Laurelien Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αυτά τα θηλυκά σε -ω (τσουράπω, χαρχάλω, μπιρμπίλω) πολύ μου αρέσουν. Ωραίες λέξεις επίσης είναι το καβλιτσέκι και το μαντζαφλάρι. Τσιαούλω = η γυναίκα με μεγάλο στόμα και σαγόνι
Laurelien Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πρώτη φορά την ακούω Τη διαβασα τυχαια στο ιντερνετ xD Μου θυμιζει 'καβουρινα'. Γενικα οι λεξεις σε -ινα μου φαινονται αστειες. Παπίνα, κουνελίνα, χαμστερίνα. 1
ktiniatros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) λινάτσα γαλότσα πετούγια λουμπίνα καριόλα τουρμούκι μουνόσκυλοδελαπόρτας Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2016 από ktiniatros 1
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μου θυμιζει 'καβουρινα'. Και τώρα μου θύμισες τον kabouras.. + Στου γιαλού, στου γιαλού τα βοτσαλάκια κάθονται δυο καβουράκια έρμα παραπονεμένα κι όλο κλαίνε τα καημένα Κι η μαμά τους η κυρία καβουρίνα πάει τσάρκα με το σπάρο στη Ραφήνα κι όλο κλαίνε τα καβουράκια στου γιαλού, στου γιαλού τα βοτσαλάκια Γενικα οι λεξεις σε -ινα μου φαινονται αστειες. Παπίνα, κουνελίνα, χαμστερίνα. Μπατσίνα xD 3
theoritikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 ΚΨΜ (μεγάλη παρέα που αποτελείται αποκλειστικά από άντρες) κουραμπιές καρπαζοεισπάκτωρ χεζμεντεν
iCyd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Τωρα τελευταια λεω πολυ την λεξη, πανευρωπανηλιθιος
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 λινάτσα γαλότσα Καλά αυτά. Βέβαια το λινάτσα έχει πλάκα όταν συνοδεύεται από το παλιο-
telis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 πουτσοπανήγυρη (συνωστισμός τίγκα στους άντρες) Υπάρχει και το συνώνυμο "αρχιδόκαμπος"
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πουτσοσκαμπιλα (τα) Χυσαμολι (το) Ψωλαρπαχτρα (η) Κουραδομπεης (ο) Κατσαπλιας (ο) Καραφλοδαιμονας (ο) Σπερματοζητιανα (η) Φιδεμπορας (ο) Αρκουδιαρης (ο) Πουστριλικια (τα) Τσαντιρογυφτος (ο) Μανιαμουνιας (ο) My two cents 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας... Site: πόστης...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σαν group therapy για σύνδρομο tourettes ειναι δώ μέσα. Οντόπικ, γελάω πάντα με το "μανιαμούνιας"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα