Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανει καποιος αγορα απο το gearbest απο τη 1η του μηνα και μετα? Μπορεις να κανεις με καποιο κολπο αγορα απο αυτο το site με paypal? Παρακαλω οποιος μπορει να μου απαντησει

Δημοσ.

Εχει κανει καποιος αγορα απο το gearbest απο τη 1η του μηνα και μετα? Μπορεις να κανεις με καποιο κολπο αγορα απο αυτο το site με paypal? Παρακαλω οποιος μπορει να μου απαντησει

Κόλπο δεν το λες, αλλά αυτό που πάρα πολλοί έχουν κάνει είναι να βγάλεις προπληρωμένη κάρτα εξωτερικού την οποία θα φορτίζεις μέσω εμβάσματος e-banking και να αγοράζεις απ' όπου θέλεις μετά. Googlισε την Revolut και θα βρεις άπειρες πληροφορίες.

Δημοσ.

Kαλησπερα. εχω κανει εναν λογαριασμο στο paypal, τoν εχω συνδεσει με χρεωστικη της alpha bank και εχει γινει verified,  παω να κανω αγορα απο το gearbest αλλα δεν πραγματοποιείται. Aπο το paypal μου ζηταει να δωσω και το IBAN για να ολοκληρωθει ο λογαριασμος, το γράφω αλλα μου λεει You cannot add a bank at this time. οσες φορες και αν προσπαθησα, πρεπει να γινει αυτο για να πραγματοποιησω αγορα η κανω κατι αλλο λαθος?     

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σε φυλάει ο θεός να μην μπλεξεις με το gearbest... Πλάκα κάνω για τον θεό.

Έχουμε φιλέ μου καπιταλ κοντρολς, όσες φορές και να το περασεις άκρη δεν θα βρεις... Διάβασε το νήμα για το πως παρακαμτεις τα καπιταλ κοντρολς κιζ αγορές από το εξωτερικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...