απο το PC στο USB και μετα TV.....και στη δουλειά. Απλα τελευταία χρησιμοποιούσα ένα πρόγραμμα ενωμάτωσης υπότιτλων σε MP-4 το MeGUI.Λες αυτό να μου έκανε καμιά ζημιά??? Τι να πω δεν πειράζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...