ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Και να αποφάσιζες να το κάνεις το πιστωτικό θα έβγαινε με βάση την τρέχουσα τιμή αγοράς νομίζω και όχι με το πόσο το αγόρασες. +1 για την απόφαση σου.
curiositykilledme Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ναι συμφωνω με ολους σας οτι πρεπει να κανουμε το σωστο και το καλο, να ειμαστε ευγενικοι με τους συνανθρωπους μας και αλλα πολλα, απλα στην εποχη μας οι καλοι κερδιζουν μονο στις ταινιες και αυτο με το ζορι. Οποτε οι επιλογες ειναι 2, ειτε εισαι ο καλος και δεν το κανεις για το ψυχικο σου κερδος i guess? ή ο κακος και διεκδικεις τα παντα no matter what. Περα απο το θεμα σου, σε δουλειες, γκομενες και γενικα παντου εγω αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει. Και οχι δεν φταιμε εμεις αμεσα, η εποχη ειναι λιγο δεν ξερω πως να το θεσω, βλεπε signature, που μας αναγκαζει να κανουμε/να ειμαστε κατι που δεν θελουμε και δεν αγαπαμε μονο και μονο γτ προφανως πρεπει να επιβιωσουμε.
Dare-Devil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ντάξη φταίει και ο τίτλος αλλά μερικοί είστε μεγάλα ..... ταλέντα. Μηλάμε για Ασφάλεια- ο μόνος που μεσολαβεί είναι η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, όπως πολύ σωστά είπε ο Accountant υπάρχουν θέματα αλλά το είναι μαkάκες π.χ. στην arvato και δεν δινουν εγγυηση δεν φταίει αν γίνει κακή χρήση της ασφάλειας του λαπτοπ μου. Διευκρίνηση . Υπάρχουν 2 εγγυήσεις για το κάθε προιόν .Η μία είναι η εγγύηση καλής λειτουργίας που στο παράδειγμα σου είναι η εγγύηση της arvato και η άλλη η νόμιμη εγγύηση 2 ετών που στην παρέχει ο πωλητής .
Belisarius Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Έχουν ήδη ειδοποιηθεί τα καταστήματα Mediamarkt από τα κεντρικά να προσέχουν για πελάτες που θα επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.
splashboogie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Έχουν ήδη ειδοποιηθεί τα καταστήματα Mediamarkt από τα κεντρικά να προσέχουν για πελάτες που θα επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ. Εννοεις ότι υπήρχαν κρουσματα? ή ότι τα ενημερωσες εσυ?
Kostasspil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Έχουν ήδη ειδοποιηθεί τα καταστήματα Mediamarkt από τα κεντρικά να προσέχουν για πελάτες που θα επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ. κλαιω 2
splashboogie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 κλαιωΔεν κατάλαβα, βασικά δεν θέλω να καταλάβω. Το αστροπελέκι πήρε τα κεντρικά να τα διασώσει από την "απάτη"??
splashboogie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τι να πω. Τουλάχιστον είναι ευγενικός ο Ραντανπλάν... Φιλέ belisarius όπως είχα δηλώσει και ΝΩΡΙΤΕΡΑ δεν θα το κάνω, όχι από φόβο του κάθε χαφιέ σαν και του λόγου σού.. Επειδή τα παιδιά στο thread ορθά με έπεισαν ότι δεν έχει νόημα. Τι να πω. Ρε τι κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερος...
xgol Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Παιδες θα αγορασω ενα asus zenbook s. Στα public θελουν 170€ για επεκταση εγγυησης γι 5 έτη. Γνωριζει καποιος αν το παρω απο you.gr αν μπορω να κανω επεκταση στην ασους?
k_w_t Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, xgol είπε Παιδες θα αγορασω ενα asus zenbook s. Στα public θελουν 170€ για επεκταση εγγυησης γι 5 έτη. Γνωριζει καποιος αν το παρω απο you.gr αν μπορω να κανω επεκταση στην ασους? Το safetyNet ειναι εγγυηση του Public με καλυψη για σπασιμο οθονης. Δεν εχει ασφαλιστικη εταιρια απο πισω οπως και ο Κωτσοβολος... Σκεψου οτι ο Κωτσοβολος αλλαξε το καταστατικο της εταιριας και αναφερει καθαρα ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα