Mikeasdf Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Γουσταρω πολυ τις αποφασιστικες κοπελες και αυτες που ειναι εκφραστικες και ωριμες . Hell, ειμαι 22 και δε μπορω να ταιριαξω με καμια της ηλικιας μου, οι περισσοτερες φαινονται ανωριμες και χαζες.
Glikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ενα επίσης "κόλλημα" που έχω είναι όταν η κοπέλα είναι ο εαυτός της και δεν υποκρίνεται,δεν είναι δήθεν. Να φέρεται / μιλάει έτσι πως ακριβώς είναι και όχι διαφορετικά για να δείξει-και καλά-πιο ενδιαφέρουσα. Σούπερ ελκυστικό. 2
l337 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 κοίτα εδώ φάση τώρα δηλαδή ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να μην υπάρχει κάτι προσωπικο Πουλιά στον αέρα πιάνεις... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Γουσταρω πολυ τις αποφασιστικες κοπελες και αυτες που ειναι εκφραστικες και ωριμες . Hell, ειμαι 22 και δε μπορω να ταιριαξω με καμια της ηλικιας μου, οι περισσοτερες φαινονται ανωριμες και χαζες. Ήρθε η ώρα σου για 30άρα. Καλά να περάσεις φίλε μου.
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 πιο σιγα παιδια, να προλαβαινω τα screenshots... 5
*nenya* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Υ.Γ τι εννοεις ειχες γράψει για την πιτστιρίκα παλιότερα; πότε παλιότερα, νόμιζα οτι είσαι νεο μέλος Πριν τις γιορτές είχα γράψει. Μετά τις γιορτές χωρίσαμε. Νομίζω το ανέφερα κι αυτό κάπου. Φανταστικά μπάχαλα.. Μια άλλη με κλείδωσε έξω από το σπίτι (έμενε Γιάννενα και είχα πάει να την δω) επειδή έκανα κάτι που δεν την ευχαρίστησε- αναγκάστηκα να κοιμηθώ σε μια κατάληψη.Γέλασα, αλλά μου κανατε το θέμα "ιστορίες από τα παλιά" Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ. Τα μάτια μουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "εξυπακούονται" είναι αααχαχαχα φίλε σόρι δεν τα πετυχαίνω πάντα, αυτό ήταν δυσκολάκι Εκτός από τα παραπάνω που σου έγραψα βλέπω έχεις και μανία καταδιώξης. και πού να σε αρχίσει στα PM με μπινελίκια @ΝΕΝΥΑ Ταιριάζουμε αλλά φοβάμαι ότι θα έπεφτε πολλή παντόφλα μαζί σου :P :P (Σορρυ για το μεγάλο quote, γράφω από κινητό κ δν βολεύει για επεξεργασία.) Ταιριάζουμε λες ε; Κοίτα να δεις δεν είχα καταλάβει κάτι! Please elaborate! Παντοφλιτσα συνηθίζω να την φοράω μόνο, όχι να την χρησιμοποιώ σαν όπλο. 1
parlapipas25 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εγω που δεν εχω κατι το αξιοθαυμαστο,τι κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις