Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχήν πρέπει να την κόψει μόνος του. Αν δεν την κόψει, τη ζητάς και τέλος. Είναι πολύ πιο εύκολο από οποιαδήποτε άλλη διαδικασία.

• Like 5
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λοιπον, συμφωνω οτι το καλυτερο που ηταν να κανει ηταν να ζητησει αρχικα υην αποδειξη. Και απατεωνας εαν ηταν, εαν ο καθε ενας απο εμας του ζηταει αποδειξη δεν θα εχει περιθωριο για να κλεψει.

Περαν αυτου. Δεν γινεται να παει στην αστυνομια αυροι να του δωσουν προσημειωμενα χαρτονομισματα κ να παει παλι στον ιδιο για εξεταση με αποτελεσμα να το πιααουν με αποδικτεικα στοιχεια; Εχω ακουσει για κανα δυο τετοιες περιπτωσει αλλα δεν ξερω εαν ισχυουν. Εαν λανω λαθος διορθώστε με

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσυ γιατι δεν του ζητησες αποδειξη? μπορει να το ξέχασε.

Κατσε σου ειπε πχ 70 ευρω με αποδειξη ή 50 χωρις και δεκτηκες το 2ο? μηπως έγινε ετσι?

Αντι να πάρεις το σδοε τηλ μπορεις να τον πάρεις τον ιδιο και να του πεις ξέρεις δεν μου έκοψες αποδειξη και την χρειάζομαι για την εφορια. Γιατι δεν κανεις αυτο να τελειωνεις? Και μπορει να γινει η δουλεια σου και δεν θα τον δώσεις στο σδοε.

Μ' αρέσει που τα γραψα στο 1ο post για να αποφύγουμε τέτοιες ερωτήσεις...

• Γιατί δεν ξέχασε να μου ζητήσει και να τον πληρώσω αλλά ξέχασε να μου δώσει μόνο την απόδειξη?
  • Ο επαγγελματίας οφείλει να το θυμάται, όχι να δίνει απόδειξη όταν και αν θυμούνται ή τολμούν να του το θυμίζουν οι πελάτες τους (γιατί ως γιατρό νιώθουν πως τον έχουν και ανάγκη)
  • Το έκανε για 2η συνεχόμενη φορά.
  • Δεν έγινε καμιά συμφωνία.
  • Το θέμα δεν είναι να περάσω να πάρω ένα κωλόχαρτο, δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το ζήτημα είναι πως έχουμε να κάνουμε με κάποιον που κλέβει συστηματικά το δημόσιο.

Επειδή σου φαίνεται αστείο φιλε φτασαμε στον πάτο!  μην το πάρεις προσωπικά εννοώ αυτό το απίστευτο που συνέβαινε - και συμβαίνει-  στην Ελλάδα με την μη εκδοσή αποδείξεων !

--

πέρυσιι πήρα τηλ ενα κατάστημα που συνεργάζεται με την νοβα κα μου έστειλε τεχνικο να φτιάξει ενα καλώδιο που ειχε χαλάσει στο πιάτο ! έρχεται ο μάστορας το φτιάχνει σε 5 λεπτα  του λεω τι χρωστάω ? μου λεει 50 !! του τα δινω και κανει να φύγει ! του λεω είμαστε ενταξει κύριε ? μου λεει ναι ολα  μια χαρα ! του λεω σίγουρα ειναι ολα εντάξει  ? μου λεει ναι ! οκ του λεω να πάτε στο καλό κύριε !

με το που φεύγει (50 ευρώ μαύρα) παίρνω τηλ το μαγαζι που μου τον έστειλε και  του λεω έρχομαι με περιπολικό να σε παρω μεσα , στο έκλεισα το μαγαζάκι απατεώνα  την έκατσες !

η συνέχεια ήταν να με παρακαλάει  , μονο που δεν εβαλε τα κλάματα , τελικα πηγα απο εκει κ επεσε στα ποδια μου να του την χαρίσω , μου γύρναγε τα λεφτά πισω κτλ κτλ

θα το ξαναπώ , επειδή σας φαίνονται ολα τοσο αστεία φτάσαμε εως εδω .. .

υγ

Με ρωτάς αν ειμαι σίγουρος , δεν θα έγραφα ποτέ κατι που δεν ισχύει , κρίμα που δεν ξέρετε τα δικαιώματα σας ..

'' Ακόμα, επισημαίνεται ότι από την 1η Ιουνίου 2010 η μη έκδοση ή η ανακριβής έκδοση παραστατικών στοιχείων πώλησης ή διακίνησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών συνιστά ποινικό αδίκημα και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο μηνών.

και για να σας το κάνω λιανά , πέρα απο τις ποινές, σδοε  κτλ το αδίκημα  ειναι ποινικό , τιμωρείτε με φυλάκιση,   απο το αυτάκι τους απατεώνες και στην αστυνομία λοιπόν ..

Καλά και τον λυπήθηκες και δεν φώναξες τους μπάτσους για αυτόφωρο και δεν τον έστειλες στα δικαστήρια? Ντροπή και

Ε Λ Ε Ο Σ !!!

καλα κανουν και μας γλεντάνε , καληνύχτα φίλος ..

Ρώτησες όμως τον ts αν έχει την οικονομική δυνατότητα για δικηγόρους δίκες κτλ για να μπει σε μιά τέτοια (χρονοβόρα) διαδικασία.

Οκ, Συμφωνώ ότι τα λαμογια πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει οι οικονομικές συνθήκες για τον περισσότερο πληθυσμό της χώρας μας,δν είναι όλα τόσο εύκολα να γίνουν.

( Μην παρεξηγηθεί ο Ts, δν γνωρίζω την οικονομική του ευχέρεια, γενικά Μίλησα εγώ)

Σιγά να μην παρεξηγηθώ, φυσικά δεν έχω ούτε την οικονομική δυνατότητα ούτε τα ψυχικά αποθέματα να βάλω άλλο ένα πρόβλημα στην ζωή μου. Κανονικά με αυτή την λογική θα έπρεπε να είχα κάνει μέχρι τώρα κυριολεκτικά καμιά 200ρια μηνύσεις και να τρέχω κάθε μέρα στα δικαστήρια λες και δεν έχω άλλα προβλήματα. Ούτε τον παράγοντα χρόνο σκέφτηκε φυσικά ο φίλος με την όρεξη να κράξει.

Αντί να κατηγορηθεί το σύστημα που δεν έχει κάνει πιο εύκολες διαδικασίες για να καταγγέλεις τέτοια περιστατικά αρχίζει ο άλλος και κράζει εμένα επειδή έχει ασχοληθεί με το θέμα και γουστάρει να κράξει μόλις δει τον παραμικρό προβληματισμό από κάποιον.

Εν τω μεταξύ, άρχισε να κράζει χωρίς να του πω πως δεν θα το κάνω αλλά επειδή έριξα τον προβληματισμό του πως θα το αποδείξω και αν θα έχει έξοδα η διαδικασία. Όχι δεν δικαιούμαι καν να εκφράσω τέτοιες ερωτήσεις κι αν τις εκφράσω τότε κράξιμο. Επίσης όφειλα να ξέρω την σχετική νομοθεσία κι αν δεν την ξέρω αλλά θελήσω όμως να την μάθω τότε πακέτο με την ενημέρωση πάει και το κράξιμο για να δώσουμε έμφαση στην γνώση που κατέχουμε λες και γεννηθήκαμε με αυτήν.

Αν διαβάσεις λίγο πιο  προσεκτικά τα μηνύματα μου θα διαπιστώσεις οτι  εξηγώ πως σε αυτές τις περιπτώσεις η μήνυση είναι δωρεάν,  δεν πληρώνεις τίποτα , ούτε δικηγόρος χρειάζεται ..

παμε αλλη μια και  τελευταια φορα.. για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα δεν πληρώνουμε παράβολο! 

Δικαιούται ο καθένας να πάει σε αυτεπάγγελτο ή έχει εισοδηματικά ή άλλα κριτήρια?

Επίσης σε αποζημιώνουν και για τον χρόνο που θα χάσεις από την δουλειά σου για να τρέξεις σε υπηρεσίες και δικαστήρια?

Την πατησε....Ξαδερφος μου γιατρος δεν μου πηρε λεφτα αλλα επειδη εκοψε συνταγη εκοψε και αποδειξη 5 ευρω εστω και αν δεν τα πηρε .

Αλλη φορα που γιατρος μου εκανε καρδιογραφημα και δεν  εκοψε αποδειξη επειδη μου την εδωσε με την εν γενει συμπεριφορα του και τον πηρα τηλεφωνο για την αποδειξη με παρακαλαγε να παω να μου κοψει .

Γιατί την πάτησε όμως? Δεν μπορεί να επικαλεστεί πως είτε δεν ζήτησε λεφτά επειδή είναι καλός άνθρωπος είτε δεν του έδινα εγώ?

Κατ'αρχήν πρέπει να την κόψει μόνος του. Αν δεν την κόψει, τη ζητάς και τέλος. Είναι πολύ πιο εύκολο από οποιαδήποτε άλλη διαδικασία.

• Ναι μόνος του πρέπει να κόψει και όχι να κόβει όταν του την ζητάνε.
  • Σκέψου πως οι γιατροί πατάνε στο ότι κανείς σχεδόν δεν την ζητάει γιατί ο ασθενείς δεν θελει να γίνει αντιπαθής στον γιατρό που νιώθει πως τον έχει ανάγκη.
  • Φυσικά και το πιο εύκολο είναι να πάω σήμερα και να την ζητήσω αλλά το πρόβλημα δεν είναι το κωλόχαρτο αλλά η συστηματική τέτοιου είδους πρακτική από μεγάλη μερίδα επαγγελματιών.
Επεξ/σία από funbreaker
  • Like 2
Δημοσ.

Γιατί την πάτησε όμως? Δεν μπορεί να επικαλεστεί πως είτε δεν ζήτησε λεφτά επειδή είναι καλός άνθρωπος είτε δεν του έδινα εγώ?

.

Δεν εγραψα ότι την πατησε ο ξάδερφος μου αλλα αυτος που εγραψε συνταγή χωρις να κοψει αποδειξη .Ισως κακη δικη μου διατυπωση

Ο ξάδερφος μου για να είναι καλυμενος σε τυχον ελεγχο εκοψε την τυπικη αποδειξη εστ και αν δεν μου πηρε λεφτα

Δημοσ.

Φιλε για να σε γλιτώσω απο την πολλή αναλυση , αλλη φορα μη ντρέπεσαι να ζητησεις αποδειξη. Επισης αμα θές να τον ψαρωσεις πες του οτι αμα δεν σου δωσει δεν έχεις υποχρεωση να τον πληρώσεις. Οι καλοι λογαριασμοι κάνουν τους καλους φιλους.

Δημοσ.

Δεν εγραψα ότι την πατησε ο ξάδερφος μου αλλα αυτος που εγραψε συνταγή χωρις να κοψει αποδειξη .Ισως κακη δικη μου διατυπωση

Ο ξάδερφος μου για να είναι καλυμενος σε τυχον ελεγχο εκοψε την τυπικη αποδειξη εστ και αν δεν μου πηρε λεφτα

Μα κι εγώ δεν αναφερόμουν στον ξάδερφό σου αλλά στον άλλον.

Φιλε για να σε γλιτώσω απο την πολλή αναλυση , αλλη φορα μη ντρέπεσαι να ζητησεις αποδειξη. Επισης αμα θές να τον ψαρωσεις πες του οτι αμα δεν σου δωσει δεν έχεις υποχρεωση να τον πληρώσεις. Οι καλοι λογαριασμοι κάνουν τους καλους φιλους.

Δεν διαφωνώ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ντράπηκα να ζητήσω αλλά το ξέχασα γιατί είχα άλλα στο μυαλό μου. Δεν αρνούμαι βέβαια πως άλλες φορές είτε έχω ντραπεί είτε έχω διστάσει για να μην γίνω αντιπαθής π.χ. σε γιατρό που είναι δύσκολο να τον αλλάξεις αν σε παρακολουθεί καιρό και έτσι τον έχεις ανάγκη κατά κάποιον τρόπο. Εκεί πατάνε πολλοί είτε γιατροί είτε άλλοι επαγγελματίες και το κάνουν τακτική το να μην κόβουν αποδείξεις.

Όπως και να χει, δεν οφείλει ο καταναλωτής να το θυμάται και να δημιουργεί κάθε φορά ολόκληρο ζήτημα για να πάρει απόδειξη.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα αλλα κακως υπαρχει ενας δισταγμος να ζητάμε αποδειξη και δυσκολα θα αλλαξει .

Με το να ζητήσεις και να σου κοψει αποδειξη θεωρητικα όλα καλα αλλα θα το ξανακανει στον επομενο .

Το θεμα είναι μεχρι να αποκτησουμε φορολογικη συνειδηση είναι να εχει τον φοβο ότι καποια καταγγελια θα τον κανει να πληρωσει ακριβα αυτή την ....παραλειψη.

Περυσι ειχα μισθωτος 6500 παρακρατηθεντα ΦΜΥ και πληρωσα λογω δυο ενοικιων αλλα 1800 ευρω

Ας βρεθει ελευερος επαγγελματιας να εχει πληρωσει τοσα...Ουτε ενας στους 100.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα αλλα κακως υπαρχει ενας δισταγμος να ζητάμε αποδειξη και δυσκολα θα αλλαξει .

Με το να ζητήσεις και να σου κοψει αποδειξη θεωρητικα όλα καλα αλλα θα το ξανακανει στον επομενο .

Το θεμα είναι μεχρι να αποκτησουμε φορολογικη συνειδηση είναι να εχει τον φοβο ότι καποια καταγγελια θα τον κανει να πληρωσει ακριβα αυτή την ....παραλειψη.

Περυσι ειχα μισθωτος 6500 παρακρατηθεντα ΦΜΥ και πληρωσα λογω δυο ενοικιων αλλα 1800 ευρω

Ας βρεθει ελευερος επαγγελματιας να εχει πληρωσει τοσα...Ουτε ενας στους 100.

Μόνο με υποχρεωτικές ηλεκτρονικές πληρωμές ακόμα και για τσίχλες θα λυθεί ριζικά το πρόβλημα.

Αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί κάποιες επαγγελματικές ομάδες εναντιώνονται.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο με υποχρεωτικές ηλεκτρονικές πληρωμές ακόμα και για τσίχλες θα λυθεί ριζικά το πρόβλημα.

Αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί κάποιες επαγγελματικές ομάδες εναντιώνονται.

Στο λιανεμποριο θα βοηθησει αλλα στους ελευεθρους επαγγελαμτιες που δεν κοβουν αποδειξη σε τι θα βοηθησει ?

Υπαρχουν και αλλα προβλήματα με τις ηλεκτρονικες πληρωμες  όπως ο χρονος καθυστερισης μεχρι να σου περασει την καρτα και να πατησεις το pin και να σου βγαλει το χαρτακι.

Επισης παρολο που δεν είμαι ασχετος  με τις ηλεκτρονικες πληρωμες ειδικα μεσω ebanking ξεκινησα να χρησιμοποιω την χρεωστικη πριν λιγες μερες και στο τελος δεν ηξερα τι ειχα χαλασει και μπηκα στο ebanking να δω τι χρηματα ειχα μεσα γιατι την τελευτια  φορα το ΑΤΜ μου εβγαλε λογιστικο υπολοιπο και όχι διαθεσιμο .

Υπαρχουν ακομα παρα πολλοι που θα δυσκολευτουν με τις καρτες.

Δημοσ.

To 1517 πάντως δεν απαντάει ποτέ και σε χρεώνει όσο περιμένεις.

Στείλε εδω [email protected]

hahaha τι να απαντησουν ρε εδω παιζει να σου πουν πάρε την αστυνομια να έρθει αυτη , να το ριξει δηλαδη το μπαλάκι σε αυτους!!! Και ψάχνε γυρευε εσυ μέχρι να βαρεθεις! Τι νομιζετε? οι μονες υπηρεσιες που δουλευουνε ειναι αστυνομιες λιμενικα κτλπ και αυτα επειδη έχουν απο πάνω το εσωτερικων υποθέσεων και τους στρατιωτικούς κανονισμους τους εσωτερικούς και τις κομπλες και έχουν περάσει και μια εκπαιδευση δεν μπηκανε ραμόλια μετα το φοιτιλικι που τη βγάζανε στα τραπέζακια και κράζανε η μια παραταξη την άλλη. Απο αυτους περιμένεις δουλεια???

Μονο απο αστυνομια / στρατο / λιμενικο κτλπ τουλαχιστον στις καταγγελιες θα ενδιαφερθούν να τρέξουν να δουνε τι παιζει.

Μα κι εγώ δεν αναφερόμουν στον ξάδερφό σου αλλά στον άλλον.

Δεν διαφωνώ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ντράπηκα να ζητήσω αλλά το ξέχασα γιατί είχα άλλα στο μυαλό μου. Δεν αρνούμαι βέβαια πως άλλες φορές είτε έχω ντραπεί είτε έχω διστάσει για να μην γίνω αντιπαθής π.χ. σε γιατρό που είναι δύσκολο να τον αλλάξεις αν σε παρακολουθεί καιρό και έτσι τον έχεις ανάγκη κατά κάποιον τρόπο. Εκεί πατάνε πολλοί είτε γιατροί είτε άλλοι επαγγελματίες και το κάνουν τακτική το να μην κόβουν αποδείξεις.

Όπως και να χει, δεν οφείλει ο καταναλωτής να το θυμάται και να δημιουργεί κάθε φορά ολόκληρο ζήτημα για να πάρει απόδειξη.

Αυτο δεν ειναι τιποτα. Φιλος μου έλεγε οτι πηγε για εναν ελεγχο απογραφη και του έλεγε ο άλλος "ελα εντάξει καιτ να ειναι ληγμένο δεν πειράζει" χαχα τρελος εισαι του λεει? θα βαλω την υπογραφη μου.

Δημοσ.

Στο λιανεμποριο θα βοηθησει αλλα στους ελευεθρους επαγγελαμτιες που δεν κοβουν αποδειξη σε τι θα βοηθησει ?

Γιατί να μην βοηθήσει για τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν κόβουν απόδειξη?

Υπαρχουν και αλλα προβλήματα με τις ηλεκτρονικες πληρωμες  όπως ο χρονος καθυστερισης μεχρι να σου περασει την καρτα και να πατησεις το pin και να σου βγαλει το χαρτακι.

Επισης παρολο που δεν είμαι ασχετος  με τις ηλεκτρονικες πληρωμες ειδικα μεσω ebanking ξεκινησα να χρησιμοποιω την χρεωστικη πριν λιγες μερες και στο τελος δεν ηξερα τι ειχα χαλασει και μπηκα στο ebanking να δω τι χρηματα ειχα μεσα γιατι την τελευτια  φορα το ΑΤΜ μου εβγαλε λογιστικο υπολοιπο και όχι διαθεσιμο .

Υπαρχουν ακομα παρα πολλοι που θα δυσκολευτουν με τις καρτες.

• Αν είναι να χάνουμε τόσα έσοδα ας φτιάξουν πιο σύγχρονα συστήματα για να μην υπάρχει χρονική καθυστέρηση, σίγουρα θα στοιχίσουν πολύ λιγότερο απ τα έσοδα που χάνονται.
  • Ως προς το πρόβλημα με τον έλεγχο υπολοίπου που λες, υπάρχει όπως είπες το e-banking. Αν μου πεις πως είναι χρονοβόρο, τότε ας βγάλουν για όσες θέλουν να τα αγοράσουν ειδικά φορητά μηχανήματα για να σκανάρεις την κάρτα σου και να σου λέει το υπόλοιπο.
  • Υπάρχουν πάρα πολλοί που θα δυσκολευούν με τις κάρτες αλλά στο τέλος θα συνηθίσουν όπως συνήθισαν και με τα μετρητά. Δεν είναι λόγος να μην εξελιχθούμε επειδή κάποιοι θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν.
  • Έχουν και τα μετρητά πολλά μειονεκτήματα όπως ρέστα (εκεί δεν δυσκολεύονται οι κάποιοι?), όγκος και βάρος, κίνδυνος κλοπής, παράνομες συναλλαγές εγκληματικων δραστηριοτήτων κτλ.

To 1517 πάντως δεν απαντάει ποτέ και σε χρεώνει όσο περιμένεις.

Στείλε εδω [email protected]

Να στείλω αλλά δεν νομίζω να το διαβάσει καν κάποιος.

Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, θα ήταν αδύνατο να υπάρχει τόσο προσωπικό ώστε να μπορούσαν να ελέγχουν χιλιάδες τέτοια emails που να αφορούν καθημερινές μικροπαρανομίες αυτού του τύπου.

Δημοσ.

Φιλε ριχνουν αρκετά μπαλάκια τέτοιες δημοσιες υπηρεσιες στην αστυνομια να ξέρεις με το προσχημα οτι ειναι ποινικο και πρεπει να επιληφθει η ασφαλεια μονο αμα τους πιέσουν να πάνε και το ΣΔΟΕ μαζι θα πάνε αλλιως @@. Δημοσιο γιου νοου.

Εδω ο άλλος λεει υπεγραφε χαρτια χωρις να ξέρει τι λενε ... διευθυντης τωρα σε δημοσια υπηρεσια. Φαντασου για τι ειδους παρτάλια μιλαμε. Εδω δεν τον νοιάζει η υπογραφη που βάζει θα τον νοιάξει η δικη σου καταγγελια?

Θα έπρεπε ορισμένοι δημοσιοι να περνάνε και λιγο σφιχτή εκπαιδευση πριν μπουν στις υπηρεσιες του κράτους γιατι στα πανεπιστημια ο καθενας κάνει οτι γουσταρει οποτε θέλει πάει οποτε θέλει φευγει. Φαντασου ενα τέτοιο ατομο αμα μετα μπει και στο δημοσιο τι θα κανει... θα μεγαλουργησει :-D :-D

Δημοσ.

Γιατί να μην βοηθήσει για τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν κόβουν απόδειξη?

Γιατι κανεις δεν θα τους υποχρεωσει να κοβουν παραπανω αποδειξεις από ότι τωρα .Το θεμα είναι ο γιατρος ή ο τεχνιτης να σου κοβει αποδειξη ασχετα με τον τροπο που θα πληρωθεί.

• Αν είναι να χάνουμε τόσα έσοδα ας φτιάξουν πιο σύγχρονα συστήματα για να μην υπάρχει χρονική καθυστέρηση, σίγουρα θα στοιχίσουν πολύ λιγότερο απ τα έσοδα που χάνονται.
  • Ως προς το πρόβλημα με τον έλεγχο υπολοίπου που λες, υπάρχει όπως είπες το e-banking. Αν μου πεις πως είναι χρονοβόρο, τότε ας βγάλουν για όσες θέλουν να τα αγοράσουν ειδικά φορητά μηχανήματα για να σκανάρεις την κάρτα σου και να σου λέει το υπόλοιπο.
  • Υπάρχουν πάρα πολλοί που θα δυσκολευούν με τις κάρτες αλλά στο τέλος θα συνηθίσουν όπως συνήθισαν και με τα μετρητά. Δεν είναι λόγος να μην εξελιχθούμε επειδή κάποιοι θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν.
  • Έχουν και τα μετρητά πολλά μειονεκτήματα όπως ρέστα (εκεί δεν δυσκολεύονται οι κάποιοι?), όγκος και βάρος, κίνδυνος κλοπής, παράνομες συναλλαγές εγκληματικων δραστηριοτήτων κτλ.

Συμφωνω σε αυτά ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...