_chris_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 θα κάνω ένα ταξίδι απο το Ελ. βενιζέλος. επιστρέφω σε 3 μέρες. δεν είμαι από την αθήνα και θα πάω στο αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο μου. έχω και άλλες δουλειές οπότε το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο ώστε να κατέβω με αυτό στην αθήνα. αυτό το διάστημα (3 μέρες) τι λύσεις έχω για να αφήσω το αμάξι και να το πάρω όταν επιστρέψω? έχω δει κάτι πάρκινγ με πληρωμή αλλά επειδή δεν έχω ιδέα είπα να ρωτήσω εδώ. μη μας τον πιάσουν κιόλας αλλά και να βρούμε το αμάξι ασφαλές. μήπως θα ήταν καλύτερα να το αφήσω κάπου πιο μακρυά και να πάω στο αεροδρόμιο με ταξί; τι προτείνετε;
eddie1996 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 θα κάνω ένα ταξίδι απο το Ελ. βενιζέλος. επιστρέφω σε 3 μέρες. δεν είμαι από την αθήνα και θα πάω στο αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο μου. έχω και άλλες δουλειές οπότε το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο ώστε να κατέβω με αυτό στην αθήνα. αυτό το διάστημα (3 μέρες) τι λύσεις έχω για να αφήσω το αμάξι και να το πάρω όταν επιστρέψω? έχω δει κάτι πάρκινγ με πληρωμή αλλά επειδή δεν έχω ιδέα είπα να ρωτήσω εδώ. μη μας τον πιάσουν κιόλας αλλά και να βρούμε το αμάξι ασφαλές. μήπως θα ήταν καλύτερα να το αφήσω κάπου πιο μακρυά και να πάω στο αεροδρόμιο με ταξί; τι προτείνετε; Μπες εδώ: https://www.aia.gr/el/traveler/parking/parking-fee-calculator/ Εάν κάνεις ηλεκτρονικά όπως λέει θα έχεις έκπτωση.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 θα κάνω ένα ταξίδι απο το Ελ. βενιζέλος. επιστρέφω σε 3 μέρες. δεν είμαι από την αθήνα και θα πάω στο αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο μου. έχω και άλλες δουλειές οπότε το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο ώστε να κατέβω με αυτό στην αθήνα. αυτό το διάστημα (3 μέρες) τι λύσεις έχω για να αφήσω το αμάξι και να το πάρω όταν επιστρέψω? έχω δει κάτι πάρκινγ με πληρωμή αλλά επειδή δεν έχω ιδέα είπα να ρωτήσω εδώ. μη μας τον πιάσουν κιόλας αλλά και να βρούμε το αμάξι ασφαλές. μήπως θα ήταν καλύτερα να το αφήσω κάπου πιο μακρυά και να πάω στο αεροδρόμιο με ταξί; τι προτείνετε; Ή θα παρκαρεις στο αεροδρομιο ή θα παρκαρεις στην Αθηνα και θα πας με ΜΜΜ. Αν κανεις το δευτερο, καλυτερη λυση θεωρω την Αγια Παρασκευη
_chris_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστώ για την απάντηση. βρήκα για τις 3 περίπου μέρες 24€. απλά επειδή είναι η 2η φορά που πάω στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο (την 1η πήγα απλά να αφήσω έναν δικο μου που ταξίδευε και έφυγα αμέσως) δεν έχω ιδέα της όλης κατάστασης. δε ξέρω δηλαδή τι με συμφέρει. από άποψη κόστους και από άποψη ασφάλειας. τι θεωρείται εσείς καλύτερο;
tstavrou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 https://www.parkaround.com/AthensAirport Επιλεγεις το διαστημα και την εταιρεια που θα αφησεις το αυτοκινητο. Κανεις κρατηση. Σε μεταφερουν στο αεροδρομιο. Πολυ χρησιμο και οικονομικο! Προσωπικα χρησιμοποιω τη mega airparking και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! (αν θεωρειται διαφημιση να σβηστει) 1
kfyros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Στο παρκινγκ μακράς διαρκείας του αεροδρομίου, αν κάνεις αγορά τώρα στο aia.gr έχει 22 ευρώ (για δοκιμή έβαλα από 07:00 πρωί 20/01 μέχρι 21:00 22/01) Έχει 5-10 λεπτά περπάτημα (με κυλιόμενες ή ασανσέρ) για να μπεις στις αναχωρήσεις.Για να φτάσεις στο gate σου υπολόγισε ένα τέταρτο για να είσαι μέσα (χωρίς το check in!). Στο parkaround.gr είδα έχει κι άλλα. Κι έχει κι ένα κλειστό (όλα τα άλλα είναι ανοιχτά).
panosno1com Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αυτοι που δουλευουνε στο αεροδρομιο που παρκάρουνε ? (και πριν τρολλαρετε λεγοντας : ποιοι οι πιλοτοι? στα αναλογα υποστεγα βαζουν τα αεροπλανα :P εννοω οι υπολοιποι εργαζομενοι στο Ελ. Βενιζελος :D )
Iris_89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Στο παρκινγκ μακράς διαρκείας του αεροδρομίου, αν κάνεις αγορά τώρα στο aia.gr έχει 22 ευρώ (για δοκιμή έβαλα από 07:00 πρωί 20/01 μέχρι 21:00 22/01) Έχει 5-10 λεπτά περπάτημα (με κυλιόμενες ή ασανσέρ) για να μπεις στις αναχωρήσεις. Για να φτάσεις στο gate σου υπολόγισε ένα τέταρτο για να είσαι μέσα (χωρίς το check in!). Στο parkaround.gr είδα έχει κι άλλα. Κι έχει κι ένα κλειστό (όλα τα άλλα είναι ανοιχτά). Online check in, να γλιτώσει χρόνο
kfyros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Online check in, να γλιτώσει χρόνο ναι μωρέ, σε περίπτωση που δεν το έχει κάνει το αναφέρω. επειδή γενικά δεν περιμένουν τα αεροπλάνα τους χασομέρηδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα