actorgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αν υπάρξει διαφορά, προφανώς και την πληρώνει ο ασφαλισμένος. δυσκολα τα βλεπω.Αρα και με ασφαλιστικη φθανει να πληρωνεις και εξω απο τα ασφαλιστρα αν πεσεις σε αρπακτικο.Χωρια που η διαφορα νομιμων και πλασματικων αμοιβων των γιατρων την επιβαρυνεται ο αθενης.Εγω υπολογιζα τωρα σε εποχη κρισης γυρω στα 800€ το χρονο να παρεχει πληρη καλυψη σε συμβεβλημενο νοσοκομειο μονο, για τα παντα χωρις ετησιες προσαυξησεις.Μιλαμε για υγιη πελατη στα 25 που για 15+ χρονια πιθανολογω να αποφερει καθαρο κερδος στην ασφαλιστικη.Κατι τετοιο παιζει σε ελληνικες ή ξενες ασφαλιστικές;
idomeneas7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Define "πλήρη κάλυψη". Αν εννοείς να σου καλύπτει τα πάντα χωρίς όρια, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα πουθενά όσα λεφτά και να δώσεις. Οι ετήσιες προσαυξήσεις είναι λογικό να υπάρχουν επειδή ανεβαίνει ο κίνδυνος κάθε χρόνο που θα μεγαλώνει. 1
actorgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 καλύπτει τα πάντα χωρίς όρια αυτο εννοω.οπως κανουν διαφορες πολυεθνικες στα στελεχη τους και προσφερουν καλυψη σε ολη την ικογενεια. ετήσιες προσαυξήσεις είναι λογικό να υπάρχουν συμφωνω για τις ηλικιες 50+,αλλα οταν εισαι στα 25 εισαι ασπρο χαρτι και στατιστικα με μηδεν παθητικο σε βλαβες,υποθετω.Τελος η οικονομικη κριση δεν αποτυπωνεται στις υπηρεσιες καποτε ή μονο λειτουργει αναποδα στο ταμειο για τους πολιτες.Που ειναι το λογικο και που αρχιζει το αστειο...
idomeneas7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Υποθέτεις, εγώ έχω παιδί 17 μηνών και μέχρι τώρα το κοντέρ των ιατρικών της δαπανών έχει ξεπεράσει τις 35.000 ευρώ. Ο ασφαλιστικός κίνδυνος δεν υπολογίζεται έτσι. Επίσης καμία πολυεθνική δεν παρέχει στα στελέχη πλήρη κάλυψη επειδή δεν υπάρχει πλήρης κάλυψη πουθενά. Αν εννοείς ομαδικά που παρέχουν διάφορες εταιρείες, έχουν και αυτά όρια/πλαφόν και εξαιρέσεις. 2
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ακριβως και εγω μεχρι πριν λιγους μηνες ημουν ασφαλισμένος την εθνικη σε ομαδικο συμβολαιο μεσω του πατερα μου. Και τα ομαδικα εχουν όριο , συνηθως 80-20 και με Τη συμμετοχη και του ΕΟΠΥΥ δεν ειχαμε Πληρωσει τιποτα στα νοσοκομειακά που χρειάστηκαν. Οσο για την ηλικια σιγουρα παιζει ρολο, αλλα εγω πχ ως τωρα εχω κανει 3 εγχειρησεις , φιλος μου εχει ενα καρο προβληματα κλπ Επισης αυτο που επαιζε σε ομαδικο συμβολαιο ηταν οτι πηγαινα σε δικο μου γιατρο κ μετα με την καταβολή της απόδειξης παιρναμε ενα ποσο πισω. Αυτο δεν υπαρχει στα ατομικα
kage Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) -υπαρχουν μεγαλες ασφαλιστικες που ασφαλιζουν και με προβληματα πελατες το θεμα ειναι αν εχεις να πληρωνεις τα χιλιαρικα που ζητανε... -το φακελακι των γιατρων ειναι το λιγοτερο.ενα ποσο το δινει η ασφαλιστικη και στα δημοσια/ιδιωτικα . το βαφτιζει σαν επιδομα χειρουργειου και αποκλειστικης..οι γιατροι δεν θα ζητησουν φακελακι στο ιδιωτικο γιατι παιρνουν ενα 2ψηφιο ποσοστο απο το συνολικο τζιρο(που το τραβανε οσο παει στα εξοδα) που εκανε ο ασθενης -θυμαμαι την αλιανζ και αλικο να ζητανε χ2-3 αρχικο ποσο νεου συμβολαιου απο τις υπολοιπες...(αν θυμαμαι καλα ειχαν 100% καλυψη για νοσηλεια στο εξωτερικο) το προβλημα που προκυπτει ειναι το 5% προσαυξηση το χρονο σε 30-40 χρονια ειναι σχεδον διπλασιασμος απο αυτα που δινεις τωρα...(σκεφτειτε με τι ποσο ξεκινανε τα νεογεννητα και με ποσο θα καταληξουν στα 65τους!) φτανεις στα 65 και μετα συνεχιζει η προσαυξηση και μιλαμε το λιγοτερο μερικα χιλιαρικα ανα ετος μονο στην ιδιωτικη ασφαλιση!(σκεφτειτε τον 65αρη του σημερα που ετσι ξαφνικα του γαμ**** την συνταξη και παιρνει τα μισα απ οτι ειχε υπολογισει και με τα καθημερινα εξοδα να μην εχουν μειωθει αλλα να αυξανονται! ) τι γινεται οταν δεν μπορεις να πληρωσεις ή να πεσεις κατηγορια δωματιου ή να βαλεις απαλλαγες και σου πουν δεν υπαρχουν αυτα τωρα πληρωνεις ή ακυρωνεται το συμβολαιο! ? συμφωνω για τις ηλικιες 50+,αλλα οταν εισαι στα 25 εισαι ασπρο χαρτι και στατιστικα με μηδεν παθητικο σε βλαβες,υποθετω.Τελος η οικονομικη κριση δεν αποτυπωνεται στις υπηρεσιες καποτε ή μονο λειτουργει αναποδα στο ταμειο για τους πολιτες.Που ειναι το λογικο και που αρχιζει το αστειο... δηλ.θα βγαλει απο σενα σε κεινα τα χρονια(10-15χρονια) κανα 15αρη χιλιαρικα...αστειο ποσο. αν υπολογισεις οτι τα ιδιωτικα πανε λιγο κατω απο χιλιαρικο την μερα ΧΩΡΙΣ εγχειρηση. τα κερδη βγαινουν οταν ολα μαζι τα ποσα των πελατων μπουν σε εναν κουβα λογαριασμο που τοκιζεται ή επενδυεται με μεγαλο ρισκο.. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2016 από kage
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αυτο με την ακύρωση είναι πρόβλημα μόνο στα ισόβια που πλέον καταργούνται. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα