Προς το περιεχόμενο

Revolut Horror Stories & Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκτός του ότι έμαθα ότι υπάρχουν πλέον και οι revolutοικοί και οι leupayοικοί

ρε παιδιά πως γίνεται δηλαδή να έχετε ένα πρόβλημα (που κατά πάσα πιθανότητα είναι δικό σας ή bug αλλά καταλαβαίνεται ότι είναι πρόβλημα) και να δηλώνετε για να το δουν οι άλλοι χρήστες πράγματα του στυλ

"Όμως προτείνω να μείνετε μακριά από την Revolut κλπ"

το ίδιο ισχύει και με το να κάνω μια φορά χρήση βέβαια και να πάνε όλα καλά και να πω

"Την προτείνω την υπηρεσία κλπ κλπ"

δηλαδή αυτό το σκεπτικό σας δε το καταλαβαίνω 

παρόμοιο παράδειγμα που είδα πρόσφατα (αλλού)

"Σας προτείνω να μείνετε μακρυά από το τάδε site γιατί εγώ είχα πρόβλημα κλπ κλπ"

σίτε που 8.5 (μη πω 9) στους 10 το προτείνουν για τις αγορές των κινητών τους (και είναι το ίσως τοπ στις προτιμήσεις)

δηλαδή πως μετά να σας πάρουμε στα σοβαρά ; ;;;;

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εκτός του ότι έμαθα ότι υπάρχουν πλέον και οι revolutοικοί και οι leupayοικοί

Δεν υπαρχουν ουτε οι μεν ουτε οι δε. Ο καθενας χρησιμοποιει αυτο που τον βολευει . Οι μονοι που υπαρχουν ειναι αυτοι που θεωρησαν απαραδεκτο τον τροπο που σερβιρουν καποιοι εδω μεσα την Leupay. Με τον τροπο που σερβιριστηκε μια αμφιβολου αξιοπιστιας υπηρεσια, με συχνη αλλαγη ονοματων και εδρων  και με αρκετες αναφορες στο ιντερνετ περι κλοπης προσωπικων στοιχειων ,πολλοι θεωρησαν υποπτη την ολη προωθηση και απλως κραζουν τα συγκεκριμενα παπαγαλακια.

Δημοσ.

Εστειλες τα χρήματα σε USD? Ναι.

Σου έκανε η EuroBank την αλλαγή, από EUR σε USD? Ναι

Σε χρέωσε η EuroBank? Ναι.

Πόσο; 16€

Παράλογο; Όχι.

Και καταθετικό λογαριασμό στην ελλάδα να έχεις σε GBP, USD, πάλι θα σου πάρουν τα ίδια.

Αν υπάρχει άλλη τράπεζα πιο "ήπια" στο συνάλλαγμα; Ναι.

Ποια; Ψάξε.

ΠΡΟΣ τι όλος ο χαμός; Όλοι κάνουμε λάθη. Το ίδιο και εσύ. Τί ζητάς; Να σου δώσουν πίσω τα λεφτά σου επειδή έκανες λάθος; Δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις οι τράπεζες.

Επίσης, έχεις καταλάβει ότι η Revolut, είναι πιστωτικό ίδρυμα; Και όχι χρηματοπιστωτικό; Ότι πληρώνεται από το μερίδιο της MasterCard, και όποιους τόκους υπάρχουν; Αυτό σημαίνει ότι τα λεφτά σου δεν είναι ασφαλισμένα.

Φιλικά σου προτείνω, να διαβάζεις παραπάνω και για ότι σου συμβαίνει δεν φταίνε πάντα οι άλλοι.

Αυτός ο λαός μες στην υπερβολή. Γαύρος-Βάζελος, ΝΔ-Πασοκ, Intel-AMD, Revolut- leupay κτλ.

No hope at all.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω ειμαστε.

Η Revolut μου εδωσε 9000$ για αυτο το βιντεο ενω η leupay και η number 69 απο 5000$ η Spectre μου εκανε γυφτιες και μου ειπε οτι θα μου δωσει κουπονι 30$ για το Amazon.

Εκτος οτι εκανα ενα βιντεο χωρις να με πληρωσει κανεις,οσο ευχαριστημενος και να ημουν δεν πηρα σβαρνα (ουτε γραμμη) ολα τα subthreads και να ανοιγω θεματα και να υπερασπιζομαι καμια εταιρια και να πεταω λασπη με παθος απο την στιγμη που κανω την δουλεια μου απροβληματιστα με την μια λυση και δεν θελω να κανω το μοντελο για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας (υπαρχουν κοπελες σε site που βγαζουν χοντρα φραγκα απο αυτο ;) )

Το οτι υπαρχουν υπαλληλοι εδω μεσα ειναι φανερο οπως σε ολα σχεδον τα subthreads,αλλοι το παραδεχονται και αλλοι το παιζουν αθωες περιστερες.

Το βιντεο επισης το ανεβασα οταν τους ειπα οτι θελω καινουργια φυσικη καρτα και μου πιστωσαν αμεσα τα 7€ των μεταφορικων της δευτερης (η πρωτη ειναι δωρεαν) αφου δηλαδη ειχα παρει ενα δειγμα του σωστου τους support.

Οταν ειμαστε 1000 ατομα ευχαριστημενα και βγαινει ο τρελος του χωριου και ουρλιαζει οπου βρεθει και οπου σταθει για την νεα μαγικη λυση που εμεις οι peasants αρνουμαστε να ακολουθησουμε γιατι μας λειπουν χρωμοσωματα ε βαλτα κατω να δεις ποιος εχει το προβλημα.

Εχω κανει λαθος απο βιασυνη με το Paypal και ξεχασα να αλλαξω το ποιος θα κανει την μετατροπη,φταιει η Eurobank που μου εκατσε 2,5€ για εξοδα συναλλαγματος;Το Paypal γιατι με εγδαρε στην ισοτιμια;Θα σταματησω να χρησιμοποιω τις 2 αυτες εταιριες;

Αν η απαντηση και στα 3 ειναι ΟΧΙ τοτε προχωραμε παρακατω και ολα καλα :) 

• Like 1
Δημοσ.

sotos δώσε κανα 200αρι να πάρουμε κάνα κινητό , τόσα κονόμησες :)

Χαχαχα θα σου παρω ενα κινητο απο τα λεφτα που θα βγαλει το βιντεο  μονο του συμφωνα με τους υπολογισμους μου θελω αλλα 4.000.000 subscribers και κανενα 30αρι ακομα εκατομμυρια views γιατι με τα 0.03€ που εχει βγαλει μεχρι τωρα ουτε χαρτινο δεν παιρνω :) 

Δημοσ.

Χαχαχα θα σου παρω ενα κινητο απο τα λεφτα που θα βγαλει το βιντεο  μονο του συμφωνα με τους υπολογισμους μου θελω αλλα 4.000.000 subscribers και κανενα 30αρι ακομα εκατομμυρια views γιατι με τα 0.03€ που εχει βγαλει μεχρι τωρα ουτε χαρτινο δεν παιρνω :)

βάλε αγγλικό τίτλο και χώσε κανα ζευγάρι βυζιά, η κώλο για να μην λογοκριθεί εύκολα στη μέση (να φαίνεται σαν αρχική εικόνα) κάτι θα πιάσεις παραπάνω :))

Δημοσ.

Εστειλες τα χρήματα σε USD? Ναι.

Σου έκανε η EuroBank την αλλαγή, από EUR σε USD? Ναι

Σε χρέωσε η EuroBank? Ναι.

Πόσο; 16€

Παράλογο; Όχι.

Και καταθετικό λογαριασμό στην ελλάδα να έχεις σε GBP, USD, πάλι θα σου πάρουν τα ίδια.

Αν υπάρχει άλλη τράπεζα πιο "ήπια" στο συνάλλαγμα; Ναι.

Ποια; Ψάξε.

ΠΡΟΣ τι όλος ο χαμός; Όλοι κάνουμε λάθη. Το ίδιο και εσύ. Τί ζητάς; Να σου δώσουν πίσω τα λεφτά σου επειδή έκανες λάθος; Δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις οι τράπεζες.

Επίσης, έχεις καταλάβει ότι η Revolut, είναι πιστωτικό ίδρυμα; Και όχι χρηματοπιστωτικό; Ότι πληρώνεται από το μερίδιο της MasterCard, και όποιους τόκους υπάρχουν; Αυτό σημαίνει ότι τα λεφτά σου δεν είναι ασφαλισμένα.

Φιλικά σου προτείνω, να διαβάζεις παραπάνω και για ότι σου συμβαίνει δεν φταίνε πάντα οι άλλοι.

Αυτός ο λαός μες στην υπερβολή. Γαύρος-Βάζελος, ΝΔ-Πασοκ, Intel-AMD, Revolut- leupay κτλ.

No hope at all.

Η πιιο ολοκληρωμενη απαντηση απ'τον Gaming_alone..Εταιριες ειναι και δεν χαριζουν τιποτα,σε αυτα μαλιστα τα 'λαθη' βασιζονται για να αυξησουν τα εσοδα τους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...