national Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 γεια σας,εχω ενα amd fx8520 και κλασσικα εχω προβλημα με την ψυκτρα(πολυ θορυβο).λογω του οτι ειμαι ασχετος,ειναι δυσκολη διαδικασια να παραγγειλω μια και να την φορεσω μονος μου ή να αποταθω σε κανενα ειδικο μην κανω καμια χειροτερη ζημια;
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Σίγουρα 8520? Θα δεις ένα βιντεο στο youtube και είσαι κομπλέ
andrapos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου,δεν είναι καθόλου δύσκολη υπόθεση.Υπάρχουν και στο youtube πάρα πολλά βιντεάκια για να καταλάβεις ακριβώς τη διαδικασία.Οι περισσότερες ψύκτρες έχουν και θερμοαγώγιμη πάστα μέσα οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι άλλο.
national Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ναι 8320,σου φανηκε κατι περιεργο; επισης τι socket να ψαξω;am3+ σωστα;
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ναι 8320,σου φανηκε κατι περιεργο; επισης τι socket να ψαξω;am3+ σωστα; Στο 8320 όχι, στο 8520 ναι. Ναι socket AM3/AM3+
national Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Στο 8320 όχι, στο 8520 ναι. Ναι socket AM3/AM3+ με συγχωρεις 8320 ηθελα να γραψω.
national Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 τι πρεπει να προσεξω για να ειναι αθορυβη;
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 τι πρεπει να προσεξω για να ειναι αθορυβη; Μεγάλος ανεμιστήρας, λίγα DB. Προτείνω 212evo αν χωράει στο κουτί σου!
national Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 η μανισια ψυχτρα θα μπορεσει να βγει ευκολα χωρις να κανω καμια ζημια στον επεξεργαστη;
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 η μανισια ψυχτρα θα μπορεσει να βγει ευκολα χωρις να κανω καμια ζημια στον επεξεργαστη; Ζέστανε τον επεξεργαστή πρώτα! Λίγα λεπτά prime95 (με δική σου ευθύνη) είναι αρκετά.
national Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 αν και από κουτι δεν πιστευω να εχω προβλήμα είναι μεγαλο(ένα της plaisio είναι μεγαλο φαινεται σε συγκριση με αλλα που εχω δει,πως βλεπω ποιο κουτι είναι επειδή και εγω για τον 212evo ελεγα καθησα και μετρησα και με το μονο που φοβαμε είναι με τις μνημες ram που είναι ισα ισα,εχει τέσσερις υποδοχες η μητρικη και τις εχω μια ραμ μια αδεια μια ραμ μια αδεια.οποτε ισως χρειαστεί να τις βαλω κολλητα αλλα και παλι το βλεπω στριμωγμενο.
procostas1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 αν και από κουτι δεν πιστευω να εχω προβλήμα είναι μεγαλο(ένα της plaisio είναι μεγαλο φαινεται σε συγκριση με αλλα που εχω δει,πως βλεπω ποιο κουτι είναι επειδή και εγω για τον 212evo ελεγα καθησα και μετρησα και με το μονο που φοβαμε είναι με τις μνημες ram που είναι ισα ισα,εχει τέσσερις υποδοχες η μητρικη και τις εχω μια ραμ μια αδεια μια ραμ μια αδεια.οποτε ισως χρειαστεί να τις βαλω κολλητα αλλα και παλι το βλεπω στριμωγμενο. λογικά τις έχεις στην 1h και 3h θέση για να δουλέυουν dual channel αν ακουμπάει η ψύκτρα στην πρώτη να τις βάλεις στην 2η και την 4η θέση για να έχεις dual αν τις βάλεις 3η και 4η χάνεις το dual chanel
national Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 λογικά τις έχεις στην 1h και 3h θέση για να δουλέυουν dual channel αν ακουμπάει η ψύκτρα στην πρώτη να τις βάλεις στην 2η και την 4η θέση για να έχεις dual αν τις βάλεις 3η και 4η χάνεις το dual chanel δεν βλεπω να με παιρνει ουτε 2-4 θεση οριακαGigabyte 990XA-UD3 rev 3 η μητρικη χωραει η 212evo;φοβάμαι μην με παιρνει μονο 3η και 4η και δεν ξερω εάν αξιζει να το ρισκάρω. ισως τελικα να πρεπει να παω σε μια εξισου καλη ψυχτρα αλλα λιγο μικροτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα