dmpatanis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εχει ο παππους μου ενα οπλο παλαιο απο τον πολεμο ειναι καριοφιλη το λεει και θα ηθελα να το παρω στο σπιτι μου να το βαλω στο σαλονι μου. Πρεπει να το δηλωσω?
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κι εμείς έχουμε άλλα το βλέπω σαν αντίκα και όχι σαν όπλο οπότε δεν σκέφτηκα ποτέ να το δηλώσω. Ούτε σφαίρες έχουμε για αυτό και δεν πρέπει να λειτουργεί κιόλας. 2
solton57010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κανονικά πρέπει να δηλωθουν και των δύο σας.Δεν έχει σημασία το ότι δεν έχετε σφαίρες .Τώρα 2 λύσεις έχεις το δηλώνει σαν κειμήλιο μέσω μιας περίπλοκης διαδικασίας και η άδεια ανανεώνεται κάθε 3 χρόνια εάν θυμάμαι σωστά .Αλλιως το δηλώνεις σαν κυνηγετικό εάν εμπίπτει σε αυτή τη κατηγορία των όπλων .Προσοχή γτ πολλοι την πατανε κατά την μεταφορά παράνομο δεν είναι μόνο το όπλο αλλά και εξάρτηματα όπλου για τα οποία δεν έχεις άδεια ,οπότε μην σκεφτείς θα το κάνω κομάτια και θα καταφέρω να το μεταφέρω άνετα 2
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 'Εχω βγάλει άδεια εισαγωγής "όπλου" (κατάνα) που πήρε κάτι μήνες αλλά δεν ήταν πολύ δύσκολη διαδικασία. 'Εχω άδειες κυνηγετικών που ήταν υπερβολικά χρονοβόρα η διαδικασία (τουλάχιστον 2 χρόνια). Η άδεια για κειμήλιο με ποιά διαδικασία θα μοιάζει άραγε? 1
solton57010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 'Εχω βγάλει άδεια εισαγωγής "όπλου" (κατάνα) που πήρε κάτι μήνες αλλά δεν ήταν πολύ δύσκολη διαδικασία. 'Εχω άδειες κυνηγετικών που ήταν υπερβολικά χρονοβόρα η διαδικασία (τουλάχιστον 2 χρόνια). Η άδεια για κειμήλιο με ποιά διαδικασία θα μοιάζει άραγε? http://www.astynomia.gr/images/stories/2015/prokirikseis15/20082015odhgos_polith_opla+ekrhktika.pdf Δες το 4.62 ,τωρα ποια οπλα εμπιπτουν στα κειμηλια ειναι ενα θεμα καθως και ενα θα πρεπει να ειναι λειτουργικα ή οχι 1
Haldol Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 'Εχω βγάλει άδεια εισαγωγής "όπλου" (κατάνα) που πήρε κάτι μήνες αλλά δεν ήταν πολύ δύσκολη διαδικασία. 'Εχω άδειες κυνηγετικών που ήταν υπερβολικά χρονοβόρα η διαδικασία (τουλάχιστον 2 χρόνια). Η άδεια για κειμήλιο με ποιά διαδικασία θα μοιάζει άραγε? Wait. Δηλαδή εγώ που έχω battle-ready katana στο σαλόνι μου είμαι παράνομος; Νόμιζα ότι η "οπλοκατοχή" αφορά μόνο τα πυροβόλα. Τι χρειάζεται για να το νομιμοποιήσω; Αν γίνεται δηλαδή...
evabb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 'Εχω βγάλει άδεια εισαγωγής "όπλου" (κατάνα) που πήρε κάτι μήνες αλλά δεν ήταν πολύ δύσκολη διαδικασία. 'Εχω άδειες κυνηγετικών που ήταν υπερβολικά χρονοβόρα η διαδικασία (τουλάχιστον 2 χρόνια). Η άδεια για κειμήλιο με ποιά διαδικασία θα μοιάζει άραγε? μιλα σκουληκι δωσε λεπτομεριες ειναι αληθινη; απο ιαπωνια ή αλλου; 5
defacer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 'Εχω βγάλει άδεια εισαγωγής "όπλου" (κατάνα) εγώ που έχω battle-ready katana στο σαλόνι μου You are both my heroes. Ιδομενέα ρε συ τι φάση με την κατάνα και παιδί στο σπίτι; 1
solton57010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Wait. Δηλαδή εγώ που έχω battle-ready katana στο σαλόνι μου είμαι παράνομος; Νόμιζα ότι η "οπλοκατοχή" αφορά μόνο τα πυροβόλα. Τι χρειάζεται για να το νομιμοποιήσω; Αν γίνεται δηλαδή... Στα προϊόντα όπως αληθινά σπαθιά, ξιφίδια και λόγχες θα πρέπει να υπάρχει άδεια κατοχής συλλεκτικού αντικειμένου ή άδεια κατοχής αληθινού σπαθιού (εκδίδεται στην Αστυνομία) (πληρ.: ΓΑΔΑ, Διευθ. Όπλων και Εκρηκτικών, Λεωφ. Αλεξάνδρας 173, τηλ. 210 6446231). 3. Στα Σπαθιά διακοσμητικά - REPLICA (ψεύτικα) (αντίγραφα Ιστορικών και Ιαπωνικών & κινηματογραφικών σπαθιών) δεν χρειάζεται καμία ενέργεια εφόσον οι προδιαγραφές κατασκευής τους δεν είναι ίδιες με αυτές των αληθινών. Στα μαχαίρια, σουγιάδες, και σε οτιδήποτε άλλο αιχμηρό αντικείμενο επιτρέπεται η χρήση τους μόνο για τις ανάγκες οικιακής χρήσης ή κυνηγετικής χρήσης. Ωστόσο θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ανά πάσα στιγμή θα πρέπει να δικαιολογείται η χρήση και η μεταφορά αυτών των προϊόντων. Ειδάλλως, διώκεστε για οπλοκατοχή.
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Wait. Δηλαδή εγώ που έχω battle-ready katana στο σαλόνι μου είμαι παράνομος; Νόμιζα ότι η "οπλοκατοχή" αφορά μόνο τα πυροβόλα. Τι χρειάζεται για να το νομιμοποιήσω; Αν γίνεται δηλαδή... Δεν θυμάμαι ακριβώς χαρτιά γιατί πάνε χρόνια, αυτό που παίρνει καιρο είναι το ποινικό μητρώο που το αναζητούν υπηρεσιακά όσο εσύ απλά περιμένεις κανά μήνα. Τα υπόλοιπα είναι κάτι παράβολα και απλά χαρτιά τύπου ταυτότητα κλπ. Πας στη ΓΑΔΑ για την αίτηση. μιλα σκουληκι δωσε λεπτομεριες ειναι αληθινη; απο ιαπωνια ή αλλου; Είναι από Αμέρικα επειδή δεν ξέρω γιαπωνεζικα και δεν βρήκα άκρη στην πηγή. You are both my heroes. Ιδομενέα ρε συ τι φάση με την κατάνα και παιδί στο σπίτι; Είναι ψηλά, δεν φτάνει. Αργότερα βλέπουμε 2
evabb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν θυμάμαι ακριβώς χαρτιά γιατί πάνε χρόνια, αυτό που παίρνει καιρο είναι το ποινικό μητρώο που το αναζητούν υπηρεσιακά όσο εσύ απλά περιμένεις κανά μήνα. Τα υπόλοιπα είναι κάτι παράβολα και απλά χαρτιά τύπου ταυτότητα κλπ. Πας στη ΓΑΔΑ για την αίτηση. Είναι από Αμέρικα επειδή δεν ξέρω γιαπωνεζικα και δεν βρήκα άκρη στην πηγή. μμμμ το υπεθεσα οτι ειναι η δευτερη πιθανη χωρα. και ειναι κοφτερη πραγματικα; εχω κι εγω δυο αλλα ειναι απλα διακοσμητικες απο anime και προφανως δεν κοβουν ουτε ντοματα.
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι και Kill Bill άλλα κάτι κόβει. Νομίζω την είχαμε δοκιμάσει σε κάτι θάμνους παλιά και τους κλάδεψε. 'Εκτοτε απλά σκονίζεται και είναι για μόστρα. 1
dmpatanis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τελικα μπορω να εχω ενα οπλο αντικα η οχι?? 1
kfyros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 γέμισε κλέφτες και αρματωλούς το φόρουμ και νίντζα.. Τελικα μπορω να εχω ενα οπλο αντικα η οχι?? μέχρι links σου ανεβάσανε. Ριξε καμιά ματιά ντε. 2
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Να ειστε σιγουροι οτι δεν λειτουργουν. Μην σας το κλεψουν και τρεχεται, ειδικα αν δεν ειναι νομιμο τι θα πεις στην αστυνομια. Θα παρει φωτια ο πισινος σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα