Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οτι γενικα δεν εισαι "ανοιχτος" στο να ¨"εξερευνησεις" νεα πραγματα και σου αρεσει πιο πολυ η σιγουρια απο την περιπετεια. Το δωματιο ή σπιτι ενος αγνωστου δεν εχει καμια διαφορα απο το δωματιο ενος ξενοδοχειου(αγνωστος και αυτο). ΤΟ couchsurf ειναι διαφορετικο οποτε ας το αφησουμε.

Ποια η διαφορα να νοικιασεις σπιτι με airbnb και το ξενοδοχειο?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι γενικα δεν εισαι "ανοιχτος" στο να ¨"εξερευνησεις" νεα πραγματα και σου αρεσει πιο πολυ η σιγουρια απο την περιπετεια. Το δωματιο ή σπιτι ενος αγνωστου δεν εχει καμια διαφορα απο το δωματιο ενος ξενοδοχειου(αγνωστος και αυτο). ΤΟ couchsurf ειναι διαφορετικο οποτε ας το αφησουμε.

Ποια η διαφορα να νοικιασεις σπιτι με airbnb και το ξενοδοχειο?

Σπίτι είπα ότι μπορεί να νοίκιαζα, δωμάτιο δεν θα νοίκιαζα. Δεν θέλω να πάω κάπου διακοπές και να μένω σε σπίτι άλλου, δε νιώθω άνετα.

Ανοιχτός είμαι σε συγκεκριμένα πράγματα, δεν μου κάνουν όλα κάποια αίσθηση για να θέλω να τα εξερευνήσω...είναι και πως το βλέπει ο καθένας πάντως. Εγώ ας πούμε πάω συχνά σε μέρη που δεν έχω ξαναπάει χωρίς να έχω κλείσει ξενοδοχεία κλπ. Θα μου πεις σιγά την περιπέτεια (και όντως έτσι είναι) αλλά για άλλους αυτό φαίνεται και extreme μη σου πω! :D

• Moderators
Δημοσ.

ΟΚ τοτε καταλβα εγω λαθος. Νομιζα οτι ησουν κατα γενικα.

οσο για το αλλο που ειπες αναλογα την περιοχη δεν ειναι τοσο περιπετεια οσο το οτι χαλας παραπανω λεφτα! Νταξει Σρι Λανκα,Ινδια κτλ το κανεις γιατι τα δωματια ειναι σχεδον τσαμπα

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ τοτε καταλβα εγω λαθος. Νομιζα οτι ησουν κατα γενικα.

οσο για το αλλο που ειπες αναλογα την περιοχη δεν ειναι τοσο περιπετεια οσο το οτι χαλας παραπανω λεφτα! Νταξει Σρι Λανκα,Ινδια κτλ το κανεις γιατι τα δωματια ειναι σχεδον τσαμπα

Καλά εκεί μάλλον δεν θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς! :D Κατά γενικά νομίζω ότι είμαι στο couch, που μένεις σίγουρα μαζί με τον άλλον.

Σε άλλα θέματα πάντως είμαι αρκετά πιο ανοιχτός και "περιπετειώδης" (σε θέματα δουλειάς πχ) αλλά και πάλι είναι πως τα βλέπει ο άλλος και τι θεωρεί αυτός ασφάλεια, ρίσκο ή περιπέτεια.

Δημοσ.

Σπίτι είπα ότι μπορεί να νοίκιαζα, δωμάτιο δεν θα νοίκιαζα. Δεν θέλω να πάω κάπου διακοπές και να μένω σε σπίτι άλλου, δε νιώθω άνετα.

Συμφωνω απολυτα!!!!

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

confirmation mail σου έχει έρθει?

στείλε μήνυμα στο support να επικοινωνήσουν αυτοι μαζί του.

Δημοσ.

