Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βρήκα το παλιό μου σύστημα altec lansing mx5021 που είχα στο pc αλλά δυστυχώς χωρίς το control pod υπάρχει κάποια λύση (π.χ. κάποιο DAC) η είναι για τα σκουπίδια?  :-(

post-340349-0-06663200-1453300094_thumb.jpg

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δείχνει οτι  ρυθμίζει volume , bass , treble στα leds .αλλά δεν ακούγεται ήχος.Έχω δοκιμάσει κ άλλη πηγή ήχου και καλώδια.Ακούγεται μόνο ο αρχικός ήχος(βόμβος) απο τα 2 ηχεία + το subwoofer που δείχνει πως λειτουργούν . Το πήγα σε τεχνικό και μου ειπε πως ρυθμίζει ψηφιακά . Επίσης τυχαια δουλεψε μια μέρα για λίγο .Απο τοτε σιγη. το άνοιξα κούνησα πλακέτα αλλά δεν έπαιζε

Δημοσ.

Σίγουρα τότε είναι το pod και όχι καμιά πλακέτα στο κεντρικό ηχείο; Θέλει άνοιγμα όλο και ψάξιμο, πήγαινε το πάλι να το κοιτάξει αλλά ολόκληρο, ηχεία και pod.

Δημοσ.

το εψαξε.η πλακετα στο  subwoofer  φαινεται οκ.οταν ακουμπας καποιο πυκνωτη, απο τα ηχεια κ το subwoofer  ακουγεται θορυβος

μαλιστα ο τεχνικος μου προτεινε να βρω και να δοκιμάσω αλλο controler , και στην ελαχίστη περιπτωση που φταιει κατι αλλο να το ξαναδεί . υπαρχει περιπτωση με καποια εσωτερικη γεφυρωση να τα εχω ολα ρυθμισμένα  μονιμα στο 100% ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...