Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ αρχικά δεν έτρεχα σε αγώνες αλλά είναι ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο και να μετρήσεις δυνάμεις πιό επίσημα,μη ξεχνάς ότι στους αγώνες παρασύρεσαι και πετυχαίνεις καλύτερους χρόνους. 

Δημοσ.

Θελω να παρω παπουτσια για τρεξιμο. Κυριως τρεχω σε γήπεδο αλλά πλεον θα αρχίσω και σε δρόμο. Εχω χαθεί λίγο στις μαρκες και στο τι προσφέρει η καθεμια. Ημουν ανάμεσα στα kayano 23 και στα Mizuno Wave Paradox 4. Καποια αλλη γνώμη; Ας ειναι 100+. Το πρόβλημα με τα mizuno ειναι ότι δεν εχω δοκιμάσει τη φόρμα τους. Δεν με πειράζει να ειναι απο Ελλάδα ή ΕΕ. 

• Moderators
Δημοσ.

Θελω να παρω παπουτσια για τρεξιμο. Κυριως τρεχω σε γήπεδο αλλά πλεον θα αρχίσω και σε δρόμο. Εχω χαθεί λίγο στις μαρκες και στο τι προσφέρει η καθεμια. Ημουν ανάμεσα στα kayano 23 και στα Mizuno Wave Paradox 4. Καποια αλλη γνώμη; Ας ειναι 100+. Το πρόβλημα με τα mizuno ειναι ότι δεν εχω δοκιμάσει τη φόρμα τους. Δεν με πειράζει να ειναι απο Ελλάδα ή ΕΕ. 

Αν εισαι Αθηνα πηγαινε δοκίμασε μιζουνο, εχει 2-3 μαγαζια. Γενικα αυτες που παιζουν ειναι Mizuno-Asics-Adidas και λιγοτερο Saucony-Salomon (για δρομο). Επισης υπαρχουν τα Hoka που προτιμω εγω

Δημοσ.

ελα ρε παιχταρα, νεε συναδελφε wannabe δρομεα original :P :D

kayano ηταν (και ζει ακομα) το 1ο μου παπουτσι,

αλλα γνωμες σε παπουτσι δεν υπαρχουν,

θα βρεις που υπαρχουν στην ψαρωκωσταινα,

θα δοκιμασεις και μετα θα παρεις (απ οπου θες...)

Δημοσ.

Δεν ειμαι Αθηνα πλεον. Θα δω αν παιζει τιποτα Θεσσ. 

Ναι ρε παππου, συμφωνώ το θεμα ειναι ποιο να παρω και γιατί, απο οτι βλέπω όλες οι μαρκες παιζουν σε όλες τις τιμες και κατηγορίες. Sites σαν το runepeat ειναι χαοτικά και η βαθμολογία όχι παντα ακριβής ενώ και τα reviews στο ΥΤ ειναι εξαιρετικά διφορούμενα. Μαλλον θα παω να δοκιμασω 2-3-4 που ξεχωρισα και μετά βλέπουμε. Για Brooks καμια γνωμη; 

• Like 1
Δημοσ.

χαχα μεσα επεσες, brooks το 2ο μου παπουτσι (και αγαπημενο), adrenaline gts 16,

στο οποιο κατεληξα μετα απο παρα πολλες δοκιμες οτι εκανε την καλυτερη εφαρμογη

στο δικο μου ποδι, ειναι αυτο που λενε, δεν νιωθεις οτι φορας παπουτσι καθολου/καν,

τετοια αισθηση μου εδωσε απο τοτε μεχρι και τωρα στα οσα χιλιομετρα το εχω τρεξει

(απο εκει ειναι και το μοτο της υπογραφης μου)

Δημοσ.

Τα Brooks είναι πολύ καλά επίσης και τα Saucony αλλά με σόλα everun που μοιάζει με τα boost της adidas.

Κάνε μια γύρα στα μαγαζιά δοκίμασε και όποιο σου ταιριάξει καλύτερα.

Αν είσαι βαρύς ή θέλεις περισσότερη προστασία τα Hoka είναι αφρός.

Δημοσ.

Εχω τα Saucony Triumph Iso, αλλα εχουν χαλασει στο επανω μερος.. Τα κακομεταχειριστηκα, αλλα και παλι πιστευα θα κρατησουν παραπανω. Δε νομιζω να κρατησαν 1 χρονο.

Τωρα θελω να αγορασω το νεο μοντελο, αλλα δεν καταλαβαινω πως γινεται τα ISO 2 και ISO 3 να εχουν ακριβως την ιδια τιμη. Οχι μονο Ελλαδα, αλλα παντου.. Καποιες φορες τα ISO 2 ειναι και ακριβοτερα!

https://www.sauconygreece.gr/s20293-4-4.html

https://www.sauconygreece.gr/s20347-1-1.html

Επισης δε ξερω γιατι, αλλα οποτε τα φορουσα μυριζαν τα ποδια μου, ενω με αλλα παπουτσια που φοραω δε γινεται αυτο.. Φταιει η σολα;

Δημοσ.

@Luxx

Το ένα είναι το Hurricane iso και το άλλο το Triumph iso,για τη μυρωδιά δε ξέρω πάντως μη φοράς τις κάλτσες 2η φορά,πάρε 2ο ζευγάρι παπούτσια αν τρέχεις συχνά να τα φοράς εναλλάξ για να προλαβαίνουν να στεγνώνουν.

Δημοσ.

+1 για το 2ο ζευγάρι, και 3ο θα έλεγα, ειδικά αν κάνεις εναλλάξ προπονήσεις (interval/tempo/long runs). Να δοκιμάσεις και κάλτσες τρεξίματος (διαπνέοντες) που λογικά θα βοηθάνε και με τις οσμές.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα ότι ο καιρός πάει για βροχή και είπα να ρισκάρω (βροχή=όχι πυρκαγιές).

chYEWsAJSFyWHHVIKA4Iyg.png

Ποτέ μη πάρετε σε αγώνα τζελάκια που δεν τα έχετε δοκιμάσει σε προπόνηση,σήμερα έκανα δοκιμή και είχα μετά τη σύντομη (σε σχέση με τον αγώνα) προπόνηση συχνές επισκέψεις στο wc.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Είδα ότι ο καιρός πάει για βροχή και είπα να ρισκάρω (βροχή=όχι πυρκαγιές).

Ποτέ μη πάρετε σε αγώνα τζελάκια που δεν τα έχετε δοκιμάσει σε προπόνηση,σήμερα έκανα δοκιμή και είχα μετά τη σύντομη (σε σχέση με τον αγώνα) προπόνηση συχνές επισκέψεις στο wc.

Εμένα με εχουν πειράξει ακομη και τζελακια που ειχα δοκιμάσει. Μετα τον αγωνα βουνου ειχα αγωνα ευρεσης τουαλετας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...