Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς υπόψην του κάποιο σημείο στο κέντρο της Αθήνας που να υπάρχει κίτρινος κάδος για ανακύκλωση χαρτιού; Δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιον, από ψάξιμο στο internet βρήκα κάποιες παλιές αναφορές με χάρτες του '12 και του '14 που έδειχναν την ύπαρξη κάδων οι οποίοι όμως δεν υπάρχουν πλέον σε εκείνα τα σημεία.... 

Έχω βρει μερικούς μπλε κάδους αλλά αυτοί είναι μόνο για χάρτινες συσκευασίες προϊόντων και οχι για έντυπα και χαρτιά που θέλω να ανακυκλώσω εγώ.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι για χαρτιά οι μπλε κάδοι? Στην πόλη μου τους έχουν και για χαρτί, μαζί τις συσκευασίες.

Στο Μετς πάντως, στο γήπεδο του μπάσκετ που είναι στην Μάρκου Μουσούρου έχει κίτρινο κάδο αν σε βολεύει.

Δημοσ.

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι οι κίτρινοι είναι "υποπερίπτωση" των μπλε.

Δηλαδή στους μπλε ρίχνεις χαρτί, γυαλί κλπ

Στους κίτρινους μόνο χαρτί

οτιδήποτε μπορείς να το ρίξεις στους κίτρινους μπορείς και στους μπλε αλλά όχι αναγκαστικά το ανάποδο

αυτά που γράφει περίσυσκευασίας νομίζω ότι είναι απλά μερικά παραδείγματα

δεν είμαι 100% βέβαιως πάντως.

Δημοσ.

Αν θες να κανεις βολτα, αλιμο εχει τετοιους καδους! Παντως νομιζω και εγω πως γενικα οι μπλε ειναι για οοολα και απλα μετα τα ξεχωριζουν..

Δημοσ.

Αν θες να κανεις βολτα, αλιμο εχει τετοιους καδους! Παντως νομιζω και εγω πως γενικα οι μπλε ειναι για οοολα και απλα μετα τα ξεχωριζουν..

Μαλλον σε κλασικη χωματερη πανε
Δημοσ.

Με επιφύλαξη, πρέπει να έχει τέτοια "καμπάνα" στην Κάνιγγος. Επίσης με επιφύλαξη Φερών και Πατησίων (η φερών είναι η προέκταση της Αλεξάνδρας προς τα κάτω) έχει (ή είχε) το μεταλλικό ασημί με τρεις τρύπες (χαρτί, πλαστικό , γυαλί) , το οποίο από μέσα είναι ενιαίο !!! Σε οποιοδήποτε από αυτά, όπως και σε μπλε κάδο χαρτιού (εγώ νομίζω ότι για συσκευασίες είναι αυτοί του πλαστικού και υπάρχουν και οι άλλοι μπλε του χαρτιού) μπορείς να ρίξεις.

Δυστυχώς, η συνειδοτοποίηση τόσο του κράτους και των υπευθύνων διαλογής όσο και των πολιτών είναι χαμηλή και ενίοτε ακόμα και αποτρεπτική. 

Οπότε , είμαστε ευχαριστημένοι, αν απλά οι μπλέ κάδοι πάνε σε κέντρο διαλογής και ας έχουν παραπάνω δουλειά μετά.

Δημοσ.

Μαλλον σε κλασικη χωματερη πανε

Δεν ξερω, παντως περναει αλλο σκουπιδιαρικο που λεει ανακυκλωση απ'έξω και μαζευει! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...