patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 βασικα ακομα και το μεγιστο μου (19km σε 1:30 - 2:00) οταν ετρεξα, ειδικα σ αυτο εφυγα εχοντας τσιμπησει κατι (επειδη ηταν και σαββατο που τα σ/κ δεν τρωω πρωινο - αντιθετα με τις καθημερινες - και πλησιαζε και το μεσημερι, ε, το ειχα υπολογισει οτι θα με κοψει λορδα), αλλα ανεξαρτητως αν εχω τσιμπησει ή οχι (ακομα και με αδειο στομαχι), δεν νιωθω την αναγκη να αναπληρωσω κατι ακριβως εκεινη την ωρα, μπορω να περιμενω μεχρι να φτασω σπιτι, εδω ακομα και το νερο, αν τυχει και βρω το αναπληρωνω κατα την διαρκεια της διαδρομης, στο 19αρι φαντασου δεν βρηκα, να κουβαλαω μαζι μου επισης δεν ειμαι φαν, πινεις μετα σπιτι αλλα νταξει, γουστα ειναι αυτα, οπως λεει και ο αλλος στα τηλεοπτικα
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν έχει να κάνει με το τι νοιωθεις αλλα τι χρειάζεται το σώμα σου. Κανονικά θέλει νερό κάθε 15 λεπτά πέρα από ότι φαΐ χρειάζεται 2
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 μπορει (αν και το δικο μου δεν χρειαζεται τοσο, εχει και διαφορα ο καθε οργανισμος, ειδικα παλιοτερα, πριν να αρχισω να τρεχω, επινα ελαχιστο νερο κατα την διαρκεια της ημερας, εξου και μου εβρισκαν αιμα στα ουρα οταν εκανα εξετασεις κλπ), αλλα ειναι και θεμα συνθηκων: 1) να κουβαλαω ειπα δεν ειμαι φαν, εξτρα βαρος και αβολο 2) να βρεις αν τρεχεις σε δρομους/διαδρομες δεν ειναι παντα εφικτο 3) για να μην ξεχασουμε το οτι αυτες οι στασεις χαλανε τον ρυθμο και συνηθως τις αποφευγω για μενα ολα αυτα μπορουν να περιμενουν στην επιστροφη
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν είναι θέμα οργανισμού όλοι τις ίδιες ανάγκες έχουμε. Είναι πολύ πιθανό να δεις βελτίωση αν αρχίσεις και πίνεις νερό κατά τη διάρκεια. Για το βάρος δεν είναι κάτι, ζώνη με 4 μικρά μπουκαλάκια και γέμιζεις όσα χρειάζεσαι. Ξεκινάς με συν 1 κιλό το οποίο μειώνεται ώρα με την ώρα. Εγώ ποτέ δεν σταματάω πίνω όσο τρέχω 1
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 νταξει μωρε συνηθεια ειναι, distraction το λενε αυτο στο χωριο μου
opera Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Συνήθως όταν νοιώσει κανείς δίψα είναι ήδη αργά και ο οργανισμός έχει αφυδατωθεί,το ίδιο με τη πείνα γιατί από την στιγμή που θα φας κάτι χρειάζεται χρόνος για να αφομοιωθεί. Για αυτό υπάρχουν τα τζελάκια που αφομειώνονται άμεσα και τα στεκ σε κάθε αγώνα με νερό και τροφή.
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 καλα μωρε, εσεις που τρεχετε αγωνες ειστε καλομαθημενοι, χαϊδεμενοι κι ολα τα συναφη εμεις που τρεχουμε στα νταμαρια δεν πινουμε νερο δεν ειναι απαραιτητο να κανουμε ολοι το ιδιο, εγω ετσι τη βρισκω, ωχου
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 καλα μωρε, εσεις που τρεχετε αγωνες ειστε καλομαθημενοι, χαϊδεμενοι κι ολα τα συναφη εμεις που τρεχουμε στα νταμαρια δεν πινουμε νερο δεν ειναι απαραιτητο να κανουμε ολοι το ιδιο, εγω ετσι τη βρισκω, ωχου Δεν ειναι θεμα αγωνα ρε, το σωμα σου εχεις τις ιδιες αναγκες ειτε εισαι σε αγωνα ειτε σε προπονηση. Εγω πχ πηγα σημερα για διαλλειματική μετα απο καθε χιλιαρι επινα νερο αλλιως δεν την παλευα. Τελος, το οτι εσυ μπορει να μην θες να το ακουλουθησεις ειναι δικαιωμα σου απλα εμεις τα λεμε για αλλους που πιθανόν να διαβασουν το θρεντ 3
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 α, ξεχασα να πω και το αλλο... ρε εδω οταν πινω νερο, "κακο" μου κανει προσωπικα, εχω μια διαδρομη ας πουμε, 4,5χλμ για να φτασω σε γηπεδο, κανω κανα 5αρι εκει και αλλα 4,5 να γυρισω, ε, στα μισα καπου (πριν ή μετα συνηθως ή και πριν και μετα αμα εχω λιωσει) πινω, αλλα παντα 3 γουλιες ας πουμε, οσες φορες ηπια παραπανω, βαρυνα μετα και δεν μπορουσα να τρεξω ρε, ετρεξα δηλαδη, αλλα οχι με τον ιδιο ρυθμο, εδω διαβαζα τις προαλες ενα που αρθρο με σκιτσα που ελεγε για το τι σκεφτονται οι δρομεις και ηταν ενα που ειχε εναν τυπο που σκεφτοταν "να ξυσω την γαμπα μου ή θα χαλασει ο ρυθμος μου;" you get my point
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Για αυτό θέλει λίγο νερό κάθε 15 λεπτά για να μην σε πειράξει. Με ζώνη και νερά πάνω σου δεν χαλάει ο ρυθμός
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 επισης, μην ξεχνας οτι εγω κουβαλαω και κουνητο, κουνητο και νερο κακος συνδυασμος για να μην μιλησουμε για βαρος και ογκο σιγα μην κουβαλησω και την προικα μου για να παω να τρεξω ρε
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 παρε ενα ρολοι και ασε το κινητο σπιτι. για ζωνη μιλαω για τετοιο ι μαξ 1κιλο αν τα εχεις ολα πανω σου και γεματα και εννοειται οτι οσο τρεχεις μειωνεται το βαρος και επισης δεν νοιωθεις διαφορα
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 χαχα τι γκουμουτσα είναι αυτή ρε; το κινητό δεν τ αφήνω, ξέχνα το, κι άμα πάθω τπτ; πως θα πάρω τηλ ρε γέρος άνθρωπος; σου είχα πει μια φορά τι έπαθα; ημικρανία, αναγούλα, ταχυπαλμία, εμετό και κόψιμο μαζί, για ψόφο ήμουνα κι εσύ μου λες άσε το κιν σπίτι; χλωμό ερώτηση μου κάνει πάντως ότι κάνεις δεν σέβεται τη διαφορετικότητα του άλλου, κάνει κάποιος το άλφα πρέπει να κάνουμε όλοι το ίδιο, τέλος,ε, δεν πάει έτσι guys, sorry
Ψιτ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ημικρανία, αναγούλα, ταχυπαλμία, εμετό και κόψιμο μαζί, Και ποιος σου έφερε κωλόχαρτο;
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 χαχα τι γκουμουτσα είναι αυτή ρε; το κινητό δεν τ αφήνω, ξέχνα το, κι άμα πάθω τπτ; πως θα πάρω τηλ ρε γέρος άνθρωπος; σου είχα πει μια φορά τι έπαθα; ημικρανία, αναγούλα, ταχυπαλμία, εμετό και κόψιμο μαζί, για ψόφο ήμουνα κι εσύ μου λες άσε το κιν σπίτι; χλωμό ερώτηση μου κάνει πάντως ότι κάνεις δεν σέβεται τη διαφορετικότητα του άλλου, κάνει κάποιος το άλφα πρέπει να κάνουμε όλοι το ίδιο, τέλος,ε, δεν πάει έτσι guys, sorry Για το κινητό το είπα πιο πολύ για προστασία του γιατί μου έχει χαλάσει από ιδρώτα, εκτός αν έχεις ένα απλό μόνο για το τρέξιμο. Εγώ πχ με το edge δεν θα τρέχα για κανένα λόγο. Όπως είπα είναι δική σου απόφαση το τι θα κάνεις απλά γράφω τι είναι σωστό γιατί διαβάζουν και άλλοι. Σκέφτηκες ποτέ ότι οι αναγούλες κλπ μπορεί να ήταν από έλλειψη νερόυ και ότι αν έπινες μπορ να μην τα είχες παθει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα