Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Ψαχνω καπου να χοσταρω την σελιδα μου ΔΩΡΕΑΝ. Για πολυ καιρο ημουν στην byethost αλλα δεν τους θελω αλλο. Δεν θελω επισης να μου πειτε για 000webhost, x10hosting και για free hostia. Οτιδηποτε αλλο ξερετε, πειτε μου :) Σα ευχαριστω ολους !!

Δημοσ.

000webhost είχα σε κάποια φάση και για σελίδες της πλάκας είναι μια χαρά ( για να δοκιμάζεις πράγματα ) .

Ανοιξα νεο λογαριασμο, και δεν εχει hosting πλεον. Κανεις εγγραφη, και η φορμα εγγραφης ειναι αδεια.

Δημοσ.

Αυτή η πατάτα εδώ: Link.png Site: http://www.hostinger.com/ είναι μια καλή επιλογή. Δεν έχει καθόλου διαφημίσεις και οι περιορισμοί αφορούν το Hardware.

Είναι πολύ σημαντικό που σου παρέχει ελευθερία όπως ένα κανονικό shared hosting αλλά τα resources είναι για πλάκα.

Εγώ είχα παλιά σελίδα εκεί και με κοντά 200 χρήστες έφτανα στο ημερήσιο όριο. Φαντάσου πόσο χαμηλό είναι χρήσης RAM/CPU και έπεφτε εντελώς η σελίδα. Άλλοι σου κατεβάζουν το Speed πχ, ενώ εκεί δεν έμπαινες καν στο site σ.

Γενικά για ένα site με λίγες επισκέπτες καλό είναι.

Γεια σας ! Ψαχνω καπου να χοσταρω την σελιδα μου ΔΩΡΕΑΝ. Για πολυ καιρο ημουν στην byethost αλλα δεν τους θελω αλλο. Δεν θελω επισης να μου πειτε για 000webhost, x10hosting και για free hostia. Οτιδηποτε αλλο ξερετε, πειτε μου :) Σα ευχαριστω ολους !!

Πάντως το Godaddy προσφέρει το Economy πακέτο μόνο με 10-11 ευρώ για τον πρώτο χρόνο με κουπόνι. Υπάρχει το Limit 1/account. Δηλαδή το δικαιούσαι μια φορά μόνο σε αυτή την τιμή.

Προσοχή! όπως σου είπα θες κουπόνι "godaddy coupons" και θα βρεις το κουπόνι που μιλάει για το ECO

PS: Εγώ έχω 2. Τώρα πως το κατάφερα δεν θυμάμαι. Ίσως ήταν 2 κουπόνια (διαφορετικά).

Δημοσ.

Εγω θα σου πρότεινα το δωρεάν hosting απο το papaki (με την προυπόθεση να αγοράσεις ενα domain απο εκει.)

Δωρεαν hosting της προκοπής δεν θα βρείς και είναι και λογικό. Για να ψάχνεις δωρεάν hosting πάει να πει οτι και αυτό που θες να κάνεις εσυ δεν είναι της προκοπής, αρα ή το ενα ή το άλλο είναι!

Δημοσ.

Αυτή η πατάτα εδώ: Link.png Site: http://www.hostinger.com/ είναι μια καλή επιλογή. Δεν έχει καθόλου διαφημίσεις και οι περιορισμοί αφορούν το Hardware.

Είναι πολύ σημαντικό που σου παρέχει ελευθερία όπως ένα κανονικό shared hosting αλλά τα resources είναι για πλάκα.

Εγώ είχα παλιά σελίδα εκεί και με κοντά 200 χρήστες έφτανα στο ημερήσιο όριο. Φαντάσου πόσο χαμηλό είναι χρήσης RAM/CPU και έπεφτε εντελώς η σελίδα. Άλλοι σου κατεβάζουν το Speed πχ, ενώ εκεί δεν έμπαινες καν στο site σ.

Γενικά για ένα site με λίγες επισκέπτες καλό είναι.

Πάντως το Godaddy προσφέρει το Economy πακέτο μόνο με 10-11 ευρώ για τον πρώτο χρόνο με κουπόνι. Υπάρχει το Limit 1/account. Δηλαδή το δικαιούσαι μια φορά μόνο σε αυτή την τιμή.

Προσοχή! όπως σου είπα θες κουπόνι "godaddy coupons" και θα βρεις το κουπόνι που μιλάει για το ECO

PS: Εγώ έχω 2. Τώρα πως το κατάφερα δεν θυμάμαι. Ίσως ήταν 2 κουπόνια (διαφορετικά).

Πηγα να κανω δωρεαν account στην hostinger, και μετα απο 48 ωρες που απαντησαν οτι δεν μπορουν να το κανουν, γιατι λεει δεν περασα λεει το τεστ anti-fraud. Αναρωτιεμαι τι στο καλο κριτηρια εχουν οταν δεν εχουν δει το site σου, και δεν εχεις αλλο λογαριασμο σε αυτους. Ειναι πολυ **λακες οι ανθρωποι στην hostinger...

Εγω θα σου πρότεινα το δωρεάν hosting απο το papaki (με την προυπόθεση να αγοράσεις ενα domain απο εκει.)

Δωρεαν hosting της προκοπής δεν θα βρείς και είναι και λογικό. Για να ψάχνεις δωρεάν hosting πάει να πει οτι και αυτό που θες να κάνεις εσυ δεν είναι της προκοπής, αρα ή το ενα ή το άλλο είναι!

Εχω domain name. Το host του papaki δεν εχει ουτε βαση δεδομενων να βαλεις. Ειναι μονο για να φτιαξεις καμια σελιδουλα html-CSS για να δοκιμασεις τις δυναμεις σου... Δυστηχως μαλλον θα πρεπει να γυρισω παλι πισω στο δωρεαν host της byethost.....

Υ.Γ τελικα ουτε στην byethost γινετε, επιδη λεει εχω .tk domain name, θα πρεπει να πληρωσω. Διαφοετικα δεν γινετε.... ΕΛΕΟΣ πια...

Δημοσ.

το μονο αξιοπιστο δωρεαν "host" είναι το blogspot της google που μπορεις να συνδεσεις το domain σου αλλα δε μπορει να βαλεις καποιο cms.

για απλες σελιδες και blog ειναι μανουλα

Δημοσ.

Πηγα να κανω δωρεαν account στην hostinger, και μετα απο 48 ωρες που απαντησαν οτι δεν μπορουν να το κανουν, γιατι λεει δεν περασα λεει το τεστ anti-fraud. Αναρωτιεμαι τι στο καλο κριτηρια εχουν οταν δεν εχουν δει το site σου, και δεν εχεις αλλο λογαριασμο σε αυτους. Ειναι πολυ **λακες οι ανθρωποι στην hostinger...

Εχω domain name. Το host του papaki δεν εχει ουτε βαση δεδομενων να βαλεις. Ειναι μονο για να φτιαξεις καμια σελιδουλα html-CSS για να δοκιμασεις τις δυναμεις σου... Δυστηχως μαλλον θα πρεπει να γυρισω παλι πισω στο δωρεαν host της byethost.....

Υ.Γ τελικα ουτε στην byethost γινετε, επιδη λεει εχω .tk domain name, θα πρεπει να πληρωσω. Διαφοετικα δεν γινετε.... ΕΛΕΟΣ πια...

Καλά... ότι είναι μαλάκες είναι. Σε δελεάζουν χωρίς διαφημίσεις και περιορισμούς στο λογισμικό (μπορείς να βάλεις και CMS και ότι μπορείς να κάνεις σε ένα κανονικό Shared Hosting) αλλά τα Limits στα resources είναι τρομερά αστεία. Με 100 visits (που τα 50 θα είσαι εσύ αν develop-αρεις runtime) θα πέσει μέχρι την επόμενη μέρα...

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα ρε τους **λάκες δεν σε αφήνουν να έχεις databases, πολλαπλά accounts, κουπόνι adwords, καθημερινό backup και 24/7 support στο FREE πακέτο τους. Δηλαδή τι μας δίνουν στην τελική??? Μας κοροϊδεύουν???

Δημοσ.

Σε όποιον δωρεάν σέρβερ και να πας θα έχεις προβλήματα και περιορισμούς μέχρι αηδίας. Με 3-4ε τον μήνα παίρνεις αξιοπρεπέστατο σέρβερ με τα όλα του.

Δημοσ.

Στο GoDaddy το Deluxe εχει 4,99€/μήνα και το economy 3.99€/μήνα!

Econony Plan Specifications:

1 Website
100 GB Storage
Unlimited Bandwidth
100 Email Addresses
10 MySQL Databases (1GB each)
1 MSSQL Database (200 MB)
50 FTP Users
Free domain with annual plan
Site Backup & Restore (Paid Option)

Deluxe Plan Specifications:

Unlimited Websites
Unlimited Storage 
Unlimited Bandwidth
500 Email Addresses
25 MySQL Databases (1GB each)
2 MSSQL Databases (200 MB each)
50 FTP Users
Free domain with annual plan 
Site Backup & Restore (Paid Option)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...