l337 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Οκ, όμως προς τι η επιθετική απάντηση προηγουμένως; (Γι αυτό είπα μήπως πάσχεις από αποφευκτική διαταραχή ) Δεν ήταν επιθετική, σίγουρα δεν είχα αυτή τη πρόθεση, το ξεκαθαρίζω τώρα Απλά έγραφα από την δουλειά, όπου μου τα έχουν κάνει τσουρέκια από το πρωί και ήμουν λίγο ευέξαπτος. Δεν μου εφταιγες εσύ σε κάτι και λυπάμαι αν σου φάνηκε ότι σου κάνω επίθεση. Δεν είχα τέτοιο σκοπό πάντως 1
anwnymh29 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ας πουμε για το σφουγγαρισμα που σημερα κρατηθηκα να μην το ξανακανω!!
bluesattack Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τόσο παράλογη ήταν η παρατήρηση μου; Αυτό το θέμα με την οργάνωση και τη καθαριότητα το έχεις μόνο με τα πιάτα ή γενικά; Με τα ρούχα τι κάνεις; Τα έχεις πάντα μαζεμένα και τα κατηγοριοποιείς; Προφανως και πρεπει να ειναι μαζεμενα και κατηγοριοποιημενα ! Και φυσικα η αλατιερα πρεπει να εχει συγκεκριμενη θεση ! Σας ψαρωσε με το αρκτικολεξο ..
Glikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τόσο παράλογη ήταν η παρατήρηση μου; Αυτό το θέμα με την οργάνωση και τη καθαριότητα το έχεις μόνο με τα πιάτα ή γενικά; Με τα ρούχα τι κάνεις; Τα έχεις πάντα μαζεμένα και τα κατηγοριοποιείς; Οχι ακριβώς. Φοβάσαι την αποτυχία σε βαθμό που να επανελέγχεις συνέχεια πράγματα, να αναβάλεις στόχους/καθήκοντα και να αποφεύγεις καταστάσεις. Οκ, όμως προς τι η επιθετική απάντηση προηγουμένως; (Γι αυτό είπα μήπως πάσχεις από αποφευκτική διαταραχή ) Φιλαράκι δεν χρειάζεται να το αναλύεις τόσο. Ούτε είμαι αναγκασμένος να σου δώσω εξηγήσεις. Φιλικά.
bluesattack Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ας πουμε για το σφουγγαρισμα που σημερα κρατηθηκα να μην το ξανακανω!! Δεν πιστευω να ξεκινας απο το μπανιο ?
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 αδειαζω τα υπολειμματα στα σκουπίδια και τα γεμίζω με νερό μολις ξεκουραστώ τα πλένω. Την ίδια μέρα ή την επόμενη, μάξιμουμ, αν είμαι πολύ κομμάτια, σωματικά ή ψυχολογικά ή και τα δύο, μετα απο 2 μέρες ωστόσο όλον αυτον τον καιρό το νερό έχει κάνει τη δουλειά του οπότε είναι piece of cake Ο ακραια βρωμιλος και ο ακραια καθαρος κρυβει ψυχολογικα..καπου στην μεση εισαι οκ! φίλε ναι δε γίνεται να είναι και ο άλλος πολύ κολλημένος με την καθαριότητα, ειναι το ίδιο σπαστικό με το να είναι μπίχλας μπορει και περισσότερο σκεφτόμουνα δηλαδή σε μια ενδεχόμενη συγκατοίκηση με άτομο που θέλει να ξεσκονίζει κάθε μέρα ότι θα ήταν πρακτικά αδύνατο για μένα to keep up, οπότε το ξεχνάμε 1
Glikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Πάντως προτιμώ να ήμουν νοικοκυρός σε απόγνωση, έχοντας τα πάντα στην πένα, παρά filthy animal
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά σόρυ για τα αγγλικα σήμερα δεν προσπαθώ να το παίξω αγγλομαθής απλά είμαι πολύ κουρασμένη (γι'αυτο και τα πιάτα ακομα είναι στο νιπτήρα) για να ψάξω την αντίστοιχη ελληνική έκφραση and i'm beeing honest
anwnymh29 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δεν πιστευω να ξεκινας απο το μπανιο ? Το μπανιο το κανω τελευταιο!!!!!!!
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 κάπως αλλιώς δεν είναι αυτή η τελευταία έκφραση;
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Φροντιζω να πλενω τα πιατα πολυ συντομα αφου τα χρησιμοποιησω. Ο λογος ειναι πως ξερω οτι αν δεν το κανω εκεινη τη στιγμη, μετα παιζει και να μεινουν πολλες μερες στον νεροχυτη και δε λεει. Οποτε προσπαθω να το εχω σαν "to do" μολις τελειωσω τη χρηση. 2
Radiant Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πάντα με χαρτοπετσετα/χαρτί κουζίνας καθαρισμα τα υπολειματα, μετά ξέπλυμα να φύγουν λάδια και σάλτσες και τέλος μουλιασμα στο νεροχυτη και τα πλενω στο τέλος της μέρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα