Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε φορά που θα επισκεφθώ την τουαλέτα θα ρίξω και μια ματιά στο insomnia να δω τι παίζει.

Και τώρα από εδώ στέλνω

Δηλαδή χεσμένους μας έχεις.
Με την καλή την έννοια πάντως
  • Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

(πολύ) παλιά:

Καφές, τσιγάρο, διάβασμα περιοδικού/εφημερίδας

Αργότερα:

Καφές, τσιγάρο, παίζω με το smartphone ή με το tablet.

Δημοσ.

Εγω καθε μερα οταν ξυπναω το πρωι πηγαινω παντα για χοντρο, επειδη παντα αργο στη δουλεια το πρωινο το παιρνω μαζι μου στην τουαλετα.

Δημοσ.

Τραγουδάω στο ντους, και κάθομαι άπειρες ώρες κάτω από το τρεχούμενο νερό, σίγουρα μέχρι να τελειώσω το τραγούδι, καμιά φορά και ολόκληρο άλμπουμ. Τις προάλλες έλεγα το boehmian rapsody, όλο. (κάνω και τις κιθάρες, όχι μόνο τις φωνές)

Δημοσ.

Εγώ ακόμα και τα κινητά - tablets, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα κλπ που χρησιμοποιούν πολλοί περίεργες συνήθειες τα θεωρώ!

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη που οταν παει τουαλετα δε κανει τιποτα παραπανω απο αυτο που πηγε να κανει, δλδ το πολύ 10 λεπτα για την αναγκη του. Και χωρις φυσικα να παρω μαζι μου το κινητο ή να χαζευω ετικετες/εφημεριδες/κλπ ή να τραγουδαω.

Α....απλα οταν κανω μπανιο, κανω μιση ωρα να βγω. Δε ξερω αν στα γυναικεια δεδομενα ειναι πολυ αλλά για τα αντρικα μαλλον ειναι! :-D

• Like 2
Δημοσ.

1. Αν τυχει και δεν εχω παρει το κινητο μου στη τουαλετα, και πεσω σε δυσκολο χ3σιμο, θα διαβασω τις ετικετες απο τα σαμπουαν κλπ, συνηθως απο τα καινουρια γιατι τα παλια πλεον τα εχω μαθει απ' εξω :P

2. Θα παιζω με το χαλι του μπανιου και θα το ισιωνω να ειναι παραλληλο με τους αρμους στα πλακακια.

3. Θα ανοιγω τη βρυση για να μην ακουστουν ηχοι :P

4. Συνηθως οταν εχω το κινητο ειμαι 9gag, instagram και insomnia. Χανομαι τοσο πολυ με το κινητο που κανω κοκκινα σημαδια στα μπουτια απο τον αγκωνα, επειδη στηριζω το κεφαλι μου

5. Αφηνω το χαρτι υγειας με ΕΝΑ φυλλο μισοπεσμενο πανω στο ρολο, γιατι βαριεμαι να το αλλαζω :P

6. Κανω αερα με τη πετσετα να ξεθολωσει ο καθρεφτης μετα το μπανιο

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα μουσική με το χέσιμο, αλλιώς δε βγαίνουν

Αν δεν υπήρχε μουσική, θα είχα το thread που άνοιξα, αλλά...

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα μουσική με το χέσιμο, αλλιώς δε βγαίνουν

Αν δεν υπήρχε μουσική, θα είχα το thread που άνοιξα, αλλά...

Τι μουσική? Metal? Βγάζεις και κραυγές?

• Like 2
Δημοσ.

Τι μουσική? Metal? Βγάζεις και κραυγές?

Hip Hop. Όχι είναι κλαψιάρικα συνήθως, άρα βγαίνουν κυλώντας στο δάκρυ.

• Like 1
Δημοσ.

Hip Hop. Όχι είναι κλαψιάρικα συνήθως, άρα βγαίνουν κυλώντας στο δάκρυ.

Κάτι σαν αίμα δάκρυα κι ιδρώτας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...