Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγελία 3-1-2016

public.png

η συνέχεια 1 :

μερικώς έτοιμη η παραγγελία

συνέχεια 2:

πηγαίνω στο κατάστημα σήμερα να μάθω για την εξέλιξη της παραγγελίας,κανείς δε γνωρίζει κάτι αλλά ούτε και υπάρχει τρόπος να μάθει μου είπαν,στέλνω email.

Το απόγευμα σκάει sms ότι δεν είναι διαθέσιμο το λευκό αλλά μπορώ στην ίδια τιμή να πάρω το μαύρο.

Τηλεφωνώ στο 210818133311 όπως γράφει το sms και μου λέει ο τύπος στο τηλέφωνο 229 ευρώ το μαύρο αντί για την ίδια τιμή με της παραγγελίας μου :confused:  :confused:  :confused:  στα 169 ευρώ,ακυρώνω τη παραγγελία.

εν τω μεταξύ παραγγέλνω άλλη συσκευή από άλλο κατάστημα γιατί ο μικρός έχει σκάσει να περιμένει

συνέχεια 3:

έρχονται τα παρακάτω mail,sms,το mail της ακύρωσης και ένα sms που λέει ότι μπορώ να περάσω να παραλάβω τη παραγγελία μου από το κατάστημα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wacko:  :wacko:  :wacko:

Δημοσ.

Εγώ την είχα πατήσει με ένα βιβλίο. Το περίμενα δύο-τρεις μήνες και μου έρχεται sms ότι το προϊόν δεν υπάρχει και η παραγγελία ακυρώνεται. Μπαίνω στο καπάκι στο site, γιατί το βιβλίο ήταν ψιλοκαινούριο και το προϊόν υπήρχε ακόμα στον κατάλογο, αλλά με αυξημένη τιμή.

Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι αρνητικό ή όχι, αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να μου ρίχνει εμένα άκυρο, ενώ το προϊόν συνεχίζει να πωλείται. Ακόμα και αν έπαιζε κάποιο θέμα με προμηθευτή και την αυξημένη τιμή, μπορεί εγώ να ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω τη νέα τιμή. 2+ μήνες περίμενα στο κάτω κάτω.

• Moderators
Δημοσ.

απο τη στιγμη που εχεις κανει παραγγελια με μια συγκεκριμενη τιμη ειναι προβλημα του μαγαζιου οχι δικο σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...