Εμπειρια:

Ειχαμε παει για 8 μερες Βουδαπεστη και μειναμε σε μια μεζονετα 5 ατομα, και ενα 6ο για 3 μερες. Σιγουρα συμφερει ειδικα οταν ειναι πολλα τα ατομα. Με δικια μας κουζινα φτιαχναμε το φαγητο μας, ειτε πρωινο ειτε βραδινο, και γλυτωσαμε αρκετα χρηματα. Το σπιτι το ειχαμε βρει στα 80/μερα (για 5 ατομα) που οπως και να'χει, τετοια τιμη σε ξενοδοχειο δεν θα βρεις. Ειχαμε και home cinema, wifi, full ηλεκτρικες συσκευες και αρκετο χωρο να φιλοξενησουμε αρκετα ακομα ατομα ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Αφού αρχικά μου απαντούσε στα email, μετά σταμάτησε ξαφνικά. Τι θα κάνω; Θα πάω εκεί και θα ψάχνομαι;

Θα στείλω στο support, δεν το σκέφτηκα.

Αν δεν σου απανταει μπορει να απεβιωσε ο ανθρωπος χτυπα ξυλο...εχεις δυνατοτητα να ακυρωσεις την κρατηση και να παρεις τα λεφτα σου αφου του στειλεις ενα email και το τσεκαρουν και δουν οτι εχεις δικιο.

Δημοσ.

Απάντησε μετά από 3 εβδομάδες, μου έγραψε ότι έλειπε σε διακοπές(!!!). Μάλλον δεν έχει smartphone για να ελέγχει τα email του.  Οπότε όλα καλά, ελπίζω μην φτάσω εκεί κα δεν σηκώνει τηλ και μείνουμε σε παγκάκι.

Δημοσ.

Το δωματιο βρισκεται στην περιοχη canning town. Ειναι το βρωμικοτερο δωματιο που εχω δει στην ζωη μου. Το περιμενα βεβαια μιας και ηταν φτηνο.

Στον πανω οροφο μενουν αλλα 6 ατομα.2 γαλλοι αντρες με τα παιδια τους ,που βγαζουν τα παπουτσια στο χολ και βρωμαει ποδαριλα η πλαση.το δωματιο μας ειναι στον κατω οροφο και βλεπει στον κηπο (ρακοσυλλεκτης φαση) και ερχονται ολοι να καπνισουν και μας βλεπουν που ξαπλωνουμε.

Ο ιδιοκτητης εφυγε και δεν εχουμε καποιον να μας αναψει το καλοριφερ.Το βραδυ εχει 3 βαθμους κελσιου.Επισης ενω ειπε οτι θα εχει πιστολακι ,τωρα εξαφανιστηκε αυτος μαζι με το πιστολακι.Εκανα μπανιο και κοιμηθηκα με βρεγμενο κεφαλι.

Η τουαλετα ειναι κεντρο διερχομενων.Μπαινεις και μπουκαρουν ολοι μεσα χωρις να χτυπησουν.Ενω ξερουν οτι εισαι μεσα.

Οι αλλοι 2 που μενουν εδω ειναι μονιμοι κατοικοι. Περπατανε ξυπολητοι,μαγειρευουν στα σαπια σκευη,μενουν σε δωματια ενα επι ενα.Και δινουν και 100 λιρες τη βδομαδα.

Εχετε δει την εκπομπη how clean is your house? Υπαρχει λογος που υπαρχει στην Αγγλια.

Αυτο το ταξιδι ηταν η μεγαλυτερη αποτυχια μου.Ψοφησαμε απο την μπιχλα του σπιτιου και τον καιρο του Λονδινου.

Το φαγητο πανακριβο.Ακομη και το fast food.

Επισης μας ελεγαν για την oyster card.καμια σχεση.η travel card συμφερει για 7 μερες.με 32 λιρες πας οπου θες ,οσες φορες θες σε ζωνη 1-2.ενω με την oyster χρεωνοταν η καθε μετακινηση.

Δημοσ.

σιγα σιγα χαλαει και το Airbnb-Πλεον οι προμηθειες που περνει εχουν αυξηθει κατακορυφα σε φαση αν πας ταξιδι μονος σου τυχαινει να βγαινει ακριβοτερο αμα το εκλεινα π.χ booking Κ.λ.π

Υγ1 Για το φιλο πανω που πηγε λονδινο και κλαιει τα λεφτα για το αθλιο δωματιο-διαμερισμα πριν κλεισει δωματιο καποιος εχει αξιολογησεις απο αλλους χρηστες λιγο διαβασμα να εριχνε και να κοιταγε βαθμολογια δεν 8α την παταγε.Οσο για το φαγητο στο λονδινο ειναι πανακριβο ναι και ενα burger ξεκιναει απο 8 λιρες και βαλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...