ST0RM Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας ! Ψαχνω καπου να χοσταρω την σελιδα μου ΔΩΡΕΑΝ. Για πολυ καιρο ημουν στην byethost αλλα δεν τους θελω αλλο. Δεν θελω επισης να μου πειτε για 000webhost, x10hosting και για free hostia. Οτιδηποτε αλλο ξερετε, πειτε μου Σα ευχαριστω ολους !!
visualizer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 000webhost είχα σε κάποια φάση και για σελίδες της πλάκας είναι μια χαρά ( για να δοκιμάζεις πράγματα ) .
ST0RM Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 000webhost είχα σε κάποια φάση και για σελίδες της πλάκας είναι μια χαρά ( για να δοκιμάζεις πράγματα ) . Ανοιξα νεο λογαριασμο, και δεν εχει hosting πλεον. Κανεις εγγραφη, και η φορμα εγγραφης ειναι αδεια.
Pseudonymo1212 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αυτή η πατάτα εδώ: Site: http://www.hostinger.com/ είναι μια καλή επιλογή. Δεν έχει καθόλου διαφημίσεις και οι περιορισμοί αφορούν το Hardware. Είναι πολύ σημαντικό που σου παρέχει ελευθερία όπως ένα κανονικό shared hosting αλλά τα resources είναι για πλάκα. Εγώ είχα παλιά σελίδα εκεί και με κοντά 200 χρήστες έφτανα στο ημερήσιο όριο. Φαντάσου πόσο χαμηλό είναι χρήσης RAM/CPU και έπεφτε εντελώς η σελίδα. Άλλοι σου κατεβάζουν το Speed πχ, ενώ εκεί δεν έμπαινες καν στο site σ. Γενικά για ένα site με λίγες επισκέπτες καλό είναι. Γεια σας ! Ψαχνω καπου να χοσταρω την σελιδα μου ΔΩΡΕΑΝ. Για πολυ καιρο ημουν στην byethost αλλα δεν τους θελω αλλο. Δεν θελω επισης να μου πειτε για 000webhost, x10hosting και για free hostia. Οτιδηποτε αλλο ξερετε, πειτε μου Σα ευχαριστω ολους !! Πάντως το Godaddy προσφέρει το Economy πακέτο μόνο με 10-11 ευρώ για τον πρώτο χρόνο με κουπόνι. Υπάρχει το Limit 1/account. Δηλαδή το δικαιούσαι μια φορά μόνο σε αυτή την τιμή. Προσοχή! όπως σου είπα θες κουπόνι "godaddy coupons" και θα βρεις το κουπόνι που μιλάει για το ECO PS: Εγώ έχω 2. Τώρα πως το κατάφερα δεν θυμάμαι. Ίσως ήταν 2 κουπόνια (διαφορετικά).
leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εγω θα σου πρότεινα το δωρεάν hosting απο το papaki (με την προυπόθεση να αγοράσεις ενα domain απο εκει.) Δωρεαν hosting της προκοπής δεν θα βρείς και είναι και λογικό. Για να ψάχνεις δωρεάν hosting πάει να πει οτι και αυτό που θες να κάνεις εσυ δεν είναι της προκοπής, αρα ή το ενα ή το άλλο είναι!
ST0RM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αυτή η πατάτα εδώ: Site: http://www.hostinger.com/ είναι μια καλή επιλογή. Δεν έχει καθόλου διαφημίσεις και οι περιορισμοί αφορούν το Hardware. Είναι πολύ σημαντικό που σου παρέχει ελευθερία όπως ένα κανονικό shared hosting αλλά τα resources είναι για πλάκα. Εγώ είχα παλιά σελίδα εκεί και με κοντά 200 χρήστες έφτανα στο ημερήσιο όριο. Φαντάσου πόσο χαμηλό είναι χρήσης RAM/CPU και έπεφτε εντελώς η σελίδα. Άλλοι σου κατεβάζουν το Speed πχ, ενώ εκεί δεν έμπαινες καν στο site σ. Γενικά για ένα site με λίγες επισκέπτες καλό είναι. Πάντως το Godaddy προσφέρει το Economy πακέτο μόνο με 10-11 ευρώ για τον πρώτο χρόνο με κουπόνι. Υπάρχει το Limit 1/account. Δηλαδή το δικαιούσαι μια φορά μόνο σε αυτή την τιμή. Προσοχή! όπως σου είπα θες κουπόνι "godaddy coupons" και θα βρεις το κουπόνι που μιλάει για το ECO PS: Εγώ έχω 2. Τώρα πως το κατάφερα δεν θυμάμαι. Ίσως ήταν 2 κουπόνια (διαφορετικά). Πηγα να κανω δωρεαν account στην hostinger, και μετα απο 48 ωρες που απαντησαν οτι δεν μπορουν να το κανουν, γιατι λεει δεν περασα λεει το τεστ anti-fraud. Αναρωτιεμαι τι στο καλο κριτηρια εχουν οταν δεν εχουν δει το site σου, και δεν εχεις αλλο λογαριασμο σε αυτους. Ειναι πολυ **λακες οι ανθρωποι στην hostinger... Εγω θα σου πρότεινα το δωρεάν hosting απο το papaki (με την προυπόθεση να αγοράσεις ενα domain απο εκει.) Δωρεαν hosting της προκοπής δεν θα βρείς και είναι και λογικό. Για να ψάχνεις δωρεάν hosting πάει να πει οτι και αυτό που θες να κάνεις εσυ δεν είναι της προκοπής, αρα ή το ενα ή το άλλο είναι! Εχω domain name. Το host του papaki δεν εχει ουτε βαση δεδομενων να βαλεις. Ειναι μονο για να φτιαξεις καμια σελιδουλα html-CSS για να δοκιμασεις τις δυναμεις σου... Δυστηχως μαλλον θα πρεπει να γυρισω παλι πισω στο δωρεαν host της byethost..... Υ.Γ τελικα ουτε στην byethost γινετε, επιδη λεει εχω .tk domain name, θα πρεπει να πληρωσω. Διαφοετικα δεν γινετε.... ΕΛΕΟΣ πια...
aledjo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 το μονο αξιοπιστο δωρεαν "host" είναι το blogspot της google που μπορεις να συνδεσεις το domain σου αλλα δε μπορει να βαλεις καποιο cms. για απλες σελιδες και blog ειναι μανουλα
0verc0me Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 για δες και bplaced.net, δεν ξερω τι λεει βεβαια..
Pseudonymo1212 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πηγα να κανω δωρεαν account στην hostinger, και μετα απο 48 ωρες που απαντησαν οτι δεν μπορουν να το κανουν, γιατι λεει δεν περασα λεει το τεστ anti-fraud. Αναρωτιεμαι τι στο καλο κριτηρια εχουν οταν δεν εχουν δει το site σου, και δεν εχεις αλλο λογαριασμο σε αυτους. Ειναι πολυ **λακες οι ανθρωποι στην hostinger... Εχω domain name. Το host του papaki δεν εχει ουτε βαση δεδομενων να βαλεις. Ειναι μονο για να φτιαξεις καμια σελιδουλα html-CSS για να δοκιμασεις τις δυναμεις σου... Δυστηχως μαλλον θα πρεπει να γυρισω παλι πισω στο δωρεαν host της byethost..... Υ.Γ τελικα ουτε στην byethost γινετε, επιδη λεει εχω .tk domain name, θα πρεπει να πληρωσω. Διαφοετικα δεν γινετε.... ΕΛΕΟΣ πια... Καλά... ότι είναι μαλάκες είναι. Σε δελεάζουν χωρίς διαφημίσεις και περιορισμούς στο λογισμικό (μπορείς να βάλεις και CMS και ότι μπορείς να κάνεις σε ένα κανονικό Shared Hosting) αλλά τα Limits στα resources είναι τρομερά αστεία. Με 100 visits (που τα 50 θα είσαι εσύ αν develop-αρεις runtime) θα πέσει μέχρι την επόμενη μέρα... 1
satafaka Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα ρε τους **λάκες δεν σε αφήνουν να έχεις databases, πολλαπλά accounts, κουπόνι adwords, καθημερινό backup και 24/7 support στο FREE πακέτο τους. Δηλαδή τι μας δίνουν στην τελική??? Μας κοροϊδεύουν???
genius_13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Σε όποιον δωρεάν σέρβερ και να πας θα έχεις προβλήματα και περιορισμούς μέχρι αηδίας. Με 3-4ε τον μήνα παίρνεις αξιοπρεπέστατο σέρβερ με τα όλα του.
aledjo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 . Με 3-4ε τον μήνα παίρνεις αξιοπρεπέστατο σέρβερ με τα όλα του. εχεις link?
solton57010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 εχεις link? digital ocean το φθηνο πακετο με 5δολαρια/μηνα
genius_13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ένα random παράδειγμα, το dynamic πακέτο στο παπάκι έχει 4.45ε . Επιλογές δεκάδες..
leonidas_fs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Στο GoDaddy το Deluxe εχει 4,99€/μήνα και το economy 3.99€/μήνα! Econony Plan Specifications: 1 Website 100 GB Storage Unlimited Bandwidth 100 Email Addresses 10 MySQL Databases (1GB each) 1 MSSQL Database (200 MB) 50 FTP Users Free domain with annual plan Site Backup & Restore (Paid Option) Deluxe Plan Specifications: Unlimited Websites Unlimited Storage Unlimited Bandwidth 500 Email Addresses 25 MySQL Databases (1GB each) 2 MSSQL Databases (200 MB each) 50 FTP Users Free domain with annual plan Site Backup & Restore (Paid Option)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα