Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να χαμε να λέγαμε τωρα

για το χαβαλέ τα γράφω

Μόνο μην είναι καμιά που θα αρχίσει να σου στέλνει τίποτα μηνύματα στο κινητό

"θέλω πολλούς πού... τσ/... τωρα για να στρώσω"

Μάλλον δε θα σου αρέσει και πολυ η αυτοπεποίθησή της

Αληθες. Σε όσους αρέσει η ελαφριά τρέλα νομίζω παθαμε πολλά χουνερια τέτοιου είδους... Μέχρι να καταλάβεις τη σημασία του : never put your dick in crazy. NEVER. Μεγάλη κουβέντα.
  • Like 3
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αληθες. Σε όσους αρέσει η ελαφριά τρέλα νομίζω παθαμε πολλά χουνερια τέτοιου είδους... Μέχρι να καταλάβεις τη σημασία του : never put your dick in crazy. NEVER. Μεγάλη κουβέντα.

για πες κανένα χουνέρι

είμαι περίεργη

Δημοσ.

Αν και δεν μου αρέσει πολύ να λέω τέτοια στο νετ (διότι εδω ο καθένας ότι θελει δηλώνει και λογαριασμό δεν δίνει :-D ) η πιο τρελή που έχω αανταμώσει δεν περιγράφετε με λέξεις. Ένα βλακώδες χουνέρι μου έκανε μια 17 χρονών και οι δύο είμασταν- που όταν αποφάσισα ότι καλό είναι να χωρίσουμε πήρε στο σταθερό και με εκραζε ( από το να λέει ότι είμαι χούλιγκαν- που ήμουν- μέχρι ότι πέρνω dragια - που δεν έχω ακουμπήσει στο στόμα μου) και άντε μετά εγώ να αποδείξω στο πατέρα κυρίως ότι είμαι τσόγλανος μεν αλλά με όρια δε. Φανταστικά μπάχαλα.. Μια άλλη με κλείδωσε έξω από το σπίτι (έμενε Γιάννενα και είχα πάει να την δω) επειδή έκανα κάτι που δεν την ευχαρίστησε- αναγκάστηκα να κοιμηθώ σε μια κατάληψη. Υπάρχουν ΠΟΛΥ πιο χοντρά που αν δεν με ξέρεις δεν θα τα πιστέψεις αλλά το συμπέρασμα παραμένει: NEVER PUT YOUR DICK IN CRAZY. NEVER. No matter what.

Δημοσ.

Αν και δεν μου αρέσει πολύ να λέω τέτοια στο νετ (διότι εδω ο καθένας ότι θελει δηλώνει και λογαριασμό δεν δίνει :-D ) η πιο τρελή που έχω αανταμώσει δεν περιγράφετε με λέξεις. Ένα βλακώδες χουνέρι μου έκανε μια 17 χρονών και οι δύο είμασταν- που όταν αποφάσισα ότι καλό είναι να χωρίσουμε πήρε στο σταθερό και με εκραζε ( από το να λέει ότι είμαι χούλιγκαν- που ήμουν- μέχρι ότι πέρνω dragια - που δεν έχω ακουμπήσει στο στόμα μου) και άντε μετά εγώ να αποδείξω στο πατέρα κυρίως ότι είμαι τσόγλανος μεν αλλά με όρια δε. Φανταστικά μπάχαλα.. Μια άλλη με κλείδωσε έξω από το σπίτι (έμενε Γιάννενα και είχα πάει να την δω) επειδή έκανα κάτι που δεν την ευχαρίστησε- αναγκάστηκα να κοιμηθώ σε μια κατάληψη. Υπάρχουν ΠΟΛΥ πιο χοντρά που αν δεν με ξέρεις δεν θα τα πιστέψεις αλλά το συμπέρασμα παραμένει: NEVER PUT YOUR DICK IN CRAZY. NEVER. No matter what.

Εγώ σου έχω ένα άλλο συμπέρασμα.

Να προσέχεις καλύτερα τις επιλογές ΣΟΥ.

• Like 2
Δημοσ.

αυτό το "θέλω πολλούς πους... τωρα για να στρώσω"

μας το έλεγε ένας γνωστος που είχε φασωθεί με μια άκυρη και είχαμε λιώσει

σκεφτόμουν, μας ελεγε, τι εννοεί ο ποιητής

μα κι αυτή... "θέλω πολλούς πούτσους τώρα για να στρώσω;"

παιδιά σόρυ για το βρίσιμο αλλα δε γίνεται..

τα βρεφη να μην μπαινουν στο ινσομνια...

σιγά μωρέ. .. επειδή η άλλη στράβωσε και δεν τον έβαλε σπίτι

κι επειδή μια δεκαεφτάχρονη έλεγε μαλακίες τηλεφωνικώς στον πατέρα του οτι ειναι αλήτης;

δηλαδή εντελώς αποστειρωμένη η ζωή σας;;

μπράβο! οχι μπράβο, ειλικρινα, αν το έχετε καταφέρει, σας παραδέχομαι

εγώ όλο  κάτι σουργελια συναντάω.. είτε απλοι γνωστοι είτε γκόμενοι είτε φίλοι

κάτι πράγματα.....σε σημείο να νιώθω ευγνώμων και να εκτιμάω τον αλλον επειδή συγκινήθηκε που είδε που έκλαιγα και μου επέστρεψε αυτό που μου είχε πάρει με κίνδυνο να αποκαλυφθεί ότι το πήρε αυτός..

αλλα τι να λεμε τωρα

Δημοσ.

κι επειδή μια δεκαεφτάχρονη έλεγε μαλακίες τηλεφωνικώς στον πατέρα του οτι ειναι αλήτης;

κάτι πράγματα σε σημείο να νιώθω ευγνώμων και να εκτιμάω τον αλλον επειδή συγκινήθηκε που είδε που έκλαιγα και μου επέστρεψε αυτό που μου είχε πάρει με κίνδυνο να αποκαλυφθεί ότι το πήρε αυτός..

αλλα τι να λεμε τωρα

Τρικυμμία εν κρανίω και πολύ ανούσιο μπλα μπλα...

• Like 1
Δημοσ.

Nαι βρε άνθρωπε αύτο έιπα και έγω. Δεν είχα πείρα βασικά.

ε εντάξει

αυτά  μπορείς να πεις οτι συμβαινουν μεταξύ πρωην

Μα δεν χωρήσαμε!!!!!!!!!!!!!! Δλδ χωρήσαμε αλλά επειδεί με κλείδωσε απέξω.

αυτό το "θέλω πολλούς πους... τωρα για να στρώσω"

μας το έλεγε ένας γνωστος που είχε φασωθεί με μια άκυρη και είχαμε λιώσει

σκεφτόμουν, μας ελεγε, τι εννοεί ο ποιητής

μα κι αυτή... "θέλω πολλούς πούτσους τώρα για να στρώσω;"

παιδιά σόρυ για το βρίσιμο αλλα δε γίνεται..

τα βρεφη να μην μπαινουν στο ινσομνια...

κάτι πράγματα.....σε σημείο να νιώθω ευγνώμων και να εκτιμάω τον αλλον επειδή συγκινήθηκε που είδε που έκλαιγα και μου επέστρεψε αυτό που μου είχε πάρει με κίνδυνο να αποκαλυφθεί ότι το πήρε αυτός..

αλλα τι να λεμε τωρα

Σου είπα αυτά είναι τα απλά. Δεν μπορώ σε πραγματικά χυδαία διότι μερικά είναι σα να βλογάω τα γένια μου+ ότι κάτι ακραίο δεν νιώθω ότι αποτελεί αντικείμενο ποστ. Σου είπα ήταν μια ΚΛΙΝΙΚΑ ΤΡΕΛΗ- που η κατάστασγη ξέφυγε γάματα-τώρα ευτυχώς τα σκεφτομαι με φίλους που τα ζήσαν και γελάμε.

Δημοσ.

(μην αρχίσετε με κώλους και τέτοια, αυτά εξειπακούοντε ας μη τα συζητάμε εδώ)

:-)

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ.

Τα μάτια μουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"εξυπακούονται"  είναι :P

Δημοσ.

Μέχρι να καταλάβεις τη σημασία του : never put your dick in crazy. NEVER. Μεγάλη κουβέντα.

Φίλε, δυστυχώς άμα θέλουμε να πηδήξουμε δεν βλέπουμε τίποτα καθαρά.  :-D

Είχα γκόμενα που με κατηγορούσε ότι την κεράτωνα με 3-4 και ότι τις είχα βάλει να την τρολάρουνε σε ένα φόρουμ... μετά μου έστειλε κάτι τρελά μηνύματα και καλά σαν να έγραφε ο νέος της γκόμενος ότι θα με βρούνε και θα με δείρουνε! Το αποκορύφωμα είναι πως κάποια στιγμή ένας στο φόρουμ μπήκε και έγραψε κάτι πολύ προσωπικά της και την έβριζε!!! Φυσικά κατηγόρησε εμένα... :-D   Ποτέ δεν έμαθα τι έπαιζε με αυτή τη γυναίκα και πάντα είχα υποψίες ότι ίσως τα έγραφε μόνη της για να κάνει φασαρία μετά. Επικές καταστάσεις! 

Πέρα από την πλάκα οι τρελές θέλουν πολύ προσοχή επειδή βρίσκουν τα κουμπιά σου. Η συγκεκριμένη είχε καταλάβει πολύ καλά τι ανασφάλειες είχα εκείνη την εποχή και με έπαιξε σαν μαριονέτα μέχρι να ξεφύγει η φάση και να το διαλύσουμε. Είχα βγει πολύ χάλια από εκείνη τη σχέση.  :mad:

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς είμαι και εγώ παθών απο μια παρόμοια κοπέλα. Μακριά μάγκες. 1000 φορές μπακούρι παρα με τέτοια γκομενα.

• Like 1
Δημοσ.

Να πω και εγώ τι είχα πάθει μια φορά όταν ήμουν μικρότερο πιπίνι.γνωρίζω μια τύπισσα, ανταλλάσσουμε τηλέφωνα και μιλάμε με κάνα μήνυμα στη χάση και στη φέξη.κάθετε η ιστορία και βγαίνουμε για καφέ στο φλο καφέ Αριστοτέλους στο πατάρι.Δεν κάναμε τίποτα, Ούτε έστειλα χέρι.είχα διακρίνει με το δεξί μου μάτι μια παρέα πίσω μας να χασκογελάει σε εκνευριστικό βαθμό.ψιλιάστικα ότι γελούσαν μαζί μας και ήμουν έτοιμος να σηκωθώ για μανούρα, όμως με καθησύχασε η άλλη λέγοντας να μην τους δίνω σημασία.Μετά από κάποιες μέρες και αφού με είχαν ζαλίσει στα τηλέφωνα με απόκρυψη, γιατί δεν ήθελα να ξανα βγω μαζί της λόγω δουλειάς κτλπ με ξεφούρνισε ότι ήταν παρέα της εκείνοι στο μαγαζί και τους είχε φωνάξει για να με δουν και να την πουν άμα με εγκρίνουν.Φυσικά και το τελείωσα το ζήτημα λέγοντας ότι δεν θέλω πάρε δώσε μαζί της.εκεί αρχίζουν τα τρελά.έκανα την ξερή και την είχα πει που μένω, ερχότανε με την παρέα της και έκλαιγε έξω από το σπίτι μου, εγώ την είχα κοπανήσει και έπαιρνε τηλέφωνο ο κύριος Λάκης(ο πατέρας μου) και άρχιζε τα καντήλια νομίζοντας ότι την είχα κάνει κάτι.έκανα δέκα μέρες να πάω σπίτι μου και στο τέλος άλλαξα αριθμό για να γλυτώσαπό αυτά που με έστελνε(με έλεγε ότι πρέπει να ντρέπομαι με δεν της μιλάω γιατί με είχε αγοράσει ρούχα, Όχι ότι τα πήρα πτεοω γιατί στην τελική για ένα καφέ είχαμε βγει).έχει κάνει και αλλά μετά από χρόνια αλλά δεν τα γράφω γιατί μπορεί να μπαίνει εδώ

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε, δυστυχώς άμα θέλουμε να πηδήξουμε δεν βλέπουμε τίποτα καθαρά.  :-D

Είχα γκόμενα που με κατηγορούσε ότι την κεράτωνα με 3-4 και ότι τις είχα βάλει να την τρολάρουνε σε ένα φόρουμ... μετά μου έστειλε κάτι τρελά μηνύματα και καλά σαν να έγραφε ο νέος της γκόμενος ότι θα με βρούνε και θα με δείρουνε! Το αποκορύφωμα είναι πως κάποια στιγμή ένας στο φόρουμ μπήκε και έγραψε κάτι πολύ προσωπικά της και την έβριζε!!! Φυσικά κατηγόρησε εμένα... :-D   Ποτέ δεν έμαθα τι έπαιζε με αυτή τη γυναίκα και πάντα είχα υποψίες ότι ίσως τα έγραφε μόνη της για να κάνει φασαρία μετά. Επικές καταστάσεις! 

Πέρα από την πλάκα οι τρελές θέλουν πολύ προσοχή επειδή βρίσκουν τα κουμπιά σου. Η συγκεκριμένη είχε καταλάβει πολύ καλά τι ανασφάλειες είχα εκείνη την εποχή και με έπαιξε σαν μαριονέτα μέχρι να ξεφύγει η φάση και να το διαλύσουμε. Είχα βγει πολύ χάλια από εκείνη τη σχέση.  :mad:

από ποιό forum?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...