giorgostt Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά βρήκα το παλιό μου σύστημα altec lansing mx5021 που είχα στο pc αλλά δυστυχώς χωρίς το control pod υπάρχει κάποια λύση (π.χ. κάποιο DAC) η είναι για τα σκουπίδια?
fanisl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Εχω παρόμοιο πρόβλημα . το control pod μου δεν λειτουργεί . έχετε να προτείνετε κάτι;
nikos903 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αμα το έχεις το pod γιατί δεν το πας να στο φτιάξουν; Τι πρόβλημα έχει κιόλας;
Alexlooker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 με καποια εσωτερικη γεφυρωση καταργεις το volume control απλα μετα το volume θα ειναι μονιμα στο 100%
fanisl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δείχνει οτι ρυθμίζει volume , bass , treble στα leds .αλλά δεν ακούγεται ήχος.Έχω δοκιμάσει κ άλλη πηγή ήχου και καλώδια.Ακούγεται μόνο ο αρχικός ήχος(βόμβος) απο τα 2 ηχεία + το subwoofer που δείχνει πως λειτουργούν . Το πήγα σε τεχνικό και μου ειπε πως ρυθμίζει ψηφιακά . Επίσης τυχαια δουλεψε μια μέρα για λίγο .Απο τοτε σιγη. το άνοιξα κούνησα πλακέτα αλλά δεν έπαιζε
nikos903 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρα τότε είναι το pod και όχι καμιά πλακέτα στο κεντρικό ηχείο; Θέλει άνοιγμα όλο και ψάξιμο, πήγαινε το πάλι να το κοιτάξει αλλά ολόκληρο, ηχεία και pod.
fanisl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 το εψαξε.η πλακετα στο subwoofer φαινεται οκ.οταν ακουμπας καποιο πυκνωτη, απο τα ηχεια κ το subwoofer ακουγεται θορυβος μαλιστα ο τεχνικος μου προτεινε να βρω και να δοκιμάσω αλλο controler , και στην ελαχίστη περιπτωση που φταιει κατι αλλο να το ξαναδεί . υπαρχει περιπτωση με καποια εσωτερικη γεφυρωση να τα εχω ολα ρυθμισμένα μονιμα στο 100% ?
nikos903 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά αν βρεις που πάει το power ναι, για βγάλε την πλακέτα του POD μπρος πίσω φωτογραφία να δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα