Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρά πιστεύετε ότι ο aremovic είναι ο λογαριασμός του ρεμου;

Και μένα μου έκανε εντύπωση αυτό....

Κατά τα άλλα νομίζω ότι οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν περιμένουν να πουλήσουν cd πλέον για να βγάλουν λεφτά. Τα δίνουν φτηνά ή μαζί με εφημερίδες ενώ στο youtube τα τραγούδια τους βγαίνουν αμέσως. Από τις ζωντανές εμφανίσεις βγάζουν τα λεφτά τους πιστεύω.

Δημοσ.

Ρε φίλε ταληρα παίρνουν στα μπουζουκια ακόμα... Οι μεγάλοι δε δικαιούνται ναι κλαίνε... Οι μικροί έχουν θέμα όπως και παντού

Δημοσ.

Ρε φίλε ταληρα παίρνουν στα μπουζουκια ακόμα... Οι μεγάλοι δε δικαιούνται ναι κλαίνε... Οι μικροί έχουν θέμα όπως και παντού

Και οι μικροί το μεροκάματο από εκεί το βγάζουν, αν περίμεναν από τα cd...

Δημοσ.

Εμένα αυτό που μου την έδωσε με τις παραπάνω αναρτήσεις του (αν δεν είναι τρολιά) είναι πως δε μπορεί να βάλει σημεία στίξης σαν φυσιολογικός άνθρωπος και ότι γράφει σα κάποιος τυχαίος κάγκουρας... Oh wait...

Δημοσ.

Ας μας πει ο Ρέμος και ο κάθε Ρέμος πόσα εκατομμύρια φοροδιαφυγή έχουν με μαύρα χρήματα από βραδινές συναυλίες και ας αφήσει τις χαζομάρες. Μάθαμε μια παπαρια και τι λέμε.

• Like 11
Δημοσ.

Μια χαρά νέες μπαντάρες και καλλιτέχνες υπάρχουν(ο Ρέμος δεν είναι ένας απο αυτούς).

Και χάρη στην πειρατία και το ίντερνετ μπορώ και τις βρίσκω και δεν περιορίζομαι μόνο σε 10 υπερτιμημένα μεγάλα ονόματα.

• Like 1
Δημοσ.

όταν πληρώναμε ακούγαμε Κοντολάζο

...Κοντολάζο; Είσαι με τα καλά σου;;; Αυτός είναι έντεχνος! Εμείς όταν χτίζαμε τη νύχτα μαγαζά ναούμε, πλερώναμε για Γιώργο Καμπουρίδη και Κώστα Μοναχό, τουλάστιχον! Σε λίγο θα μας ρίξεις και τίποτις αδερφούς Κατσάμπα...

• Like 4
Δημοσ.

Στην Ελλάδα τουλάχιστον, η πτώση της μουσικής είναι γεγονός.

Είχαμε σφακιανάκη,βανδή,βίση,πλούταρχο για να μη μιλήσω για παλιότερα..

Τώρα δεν έχουμε τίποτα.

Αλλά δε φταίει η πειρατεία για αυτό.

Η παρακμή είναι γενικότερη,υπάρχει και στους ηθοποιούς,στους αθλητές,και σε όλους τους τομείς.

Στο εξωτερικό εξαρτάται απο το είδος της μουσικής.Η ροκ για παράδειγμα δεν έχει καμία σχέση με τις χρυσές εποχές του 70-80 κ 90.

Η ποπ το παλεύει.

Δημοσ.

Ένας σημαντικός παράγοντας στην μουσική είναι και ο τρόπος παραγωγής τους. 

Τα στούντιο μιξάρουν με ψηφιακό τρόπο τα κομμάτια που ο Αντωνάκης "δεν" γουστάρει (όχι οτι δεν το κάνουν και με τα δικά του..), για χάρην ευκολίας . Οι παραγωγές αυτές συνήθως έχουν χαμηλή ακουστική ποιότητα.

Δημοσ.

Ένας σημαντικός παράγοντας στην μουσική είναι και ο τρόπος παραγωγής τους. 

Τα στούντιο μιξάρουν με ψηφιακό τρόπο τα κομμάτια που ο Αντωνάκης "δεν" γουστάρει (όχι οτι δεν το κάνουν και με τα δικά του..), για χάρην ευκολίας . Οι παραγωγές αυτές συνήθως έχουν χαμηλή ακουστική ποιότητα.

Τι εννοείς μιξάρουν με ψηφιακό τρόπο και πως συνδέεται αυτός ο τρόπος με την χαμηλή ακουστική ποιότητα; Επίσης, τι ονομάζεις ακουστική ποιότητα; 

Υ.Γ. Επειδή αυτό που λες δεν στέκει σε καμία περίπτωση και βρίθει ανακριβειών, για αυτό και οι ερωτήσεις για να συνεννοηθούμε και να καταλάβουμε τι λέμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Και τη δημόσια τηλεόραση την πληρώνουμε ετσιθελικά χωρίς κάποιοι από εμάς να παίρνουμε την ανάλογη ποιότητα προγράμματος που θα θέλαμε.

Έτσι είναι η ζωή Αντώνη μου.Άδικη...Βράστα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...