Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες, αντιμετωπίζω έντονο θέμα ξηροδερμίας στα χέρια τώρα το χειμώνα και θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε μία κρέμα η οποία πρώτον να στεγνώνει γρήγορα στα χέρια και δεύτερον να είναι αποτελεσματική. Βάζω κυρίως το βράδυ πριν πέσω για ύπνο γιατί αυτές που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής δεν στέγνωναν εύκολα και δεν βολεύουν για μέσα στην ημέρα. Αν όμως βρω μια που να στεγνώνει εύκολα και να μη λερώνω ότι αγγίζω θα την χρησιμοποιώ κατά τη διάρκεια της μέρας. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bepanthol, Korres αν θες να βάζεις και την ημέρα. Αλλιώς, το βράδυ πριν κοιμηθείς βάζε λίγη βαζελίνη και το πρωί τα χέρια σου θα είναι ενυδατωμένα όλη την ημέρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Bepanthol, Korres αν θες να βάζεις και την ημέρα. Αλλιώς, το βράδυ πριν κοιμηθείς βάζε λίγη βαζελίνη και το πρωί τα χέρια σου θα είναι ενυδατωμένα όλη την ημέρα. 

Σ'ευχαριστώ πολύ για το tip με τη βαζελίνη, θα το δοκιμάσω. Bepanthol έχω αλλά το θέμα είναι οτι είναι λίγο ακριβή και δεν την έχω για καθημερινή χρήση. Πιο πολύ για πρόσωπο την έχω. 

20070322_123601902799?$V7PdpLarge$

εγω προσκυναω μονο αυτην αλλα ειναι λιγο ακριβη.

Την έχω ακουστά αλλά η τιμή της ξεφεύγει :/ Ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.

Κι εγώ έχω θέμα με τα χέρια τον χειμώνα. Βάζε συνέχεια ενυδατικές. Είχα δοκιμάσει μια φορά αυτήν εδώ http://www.skroutz.gr/s/4472789/Vaseline-Cocoa-Butter-200ml.html  της αδερφής μου και στέγνωνε αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Απ 'ότι θυμάμαι όμως είχε parabens μέσα.

Δημοσ.

Lidl εχει μια cien λευκο σωληναριο με μπλε καπακι με κατι αμυγδαλα αν θυμαμαι καλα απ'εξω.. Την αποροφουν αμεσως και κανει και καλη δουλεια! 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αν πλένεις συχνά τα χέρια σου, πιάνεις χημικά ή είσαι στο κρύο πολλή ώρα, καμία κρέμα δεν πρόκειται να κάνει δουλειά. Εγώ βάζω συνέχεια και έχω δοκιμάσει δεκάδες κρέμες αλλά τα χέρια μου είναι μόνιμα ξερά και ξεφλουδισμένα (και το καλοκαίρι). Το χειμώνα συχνά ματώνουν κιόλας επειδή σκίζεται το δέρμα με τις κινήσεις. Δεν έχω βρει καμία αποτελεσματική λύση.

Δημοσ.

Πάντως αν πλένεις συχνά τα χέρια σου, πιάνεις χημικά ή είσαι στο κρύο πολλή ώρα, καμία κρέμα δεν πρόκειται να κάνει δουλειά. Εγώ βάζω συνέχεια και έχω δοκιμάσει δεκάδες κρέμες αλλά τα χέρια μου είναι μόνιμα ξερά και ξεφλουδισμένα (και το καλοκαίρι). Το χειμώνα συχνά ματώνουν κιόλας επειδή σκίζεται το δέρμα με τις κινήσεις. Δεν έχω βρει καμία αποτελεσματική λύση.

Μήπως έχεις κάνα έκζεμα και δυσκολεύει την επούλωση?

Δημοσ.

Δεν ειμαι ειδικη στο θεμα της κρεμας χεριων. Αλλά παιρνω αυτην

3_154226179.jpg

Παντως, αν κρινω απο αυτα που λεει η idomeneas, μιας και η μανα μου εχει το ιιιιδιο ακριβως προβλημα, αν ειναι τοσο σκληρα το μονο που μπορει να "σωσει" τη κατασταση ειναι βαζελινη το βραδυ και φορα γαντακια για να απορροφηθει οσο μπορει.

• Like 1
Δημοσ.

Atrix professional repair για πολυ ταλαιπωρημενα χερια, αλλιως atrix soft για νορμαλ περιπτωση. Οι κλασικες atrix intensive στα αλουμινενια κουτακια ειναι πολυ καλες, ομως αργουν πολυ να στεγνωσουν στο χερι.

Η atrix pro ειναι το καλυτερο προιον της εταιρειας κατα τη γνωμη μου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...