Asseros_27 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ξέρω οτι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί οι όποιοι έχουν ανοίξει το δικό τους ''μαγαζι-εργαστήριο επισκευής η/υ'' τι λοιπον χρειάζεται για να ανοιξεις ενα τέτοιο κατάστημα; Δεν μιλάω βέβαια για γνώσεις κάτι τέτοιο είναι προφανές :ρ μιλάω για εφορίες, βιβλια, τεβε και γενικά όλοι την γραφειοκρατία . Περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2016 από Asseros_27
argi_mix Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Χρήματα για πέταμα! (και επί της ουσίας... ψάξε τα εξής: εισφορές Οαεε, έξοδα λογιστή, Φόρος και τέλος επιτηδεύματος, τεκμήρια κτλ.) Επισκέψου λογιστή αρχικά. 3
Apoll Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ξέρω οτι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί οι όποιοι έχω ανοίξει το δικό τους ''μαγαζι-εργαστήριο επισκευής η/υ'' τι λοιπον χρειάζεται για να ανοιξεις ενα τέτοιο κατάστημα; Δεν μιλάω βέβαια για γνώσεις κάτι τέτοιο είναι προφανές :ρ μιλάω για εφορίες, βιβλια, τεβε και γενικά όλοι την γραφειοκρατία . Περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ Με το καλημέρα, κάπου 5-7,000 το χρόνο, με το νέο φορολογικό. Ξέχνα τα μαγαζάκια του ενός ατόμου στην Ελλάδα πλέον 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δεν χρειάζεται κάποια άδεια πάντως αν ρωτάς αυτό. Τα υπόλοιπα είναι ψιλοστάνταρ. Ενοίκιο, οαεε, λογιστής, φόροι κλπ. ( Δεν είναι και πολύ καλή ιδέα πάντως, δύσκολα βγάζεις λεφτά εκτός αν είναι κάποια ειδική περίπτωση).
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 H διαδικασία ειναι απλη και την αναλαμβάνει ο λογιστής σου, εσυ μονο την εδρα πρέπει να βρεις, η άδεια εκδίδεται από την εφορεία
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Κοίταξε Αν κάνεις μόνο επισκευές και δεν έχεις βιτρίνα να πουλάς θα σου πρότεινα να κάνεις έδρα το σπίτι σου. Αν είναι δικό σου κανένα πρόβλημα. Αν νοικιάζεις θα πρέπει να πάρεις έγγραφη άδεια από την ιδιοκτήτρια. Νομίζω μια υπεύθυνη επικυρωμένη από ΚΕΠ δήλωση αρκεί. Το μείον είναι ότι αλλιώς θα σε μάθουν αν ανοίξεις μαγαζί με επισκευές αλλιώς από το σπίτι. Τα συν είναι ότι γλυτώνεις ενοίκιο , φως , νερό , τηλέφωνο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Και χρειάζεται και ο απαραίτητος εξοπλισμός, δεν είναι και αμελητέο το κόστος αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα