Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.σημερα ειδα την καταναλωση του ρευματος για το σπιτι μου.τρομαξα.Εκκαθαριστικος-->614 ευρω.Αφορα το 4μηνο 7/9-εως 7/1/16. Καταναλωση ηλεκτρικης ενεργειας-->4203 Kwh. Υπερβολικα δεν ειναι;;;Ριχνω μια ματια στα 2 προηγουμενα εκκαθαριστικα-για συγκριση.Απο 8/5-6/9/2015-->2.751 kwh.και ποσο πληρωμης -->318 ευρω. Και η πρηγουμενη απο 8/1/15-8/5/15--> 4647 kwh.Στο σπιτι ειμαστε 3 ατομα.τετραγωνικα 114.Δεν θα ελεγα υπερβολικη καταναλωση.η συνηθης.Στο μειωμενο τιμολογιο το μεσημερι[θερμοσιφωνας] κανα 40λεπτο.και το πρωι πριν της 8 στο μειωμενο κανα 30λεπτο.Τα αλλα,κανα πλυντηριο στο κανονικο ωραριο και 2 υπολογιστες.Ειμαι σε διλλημα και δεν ξερω απο που να αρχισω να το ελεγχω μην τυχον κατι παει στραβα.Θα ηθελα την βοηθεια σας για το πως να ενεργησω.Σας ευχαριστω πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως τωρα π ειχε τα κρυα αναβες 24/7 τα κλιματιστικα η τιποτα σομπες ολη μερα;

Μηπως ολη μερα εχεις τιποτα ενεργοβορα αντικείμενα αναμενα και καινε ρευμα αβερτα;

Βασικα παρα πολλες kwh καις.

Δημοσ.

Μηπως τωρα π ειχε τα κρυα αναβες 24/7 τα κλιματιστικα η τιποτα σομπες ολη μερα;

Μηπως ολη μερα εχεις τιποτα ενεργοβορα αντικείμενα αναμενα και καινε ρευμα αβερτα;

Βασικα παρα πολλες kwh καις.

Οχι οχι....Απο 7/9 και μετα,δεν ειχαμε μεγαλες ζεστες.ουτε και σομπες δεν εχουμε στο σπιτι.Ενεργοβορα;;;ουτε και απο αυτα.η τηλεοραση μονο ειναι αναμενη ολο το βραδυ,αλλα αυτη δεν τραβαει απο οτι γνωριζω....

Δημοσ.

Πάντως αν προσέξεις λίγο τις καταναλώσεις που παρέθεσες θα δεις ότι η πιο χαμηλή (σημαντικά χαμηλότερη) είναι την καλοκαιρινή περίοδο.

Άρα το "τσιμπάς" αρκετά με κάτι που χρησιμοποιείς τη χειμερινή περίοδο.

Τώρα αν αυτό λέγεται κλιματιστικό, σόμπα αλογόνου, ηλεκτρικό υπόστρωμα, καλοριφέρ λαδιού (ή all the above) εσύ ξέρεις

Δημοσ.

Πάντως αν προσέξεις λίγο τις καταναλώσεις που παρέθεσες θα δεις ότι η πιο χαμηλή (σημαντικά χαμηλότερη) είναι την καλοκαιρινή περίοδο.

Άρα το "τσιμπάς" αρκετά με κάτι που χρησιμοποιείς τη χειμερινή περίοδο.

Τώρα αν αυτό λέγεται κλιματιστικό, σόμπα αλογόνου, ηλεκτρικό υπόστρωμα, καλοριφέρ λαδιού (ή all the above) εσύ ξέρεις

Αυτο ειναι αληθεια,το προσεξα και εγω.τη χειμερινη περιοδο μου ανεβαζει kwh....Κανοντας εναν ελεγχο,σημερα,ειδα οτι απο τον ελεγχο της ΔΕΗ-8/1/16 μεχρι σημερα,το ρολοι εδειχνε 50299[8-1] & σημερα δειχνει 50537.το δε νυχτερινο[μειωμενο]απο 97109[8-1],σημερα δειχνει 97192. Σκεπτομαι,καθε μερα,ιδια ωρα να καταγραφω την καταναλωση.και καποια στιγμη να κατεβασω τον Γενικο διακοπτη & να δω γυριζει το ρολοι της ΔΕΗ ή οχι;;;μηπως συμβαινει & κατι αλλο & μου τρωει kwh...

• Like 1
Δημοσ.

Σκεπτομαι,καθε μερα,ιδια ωρα να καταγραφω την καταναλωση.και καποια στιγμη να κατεβασω τον Γενικο διακοπτη & να δω γυριζει το ρολοι της ΔΕΗ ή οχι;;;μηπως συμβαινει & κατι αλλο & μου τρωει kwh...

Οπωσδήποτε να το κάνεις.

Η κατανάλωση που έχετε γενικά είναι εξαιρετικά υψηλή, εμείς χρησιμοποιούμε κλιματιστικά αερόθερμα και καλοριφέρ λαδιού οχι βέβαια 24/7 ούτε καν 12/7 αλλά λιγότερο. Για χειμερινή κατανάλωση πάντα είμαστε ή λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τις 2000 kWh.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...