Marymac Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα! Μετά από αρκετά χρόνια διαβάσματος και εργασιών ήρθε η ώρα να ολοκληρώσω και το τελευταίο βήμα για το μεταπτυχιακό μου.. τη διπλωματική μου εργασία στην οποία θα προσπαθήσω να ερευνήσω/αναλύσω την επίδραση των Social Networking Sites στη συμπεριφορά του καταναλωτή. Αν χρησιμοποιείς κάποιο από τα Social Networking Sites (YouTube, Facebook, Instagram κ.α), η γνώμη σου μετράει και θα χρειαστώ τη βοήθειά σου και λίγο από το χρόνο σου για να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο-έρευνα στο παρακάτω link! http://freeonlinesurveys.com/s/ne8IVhdQ ΥΓ.Η έρευνα θα τρέχει έως 1/2 και μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση θα δημοσιεύσω τα αποτελέσματα. Σε ευχαριστώ πολύ! 3
aces Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 καλη επιτυχια στην εργασια! ολοκληρώθηκε κανα 10λεπτο πηρε. 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Done Πολλες ερωτησεις ρε παιδακι μου 1
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Done.Συμφωνώ και εγώ...πάρα πολλές ερωτήσεις.. 1
Marymac Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη! )) Ναι είναι αρκετές... αλλά με σκοπό να γίνουν αρκετές συσχετίσεις και να βγουν πιο σωστά συμπεράσματα.. Προσπάθησα πάντως όσο μπορούσα να είναι εύκολες στην κατανόηση και επίσης να μπορεί να συμπληρωθεί και από κινητό.
Braker1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 καλη επιτυχια, προσπαθησα να το συμπληρωσω αλλα ειναι πολλες οι ερωτησεις (θα δοκιμασω και απο το pc αργοτερα) παρολα αυτα απο προσωπικη πειρα με σωστη χρηση των social media (ειδικα του facebook) μια επιχειρηση μπορει να αυξησει παρα πολυ τα κερδη της. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα