Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,εχω ενα amd fx8520 και κλασσικα εχω προβλημα με την ψυκτρα(πολυ θορυβο).λογω του οτι ειμαι ασχετος,ειναι δυσκολη διαδικασια να παραγγειλω μια και να την φορεσω μονος μου ή να αποταθω σε κανενα ειδικο μην κανω καμια χειροτερη ζημια;

Δημοσ.

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου,δεν είναι καθόλου δύσκολη υπόθεση.Υπάρχουν και στο youtube πάρα πολλά βιντεάκια για να καταλάβεις ακριβώς τη διαδικασία.Οι περισσότερες ψύκτρες έχουν και θερμοαγώγιμη πάστα μέσα οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

η μανισια ψυχτρα θα μπορεσει να βγει ευκολα χωρις να κανω καμια ζημια στον επεξεργαστη;

Ζέστανε τον επεξεργαστή πρώτα! Λίγα λεπτά prime95 (με δική σου ευθύνη) είναι αρκετά. :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν και από κουτι δεν πιστευω να εχω προβλήμα είναι μεγαλο(ένα της plaisio είναι μεγαλο φαινεται σε συγκριση με αλλα που εχω δει,πως βλεπω ποιο κουτι είναι;)

επειδή και εγω για τον 212evo ελεγα καθησα και μετρησα και με το μονο που φοβαμε είναι με τις μνημες ram που είναι ισα ισα,εχει τέσσερις υποδοχες η μητρικη και τις εχω μια ραμ μια αδεια μια ραμ μια αδεια.οποτε ισως χρειαστεί να τις βαλω κολλητα αλλα και παλι το βλεπω στριμωγμενο.

Δημοσ.

αν και από κουτι δεν πιστευω να εχω προβλήμα είναι μεγαλο(ένα της plaisio είναι μεγαλο φαινεται σε συγκριση με αλλα που εχω δει,πως βλεπω ποιο κουτι είναι ;)

επειδή και εγω για τον 212evo ελεγα καθησα και μετρησα και με το μονο που φοβαμε είναι με τις μνημες ram που είναι ισα ισα,εχει τέσσερις υποδοχες η μητρικη και τις εχω μια ραμ μια αδεια μια ραμ μια αδεια.οποτε ισως χρειαστεί να τις βαλω κολλητα αλλα και παλι το βλεπω στριμωγμενο.

λογικά τις έχεις στην 1h και 3h θέση για να δουλέυουν dual channel 

αν ακουμπάει η ψύκτρα στην πρώτη να τις βάλεις στην 2η και την 4η θέση για να έχεις dual

αν τις βάλεις 3η και 4η χάνεις το dual chanel

Δημοσ.

λογικά τις έχεις στην 1h και 3h θέση για να δουλέυουν dual channel 

αν ακουμπάει η ψύκτρα στην πρώτη να τις βάλεις στην 2η και την 4η θέση για να έχεις dual

αν τις βάλεις 3η και 4η χάνεις το dual chanel

δεν βλεπω να με παιρνει ουτε 2-4 θεση οριακαGigabyte 990XA-UD3 rev 3 η μητρικη χωραει η 212evo;φοβάμαι μην με παιρνει μονο 3η και 4η και δεν ξερω εάν αξιζει να το ρισκάρω.

ισως τελικα να πρεπει να παω σε μια εξισου καλη ψυχτρα αλλα λιγο μικροτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...