cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δύσκολο να πετύχει αλλά όχι ακατόρθωτο. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η κοινωνική νόρμα που επι χιλιετίες λέει και θεωρεί δεδοδένο ότι η σχέση είναι ανάμεσα σε 2. Αν σε μια κοινωνία ήταν αποδεκτό από πάντα το να υπάρχουν τέτοιες τριπλέτες τότε θα υπήρχαν πολλές τέτοιες περιπτώσεις γύρω μας. Ίσως να έπιαναν πιο δύσκολα βέβαια γιατί το να συννεοηθούν 2 άτομα είναι δύσκολο, πόσο μάλλον 3, αλλά πάντως θα υπήρχαν 1
kuaniouxos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Επίσης παίζει ρόλο ο συνδυασμός;Πχάντρας-γυναίκα-άντραςγυναίκα-άντρας-γυναίκαάντρας-άντρας-άντραςγυναίκα-γυναίκα-γυναίκαεπίσης ακόμα και στις περιπτώσεις που είναι str8 εφόσον είναι σχέση με 3 ακόμα και οι 2 άντρες ή οι 2 γυναίκες δεν πρέπει να αγαπιούνται και να κάνουν ότι γίνεται σε μια σχέση; Γιατί αλλιώς λίγο χαρέμι μου κάνει.
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δύσκολο να πετύχει αλλά όχι ακατόρθωτο. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η κοινωνική νόρμα που επι χιλιετίες λέει και θεωρεί δεδοδένο ότι η σχέση είναι ανάμεσα σε 2. Αν σε μια κοινωνία ήταν αποδεκτό από πάντα το να υπάρχουν τέτοιες τριπλέτες τότε θα υπήρχαν πολλές τέτοιες περιπτώσεις γύρω μας. Ίσως να έπιαναν πιο δύσκολα βέβαια γιατί το να συννεοηθούν 2 άτομα είναι δύσκολο, πόσο μάλλον 3,. αλλά θα πάντως θα υπήρχαν Δεν νομίζω ότι ειναι κοινωνικό το θέμα. Γιατί να μοιραστείς τον άνθρωπο σου? 2
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Οι Μορμόνοι δεν παντρεύονται πολλές γυναίκες νόμιμα; 1
cosmos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως + 2 γυναίκες δεν θα έλεγα όχι.....αλλά πούντες??? Εγώ + άλλοι συνδιασμοί θα έλεγα ΟΧΙ !!!
alxlightning Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Επίσης παίζει ρόλο ο συνδυασμός; Πχ άντρας-γυναίκα-άντρας γυναίκα-άντρας-γυναίκα άντρας-άντρας-άντρας γυναίκα-γυναίκα-γυναίκα επίσης ακόμα και στις περιπτώσεις που είναι str8 εφόσον είναι σχέση με 3 ακόμα και οι 2 άντρες ή οι 2 γυναίκες δεν πρέπει να αγαπιούνται και να κάνουν ότι γίνεται σε μια σχέση; Γιατί αλλιώς λίγο χαρέμι μου κάνει. νομιζω οτι δεν εχει και πολυ νοημα να μιλαμε για πολυερωτικες σχεσεις αν δεν εχουμε αποδομησει τα φυλα :S
giorgos888 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 αν εισαι απο καμια φιλοθεη η ψυχικο τοτε μπορει να πετυχει . απο λαικες γειτονιες κατα βαση που ειναι γαλουχημενοι με αρχες θα πεσουν σουτια
alxlightning Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 αν εισαι απο καμια φιλοθεη η ψυχικο τοτε μπορει να πετυχει . απο λαικες γειτονιες κατα βαση που ειναι γαλουχημενοι με αρχες θα πεσουν σουτια ναι, προφανως και παιζουν και κοινωνικα κριτηρια ρολο. δεν ειν για ολους, αλλα καλο ειναι να δινουμε ορατοτητα και σε σχηματα που αποκλινουν απο το πατριαρχικο ετεροκανονικο
giorgos888 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 δεν αντιλεγω, αλλα πρεπει να μπαινουν καποια ορια. ποσο πιθανο ειναι δηλαδη να κρατησει αυτο το τουρλουμπουκι; 1
alxlightning Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 δεν αντιλεγω, αλλα πρεπει να μπαινουν καποια ορια. ποσο πιθανο ειναι δηλαδη να κρατησει αυτο το τουρλουμπουκι; πολυ πιθανο. καλυτερη οικειακη οικονομια, γενικα λειτουργικοτατο, εφ οσων οι ανθρωποι εχουν αποβαλλει κτητικοτητες και λοιπα καπιταλιστικα καταλοιπα απο το συναισθηματικο πλαισιο τους, νομιζω. γενικα με φιλες μου συχνα βγαινουμε με τον ιδιο τυπο και δεν υπαρχει προβλημα, ακομα και συγκατοικηση τετοιου ειδους εχει παιξει. μεχρι τρια ατομα δηλαδη μου φαινεται αρκετα ευκολο, εφ οσων ειναι συμβατοι οι ανθρωποι. απλα δεν πρεπει να περιμενει κανεις στανταρ συνταγη επιτυχιας. μιλαμε για ανθρωπινη επικοινωνια και σχεσεις που μεταβαλλονται, η δυναμικη του καθενος φερνει ενεργεια και στη σχεση και φυσικα οι ανθρωποι της σχεσης εχουν ζωη και εκτος αυτης.
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως + 2 γυναίκες δεν θα έλεγα όχι.....αλλά πούντες??? Εγώ + άλλοι συνδιασμοί θα έλεγα ΟΧΙ !!! Δε θα έλεγα όχι σ' ένα χαρέμι 1
michael92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί μια τέτοια σχέση αν δεν υπάρχει έλξη μεταξύ όλων των "μελών". Π.χ αν είναι ένας άνδρας μαζί με 2 bisexual γυναίκες ίσως.
alxlightning Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί μια τέτοια σχέση αν δεν υπάρχει έλξη μεταξύ όλων των "μελών". Π.χ αν είναι ένας άνδρας μαζί με 2 bisexual γυναίκες ίσως. δεν ειναι αναγκαιο να εχουν σεξουαλικες επαφες ολα τα μελη μεταξυ τους, ξαναλεω. Οταν μιλαμε για σχηματα με 3-4 ατομα, πες παει κι ερχεται, καπως. Δηλαδη ειναι πολυ φυσικο σε ενα σχημα 10 ατομων να μην κανουν σεξ ολοι με ολους, και ακομα και αν κανουν, να μην γινεται ταυτοχρονα με ολους για πρακτικους λογους, υποθετω δεν εχουν ολοι το ιδιο προγραμμα, την ιδια διαθεσιμοτητα, τις ιδιες ορεξεις, κ.ο.κ. Δεν καταλαβαινω την εμμονη με τα φυλα, ωστοσο. Μιλαμε για ερωτα. Αν εισαι οντως ερωτευμενος δε βρισκω το λογο να μη βρισκεις ερωτευσιμο ανθρωπο που βρισκει ερωτευσιμο καποι@ συντροφος σου. Και ουτω καθ εξης. Ολα συζητησιμα ειναι και ολα δουλευονται. Ουτε καθε μερα θα μπαινει και ενα καινουριο ατομο. Μιλαμε για οικογενεια.
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 δεν ειναι αναγκαιο να εχουν σεξουαλικες επαφες ολα τα μελη μεταξυ τους, ξαναλεω. Οταν μιλαμε για σχηματα με 3-4 ατομα, πες παει κι ερχεται, καπως. Δηλαδη ειναι πολυ φυσικο σε ενα σχημα 10 ατομων να μην κανουν σεξ ολοι με ολους, και ακομα και αν κανουν, να μην γινεται ταυτοχρονα με ολους για πρακτικους λογους, υποθετω δεν εχουν ολοι το ιδιο προγραμμα, την ιδια διαθεσιμοτητα, τις ιδιες ορεξεις, κ.ο.κ. Δεν καταλαβαινω την εμμονη με τα φυλα, ωστοσο. Μιλαμε για ερωτα. Αν εισαι οντως ερωτευμενος δε βρισκω το λογο να μη βρισκεις ερωτευσιμο ανθρωπο που βρισκει ερωτευσιμο καποι@ συντροφος σου. Και ουτω καθ εξης. Ολα συζητησιμα ειναι και ολα δουλευονται. Ουτε καθε μερα θα μπαινει και ενα καινουριο ατομο. Μιλαμε για οικογενεια. Μα αν δεν μιλάμε για ερωτική σχέση τότε είναι παρέα ή συγκατοίκηση. Νομίζω ότι ο φίλος ρωτάει για ερωτική σχέση.
defacer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Συγνωμμη αλλα τοτε απο ποσους και.επανω λεγεται πα.....ζα;; Παρτούζα λέγεται όταν δεν ξέρεις τα ονόματα των άλλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις