Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τυχαινει επισης να ζει εκει περα η αδελφη της γιαγιας μου, στην συγκεκριμενη χωρα και συγκεκριμενα στην πολη αυτη! οποτε θα το ψαξω τι μπορω να κανω μεσω αυτην. θα το αναφερω στις αρχες αν δω οτι δεν εχουν τις αρμοδιοτητες να κανουν κατι.

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα παιζει πολυυυυυ τυχη για να συμβαινει να μενει συγγενης τρεις χωρες παρακατω και το δικο σου ipad να βρισκεται εκει? οταν το ειχες χασει, ειχαν ερθει τιποτα συγγενεις σπιτι? μηπως το χαρισε καμμια μανα σου πουθενα?

Δημοσ.

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα παιζει πολυυυυυ τυχη για να συμβαινει να μενει συγγενης τρεις χωρες παρακατω και το δικο σου ipad να βρισκεται εκει? οταν το ειχες χασει, ειχαν ερθει τιποτα συγγενεις σπιτι? μηπως το χαρισε καμμια μανα σου πουθενα?

Όχι γιατί και εγώ ο ίδιος είμαι από πρωιν ΕΣΣΔ και τυχαίνει να έχω αρκετούς συγγενείς από εκείνα τα μέρη. Εκτός από αυτό μου έκλεψαν και το λαπτοπ και αρκετά αλλά μικρό αντικείμενα.

Δημοσ.

Όχι γιατί και εγώ ο ίδιος είμαι από πρωιν ΕΣΣΔ και τυχαίνει να έχω αρκετούς συγγενείς από εκείνα τα μέρη. Εκτός από αυτό μου έκλεψαν και το λαπτοπ και αρκετά αλλά μικρό αντικείμενα.

Φιλε μου δυστυχως οπως και στις περισσοτερες περιπτωσεις η δουλεια πρεπει να εγινε απο τον περιγυρω σου..Μηπως θα ηταν πιο ευκολο να το δεις ετσι μηπως και βγαλεις τιποτα?Απο αστυνομια παντως μην περιμενεις τιποτα..Θα μπορουσε μονο μεσω Interpol(ισως) να γινει κατι αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουν για ενα κλεμενο ipad..

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι ισως να μπλεξεις και εσυ. Για παρακολουθηση της ιδιωτικοτητας του κλεφτη/κλεπταποδοχου. Και ειναι πιο ευκολο να συλλαβουν καποιον που ηρθε μονος του στο τμημα παρα να κανουμε αιτημα για ενταλμα μεσω της Europol (δεν ξερω σιγουρα εαν εχει οντως δικαιοδοσια).

Δημοσ.

Τυχαινει επισης να ζει εκει περα η αδελφη της γιαγιας μου, στην συγκεκριμενη χωρα και συγκεκριμενα στην πολη αυτη! οποτε θα το ψαξω τι μπορω να κανω μεσω αυτην. θα το αναφερω στις αρχες αν δω οτι δεν εχουν τις αρμοδιοτητες να κανουν κατι.

Κάτσε γιατί αυτό το plot twist το πρόσθεσες μετά.Τώρα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.Λοιπόν,απότι έμαθα η γιαγιά σου με την αδερφή της έχουν να ειδωθούν χρόνια,σωστά;

Πες τη γιαγιά σου να περιμένει τηλέφωνο από το ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ σύντομα.Και ναι,μέσα στο πακέτο στην εκπομπή θα είναι το ipad!

Μη ρωτήσεις πως και γιατί το ξέρω,εσύ και η γιαγιά κάντε τους ανήξερους.Απλά να έχεις το apple id σου μαζί για να το ξεκλειδώσεις.

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στην ifoquest μπορεί να σου δώσουν καμία συμβουλή και στείλε και καποιο mail στην apple τουλάχιστον να το κλειδώσουν και να το αχρηστεψουν.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Πήγα το Σάββατο στις αρχές, τους έδωσα τα στοιχεία τα οποία είχα στα χέρια μου τους εξήγησα την κατάσταση πως έχει αλλά δυστηχως δεν μπορεί να γίνει τίποτα απ την δικιά μας την πλευρά. Η Γεωργία δεν ανήκει στα κράτη μέλη της Ε.Ε και γι'αυτο ή ΕΛ.ΑΣ δεν έχει τις αρμοδιότητες να κάνει κάτι για ένα τέτοιο μικροπράγμα. (Περαιτέρω να πω πως η Ιντερπόλ δεν είναι οργάνωση η οποία θα αςχοληθει με την κλοπή ένας iPad). Εγώ απ την δικιά μου την πλευρά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι 1. να πω στην αδελφή της γιαγιάς μου να πάει στις αρχές της τρίτης χώρας να δηλώσει ότι έχασε το ipad της το οποίο της το χάρισα εγώ όταν αυτή ήταν εδώ στην Ελλάδα για διακοπές και ότι έχω την κατάλληλη υπηρεσία για τον εντοπισμό του. Εισέβαλαν στο σπίτι μας πήραν αυτά που πήραν και το iPad της μαζί. Με το που έδωσα σήμα κλοπής της συσκευής μου μέσω της εφαρμογής της Apple η συσκευή αχρηστεύτηκε κυριολεκτικά. Αυτήν την στιγμή ο εξυπνάκιας δεν μπορεί να κάνει χρήση του ούτε να το δώσει για επισκευή. Εδώ η Apple δεν μπορεί να κάνει τίποτα ! Εκτός αν δεν βάλω εγώ τον κωδικό του Apple ID η συσκευή είναι για πέταμα. 2. Να δώσω σήμα στην Apple πως έχει χαθεί η συγκεκριμένη σύσκευη με τον συγκεκριμένο αριθμό IMEI και αν επιχειρήσει αυτός να το πάει στην Apple για κατασκευή αυτομάτως να το δει η εταιρία και να πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

Πολύ καλά όλα αυτά, αλλά ας δούμε και λίγο μπροστά. Δεν θέλω να βάλω την γυναίκα σε μπελάδες απ το πουθενά. Κανείς δεν γνωρίζει τη σόι είναι αυτά τα άτομα και τι έχουν στον νου τους. Όποτε πιστεύω καλό είναι να περιμένω όσο καιρό χρειαστεί μήπως και έρθει ο τύπος για διακοπές εδώ αλλά και να έρθει το άχρηστο πλέον κλειδωμένο iPad δεν πιστεύω να το κουβαλήσει μαζί του. Εξάλλου πιστεύω αυτός που το μπαγλαρωσε το πούλησε σε αυτόν που το έχει τώρα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...