xpapias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εχω ενα ηχειο bluetooth και συνηθιζω να το συνδεω με το κινητό για να ακούω μουσική/ραδιόφωνο όταν ειμαι στο μπάνιο (το κινητό πάντα απ εξω!). Νόμιζα οτι ειμαι εγω ο ιδιότροπος και καθε φορά που ερχόταν κάποιος επίσκεψη ειχα την ταση να το εξαφανιζω για να μη γινω ρεζιλι. Κάποια στιγμη που χρειαστηκε να αγοράσω ενα καινουριο ανακαλυψα οτι υπαρχει ολοκληρη κατηγορία αδιαβροχων ηχειων που είναι για το μπανιο. Εσείς τι συνήθειες έχετε; Ξέρω οτι ο vsl θα λατρεψει αυτο το thread!
leonidas_fs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εχω ενα ηχειο bluetooth και συνηθιζω να το συνδεω με το κινητό για να ακούω μουσική/ραδιόφωνο όταν ειμαι στο μπάνιο (το κινητό πάντα απ εξω!). Νόμιζα οτι ειμαι εγω ο ιδιότροπος και καθε φορά που ερχόταν κάποιος επίσκεψη ειχα την ταση να το εξαφανιζω για να μη γινω ρεζιλι. Κάποια στιγμη που χρειαστηκε να αγοράσω ενα καινουριο ανακαλυψα οτι υπαρχει ολοκληρη κατηγορία αδιαβροχων ηχειων που είναι για το μπανιο. Εσείς τι συνήθειες έχετε; Ξέρω οτι ο vsl θα λατρεψει αυτο το thread! Αυτο και εγω το κάνω και μερικές φορές βάζω και το λαπτοπ μέσα στο μπάνιο! Είτε ακούω μουσική/ράδιο ή ακόμα καλύτερα youtube και ακούω καμια ελληνική σειρά τύπου "Κωνσταντίνου και Ελένης"!
al3xis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Να προσέχετε τις υγρασίες! Καλύτερα να αφήνετε εκτός το λαπτοπ/κινητό/κτλ και να έχετε μόνο το ηχείο εντός! 1
Vapir Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 παλιότερα είχα πάρει το έπιπλο με την μεγάλη τηλεόραση απο το σαλόνι και το xbox 360 και το είχα και έπαιζα στη χέστρα κ απο εκείνη τη στιγμή για για κανα μήνα το έκανα κάθε μέρα . Μετά πήρα smartphone κ δεν ξαναχρειάστηκε 4
Kostasspil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Να προσέχετε τις υγρασίες! Καλύτερα να αφήνετε εκτός το λαπτοπ/κινητό/κτλ και να έχετε μόνο το ηχείο εντός! Την εχω πατησει κι εγω με το κινητο και τους υδρατμους
theoritikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μικρός αναποδογύριζα το μπουκάλι του σαμπουάν, και χάζευα τις φυσαλίδες που σχηματίζονταν. Έκανα κάτι σαν ανάποδο lava lamp. 1
al3xis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Σαν το χ*** με φιδάκι σε 3310 δεν είχε πάντως..
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγώ το πρόλαβα σε 5110 και σε 6110 . Ωραίες εποχές Εγώ ειδικά το πρωί και επειδή είχα πάντα το δικό μου wc , και φυσικά πριν πάω στην δουλειά συνδυάζω καφέ , τσιγάρο και περιοδικό. Σπίτι στον Πύργο δεν καπνίζω στο μπάνιο γιατί δεν έχει παράθυρο και μπαίνουν και άλλοι (βασικά αν δεν έμπαινε κανένας άλλος θα κάπνιζα) Κάποιες αλλες φορές βρέχω λίγο κολόχαρτο , το κάνω μπαλάκια και παίζω μπάσκετ στο ποτήρι με τις οδοντόβουρτσες 3
Adon1s Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εχω επανω απο το καλοριφερ του wc ενα ραδιοφωνο. Δεν μπορω να κανω τιποτα εκει μεσα αν δεν ακουω κατι,εστω και για τα 15" που μπορει να ειμαι εκει.
Gtr34 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέχρι να εξοφληθεί το γραμμάτιο, διάβαζα τις ετικέτες από τα απορρυπαντικά, ιονικά τασιενεργά..κτλ. 3
Iris_89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Είμαι στο 9gag συνήθως. Βγαίνω μετά από καμιά ώρα, μη μπορώντας να σταθώ όρθια από το πιάσιμο. 1
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορώ να πω οτι έχω καμια περίεργη συνήθεια στο μπάνιο. Ίσως επειδή κρυώνω και θέλω να ξεμπερδεύω γρήγορα. Το καλοκαίρι το ίδιο. (χωρίς το κρύο). Ίσως μια στο τόσο να ρίξω κάνα φωνήεντο.
montecristos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κάθε φορά που θα επισκεφθώ την τουαλέτα θα ρίξω και μια ματιά στο insomnia να δω τι παίζει. Και τώρα από εδώ στέλνω 6
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κάθε φορά που θα επισκεφθώ την τουαλέτα θα ρίξω και μια ματιά στο insomnia να δω τι παίζει. Και τώρα από εδώ στέλνω Δηλαδή χεσμένους μας έχεις. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις