yiankap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, ο αδερφός μου ενδιαφέρεται για pc για το γραφείο της γυναίκας του. Δεν ενδιαφέρεται για συναρμολογούμενα. Θα πάρει ένα PC όπως είναι, θα το τοποθετήσει όπως είναι και δεν σκοπεύει να ασχοληθεί μαζί του ξανά (αναβαθμίσεις κλπ) απλά θα δουλεύει και θέλει επώνυμο για λόγους αξιοπιστίας καθώς το PC θα είναι το εργαλείο της δουλειάς του και τυχόν βλάβες - κολλήματα θα σημαίνουν απώλεια χρημάτων για αυτόν. Τι προτείνετε για καθαρά επαγγελματική χρήση σε αυτές τις ίντσες? Η χρήση θα είναι πολύ διαδίκτυο, video conferencing, word processing και ο υπολογιστής θα δουλεύει τουλάχιστον 8ωρο συνεχόμενο, μπορεί και παραπάνω; Του πρότεινα κάτι από την σειρά Thinkcentre ή την Οptiplex της Dell, με το σκεπτικό της on-site 5 ετούς εγγύησης και το οποίο σε συνδυασμό με μια οθόνη όπως η Dell 2414H (έχω κάνει σχετικό θέμα στην κατηγορία monitors). http://www.syncom.gr/el/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%A5%CF%80%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A3/MEINTELCPU/LENOVOTHINKCENTREE73MT11177.html http://www.syncom.gr/el/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%A5%CF%80%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A3/MEINTELCPU/DELLOPTIPLEX3020MTWINPRO11194.html Μια σκέψη θα ήταν να κοιτάξει και imac απλά ξεφεύγει το κόστος αρκετά ειδικά αν πάρει και την επέκταση της εγγύησης.
chris19081966 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Σε έτοιμα pc θα σου έλεγα μονόδρομος η dell λόγο της εξαιρετικής εγγύησης που προσφέρει. To next business day μετράει άπειρα αν συμβεί κάτι
yiankap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ για dell προσανατολίζομαι. Απλά πρέπει να ψάξει αν εκεί που μένει πάει η dell την next business day.
hliastsek Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα εχουν. Θα πήγαινα στο dell λόγω απίστευτου after sales support.
yiankap Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ερώτηση το one business day ξέρει κανείς αν ισχύει παντού (μιλάμε για νησί) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα