Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ηχειο bluetooth και συνηθιζω να το συνδεω με το κινητό για να ακούω μουσική/ραδιόφωνο όταν ειμαι στο μπάνιο (το κινητό πάντα απ εξω!).

Νόμιζα οτι ειμαι εγω ο ιδιότροπος και καθε φορά που ερχόταν κάποιος επίσκεψη ειχα την ταση να το εξαφανιζω για να μη γινω ρεζιλι.

Κάποια στιγμη που χρειαστηκε να αγοράσω ενα καινουριο ανακαλυψα οτι υπαρχει ολοκληρη κατηγορία αδιαβροχων ηχειων που είναι για το μπανιο.

Εσείς τι συνήθειες έχετε;

Ξέρω οτι ο vsl θα λατρεψει αυτο το thread! :P

Δημοσ.

Εχω ενα ηχειο bluetooth και συνηθιζω να το συνδεω με το κινητό για να ακούω μουσική/ραδιόφωνο όταν ειμαι στο μπάνιο (το κινητό πάντα απ εξω!).

Νόμιζα οτι ειμαι εγω ο ιδιότροπος και καθε φορά που ερχόταν κάποιος επίσκεψη ειχα την ταση να το εξαφανιζω για να μη γινω ρεζιλι.

Κάποια στιγμη που χρειαστηκε να αγοράσω ενα καινουριο ανακαλυψα οτι υπαρχει ολοκληρη κατηγορία αδιαβροχων ηχειων που είναι για το μπανιο.

Εσείς τι συνήθειες έχετε;

Ξέρω οτι ο vsl θα λατρεψει αυτο το thread! :P

Αυτο και εγω το κάνω και μερικές φορές βάζω και το λαπτοπ μέσα στο μπάνιο!

Είτε ακούω μουσική/ράδιο ή ακόμα καλύτερα youtube και ακούω καμια ελληνική σειρά τύπου "Κωνσταντίνου και Ελένης"!

Δημοσ.

Να προσέχετε τις υγρασίες! Καλύτερα να αφήνετε εκτός το λαπτοπ/κινητό/κτλ και να έχετε μόνο το ηχείο εντός!

• Like 1
Δημοσ.

παλιότερα είχα πάρει το έπιπλο με την μεγάλη τηλεόραση απο το σαλόνι και το xbox 360 και το είχα και έπαιζα στη χέστρα κ απο εκείνη τη στιγμή για για κανα μήνα το έκανα κάθε μέρα . Μετά πήρα smartphone κ δεν ξαναχρειάστηκε 

• Like 4
Δημοσ.

Να προσέχετε τις υγρασίες! Καλύτερα να αφήνετε εκτός το λαπτοπ/κινητό/κτλ και να έχετε μόνο το ηχείο εντός!

Την εχω πατησει κι εγω με το κινητο και τους υδρατμους

Δημοσ.

Μικρός αναποδογύριζα το μπουκάλι του σαμπουάν, και χάζευα τις φυσαλίδες που σχηματίζονταν.

Έκανα κάτι σαν ανάποδο lava lamp.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το πρόλαβα σε 5110 και σε 6110 . Ωραίες εποχές

Εγώ ειδικά το πρωί και επειδή είχα πάντα το δικό μου wc , και φυσικά πριν πάω στην δουλειά συνδυάζω καφέ , τσιγάρο και περιοδικό.

Σπίτι στον Πύργο δεν καπνίζω στο μπάνιο γιατί δεν έχει παράθυρο και μπαίνουν και άλλοι (βασικά αν δεν έμπαινε κανένας άλλος θα κάπνιζα)

Κάποιες αλλες φορές βρέχω λίγο κολόχαρτο , το κάνω μπαλάκια και παίζω μπάσκετ στο ποτήρι με τις οδοντόβουρτσες

• Like 3
Δημοσ.

Εχω επανω απο το καλοριφερ του wc ενα ραδιοφωνο. Δεν μπορω να κανω τιποτα εκει μεσα αν δεν ακουω κατι,εστω και για τα 15" που μπορει να ειμαι εκει.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω οτι έχω καμια περίεργη συνήθεια στο μπάνιο. Ίσως επειδή κρυώνω και θέλω να ξεμπερδεύω γρήγορα. Το καλοκαίρι το ίδιο. (χωρίς το κρύο). Ίσως μια στο τόσο να ρίξω κάνα φωνήεντο.

Δημοσ.

Κάθε φορά που θα επισκεφθώ την τουαλέτα θα ρίξω και μια ματιά στο insomnia να δω τι παίζει.

Και τώρα από εδώ στέλνω

Δηλαδή χεσμένους μας έχεις.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...