Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα ξύλο 20x20 cm και πάχος 1,5.

Έχω δημιουργήσει πάνω ένα σχέδιο με μολύβι και θέλω να κάνω το εξής

Θέλω οι γραμμές του σχεδίου να γίνουν αυλακωτές με βάθος περίπου 3-4 mm ώστε μέσα μετά να προσθέσω χρωματιστό πηλό .

Δεν ξέρω με τι μπορώ να το κάνω . Δοκίμασα με κάτι εργαλεία ξυλογλυπτικής αλλά ειδα σε ενα αλλο κομμάτι ξύλου ότι δεν μου πετυχαίνει. Τώρα κοιτάω οτι αυτό μπορεί να γίνει με φρέζα. Αλλά σε τόσο μεγάλη επιφάνεια χρειάζεται καμιά επαγγελματική με πρόγραμμα στην οποία να βάζεις το σχέδιο και να το κάνει μόνη της. Φαντάζομαι κάπως έτσι.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

είναι πολύ εύκολο (εντάξει θέλει λιγο εξάσκηση για να βγει τέλειο ) αλλα αν δεν το χρησιμοποιείς συχνά δεν ξέρω αν αξίζει λόγο κόστους (καμια 100αρια) . Εγώ έχω προέκταση που κάνεις τη χάραξη σαν να κράταγες στυλό (οχι  οτι με το μαρκούτσι δεν γίνεται ..)   

Δημοσ.

Εντάξει υπάρχουν και ιμιτασιον τύπου dremel . Λογικά όλα αυτά ίδιες μύτες θα παίρνουν. Κάνεις χάραξη σε ξύλο με τον σωλήνα που έχει σαν προέκταση?

Δημοσ.

Εντάξει υπάρχουν και ιμιτασιον τύπου dremel . Λογικά όλα αυτά ίδιες μύτες θα παίρνουν. Κάνεις χάραξη σε ξύλο με τον σωλήνα που έχει σαν προέκταση?

2996_225.jpeg

Δημοσ.

Α ωραία. Τελικά πιάνει τόπο το post του bluesattack. Από την πέμπτη λέει...Θα πάω πρωί πρωι να το τσιμπήσω μάλλον. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτό δεν γίνετε με dremel, to dremel ειναι γενικώς το πιο άχρηστο εργαλείο ολων

Παίρνεις ένα κομμάτι mdf και για να κάνεις αυτό που λες θέλεις ενα μηχάνημα που λέγετε router

Δημοσ.

Αυτό δεν γίνετε με dremel, to dremel ειναι γενικώς το πιο άχρηστο εργαλείο ολων

Παίρνεις ένα κομμάτι mdf και για να κάνεις αυτό που λες θέλεις ενα μηχάνημα που λέγετε router

Dremel έχει στο βιντεο...

• Like 1
Δημοσ.

Dremel έχει στο βιντεο...

Το σύνολο της μηχανής λεγετε ρουτερ δεν εχει τοση σημασία το μοτέρ οσο η βαση, απλά δεν έβρισκα αλλο βιντεο στο yt

αυτο ειναι ενα κανονικο ρουτερ

nhll186.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...