Valerie_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ε δεν πίνουν όλοι καφέ το πρωί για να ξυπνήσουν ρε παιδιά 1
groot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μόλις ξυπνήσω το πρωί τα βλέπω όλα μαύρα. Θέλω μια κούπα με καφέ και τέσσερα τσιγάρα. Τι νόημα έχουν όλα αυτά; Τι τρέχω να προλάβω; Πέρασε η μισή ζωή, δίχως να καταλάβω. Τασάκι και αποτσίγαρα, φλιτζάνι, κατακάθι. Όλα μαζί στον τενεκέ και απάνω το καπάκι. Μα φτάνω στην εξώπορτα, κοιτάζω στον καθρέπτη. Και αντί να ρίξω μια μπουνιά, χαμογελώ στον ψεύτη. 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Oυτε εγω πινω καφε σχεδον ποτε. Αλλα ουτε κανω μπανιο η ντους μολις ξυπνησω.Ρε πως μπορειτε;νερο στο σωμα μολις ξυπνησω.μπρρρρ ακομα και ζεστο να ειναι θα τρεμω!! Χαχαχα
xpapias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ναι μπανιο με ζεστό νερό! Οτι καλύτερο για να ξυπνήσεις, να νιώθεις καθαρος, να φτιάξεις το μαλλι οπως πρέπει. Να μην μυρισουν τα παπούτσια σου ποδαριλα. Ασε που αμα ιδρωσεις στον υπνο σου εκπεμπεις μπιχλα ολη μετα αμα δεν κανεις μπανιο. 2
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τσεκαρω fb, φρεντοεσσπρέσο μέτριο, τυρόπιτα και πάω για δουλειά
sundance_kid Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ζαμπονοκασερόπιτα στον δρόμο για τη δουλειά. Μεσημεριανό στο 4Ε με τον μεσιέ Κωνσταντίνο Χατζηστογιάννη. Family Guy ή South park πρίν τον ύπνο, τα ίδια επεισόδια. The story goes on for about 3 years...
Iris_89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ένα πράγμα που δεν μπορώ είναι να τρώω έξω ή στο πόδι. Τρώω πάντα σπίτι, και πάντα με το πάσο μου. Επίσης δεν πίνω καφέ, είμαι ήδη αρκετά μπριζωμένη από μόνη μου. Α επίσης, την ώρα που ετοιμάζομαι έχω μουσική να παίζει για να ξυπνήσω καλύτερα.
groot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ένα πράγμα που δεν μπορώ είναι να τρώω έξω ή στο πόδι. Τρώω πάντα σπίτι, και πάντα με το πάσο μου. Επίσης δεν πίνω καφέ, είμαι ήδη αρκετά μπριζωμένη από μόνη μου. Α επίσης, την ώρα που ετοιμάζομαι έχω μουσική να παίζει για να ξυπνήσω καλύτερα. Και το sub σου πού το τρως;
gavros10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ένα πράγμα που δεν μπορώ είναι να τρώω έξω ή στο πόδι. Τρώω πάντα σπίτι, και πάντα με το πάσο μου. Επίσης δεν πίνω καφέ, είμαι ήδη αρκετά μπριζωμένη από μόνη μου. Α επίσης, την ώρα που ετοιμάζομαι έχω μουσική να παίζει για να ξυπνήσω καλύτερα. Ασε μας ρε iris. Στο τελος θα μας πει οτι βγαινει και ο Patrick Bateman (Cristian Bale) απο το American Psycho, κανετε fist-bump ενω τρωτε πρωινο και συνεχιζει ο καθενας με την ταινια του.
crom251 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Οταν δεν δουλευω σηκωνομαι (κατα τις 11-12 αν δεν εχω βγει το βραδυ, κατα τις 1-2 αν εχω βγει), παω σαν ζομπι να φτιαξω να καφε, μετα υπολογιστη πινοντας τον καφε κανοντας 2-3 τσιγαρα ωσπου να με πιασει να παω για χεσιμο.. Οταν δουλευω δεν θυσιαζω ουτε λεπτο υπνο για διαφορες ασχολιες. Σηκωνομαι 10-15 λεπτα πριν απο την ωρα που πρεπει να φυγω απο το σπιτι ωστε να φτασω τσιμα τσιμα στη δουλεια. Επικρατει ενας πανικος συνηθως γιατι δεν εχω ετοιμασει ουτε τα ρουχα που θα φορεσω και πρεπει να τα προλαβω ολα σε 10-15λεπτα. Καφε στο αμαξι σε πλαστικο και εφυγα. Περιεργως οταν ειμαι σπιτι με πιανει για χεσιμο γυρω στο 45 λεπτα αφου ξυπνησω, ενω αν παω δουλεια δεν εχω κανενα προβλημα και να παω το βραδακι...
Iris_89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ασε μας ρε iris. Στο τελος θα μας πει οτι βγαινει και ο Patrick Bateman (Cristian Bale) απο το American Psycho, κανετε fist-bump ενω τρωτε πρωινο και συνεχιζει ο καθενας με την ταινια του. Ο Bale δεν βγαίνει, αλλά κάποιος ομορφότερος στη θέση του σίγουρα, χωρίς όμως fist bump
Unabomber Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 You are my man! ΤΟ προτυπο μου (εκτος απο το breakfast στο χερι... εγω θα κοπανγα κανα μουσλι/ομελετα κ.α. μετα απο πρωινο τρεξιμο ) ΣΚ αν δεν εχω να παω καπου, κανω scrambled eggs, τις καθημερινες βολευομαι με bagel with cream cheese & fresh squeezed orange juice on the fly 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Γιατί ποιος κάνει μπάνιο; Νομίζω εννοούν αν θα λούσουν και το μαλλί ή όχι. 1
Adon1s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ανοιγμα ματιων, τσεκαρω αν ζει το κινητο (το βραδυ βαζω ραφιοφωνο κ συνηθως το ξεχναω διπλα μου και ξεφορτιζει και το βρισκω στο πάτωμα) , βαζω ραδιόφωνο, ξανακοιμαμαι εν 30λεπτο, wc, 3πλο Ελληνικο, πρωινο, μετα οτι προκυψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα