asterix2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι τους τελευταίους 3 μήνες έχουν σταματήσει να κάνουν ελέγχους στο Μετρό.. Στον ηλεκτρικό έχουν σταματήσει να κάνουν ελέγχους εδώ και έτος βασικά.. Χρησιμοποιώ τις δημόσιες συγκοινωνίες καθημερινά γιατί με συμφέρουν οικονομικά και τυχαίνει να ταιριάζουν οι σταθμοί με την τοποθεσία που εργάζομαι.. Πιστεύω να γνωρίζετε όλοι ότι γίνεται χαμός καθημερινά.. πρεζόνια με σάπια άκρα, γύφτοι που έχουν να κάνουν μπάνιο χρόνια, ζητιάνοι άστεγοι, αυτοδίδακτοι οργανοπαίχτες καθημερινά με κάνουν και αηδιάζω και μου σπάνε τα νεύρα.. Δέν φτάνει που έχει γκετοποιηθεί ολόκληρη η Αθήνα και βλέπεις μόνο άνεργους, γέρους και κακομοίρηδες.. πρέπει να ανέχεσαι και τον κάθε άπλυτο.. Εχω τύχει άτομο να κοιμάται με σλίπινγκ μπάνγκ μέσα στο βαγόνι.. δυο κυράδες να μαλιοτραβιούνται για μιά θέση.. δυο τεχνίτες να απειλούν να γρονθοκοπηθούν ο ένας με τον άλλο γιατί του πάτησε το παπούτσι.. ένα κύριο να απειλεί μιά κυρία ότι θα της κάνει μήνυση γιατί του κόβει την έξοδο από την πόρτα και άλλα πολλά.. Εισητήριο δέν χτυπάει κανένας.. εγώ είμαι κορόιδο που σκάω την 30αρα κάθε πρώτη του μήνα? Πήγα και έκανα παράπονα σε ένα υπεύθυνο σταθμού και μου απάντησε ότι οι ελεκτές γυρνάνε απλά είναι πάντα ένα βαγόνι μπροστά απο μένα και δέν τους βλέπω.. 1
Lazlow Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 καλα πιο αηδιαστικος απο τους αστεγους και τους ζητιανους εισαι εσυ παντως με αυτα που λες 8
l337 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πέρα από το ότι αηδιάζεις με τους "άπλυτους", "γέρους" και "κακομοίρηδες", ο σκοπός του topic αυτού σε ένα forum ποιος είναι;Και τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω με τους ελεγκτές που γράφει το θέμα; 2
patrickdrd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 ελα ντε, μηπως εισαι λιγο οτι ναναι ρε φιλε; αμα σε ενοχλουν οι απλυτοι και οι βρωμιαρηδες να παρεις το αυτοκινητο σου να μετακινηθεις, αν ειναι δυνατον να γραφεις τετοια πραγματα δημοσια... η δημοσια συγκοινωνια αυτα εχει, αμα δεν σ αρεσουν σκας φραγκακια, παιρνεις αυτοκινητακι και βαζεις βενζινουλα και πας οπου θες οσο για τους ελεγκτες φαγαν ξυλο και εξαφανιστηκαν, κοροϊδα ειναι; 2
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 οι αστεγοι σου φταινε οχι τα λαμογια οι ελεγκτες , αιδιαζω με αυτα που γραφεις πραγματικα
Dare-Devil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι τους τελευταίους 3 μήνες έχουν σταματήσει να κάνουν ελέγχους στο Μετρό.. Στον ηλεκτρικό έχουν σταματήσει να κάνουν ελέγχους εδώ και έτος βασικά.. Χρησιμοποιώ τις δημόσιες συγκοινωνίες καθημερινά γιατί με συμφέρουν οικονομικά και τυχαίνει να ταιριάζουν οι σταθμοί με την τοποθεσία που εργάζομαι.. Πιστεύω να γνωρίζετε όλοι ότι γίνεται χαμός καθημερινά.. πρεζόνια με σάπια άκρα, γύφτοι που έχουν να κάνουν μπάνιο χρόνια, ζητιάνοι άστεγοι, αυτοδίδακτοι οργανοπαίχτες καθημερινά με κάνουν και αηδιάζω και μου σπάνε τα νεύρα.. Δέν φτάνει που έχει γκετοποιηθεί ολόκληρη η Αθήνα και βλέπεις μόνο άνεργους, γέρους και κακομοίρηδες.. πρέπει να ανέχεσαι και τον κάθε άπλυτο.. Εχω τύχει άτομο να κοιμάται με σλίπινγκ μπάνγκ μέσα στο βαγόνι.. δυο κυράδες να μαλιοτραβιούνται για μιά θέση.. δυο τεχνίτες να απειλούν να γρονθοκοπηθούν ο ένας με τον άλλο γιατί του πάτησε το παπούτσι.. ένα κύριο να απειλεί μιά κυρία ότι θα της κάνει μήνυση γιατί του κόβει την έξοδο από την πόρτα και άλλα πολλά.. Εισητήριο δέν χτυπάει κανένας.. εγώ είμαι κορόιδο που σκάω την 30αρα κάθε πρώτη του μήνα? Πήγα και έκανα παράπονα σε ένα υπεύθυνο σταθμού και μου απάντησε ότι οι ελεκτές γυρνάνε απλά είναι πάντα ένα βαγόνι μπροστά απο μένα και δέν τους βλέπω.. Εμένα με αηδιάζουν άτομα σαν και σένα ! Ωραία παιδεία !!! 1
asterix2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 να τους πάρετε στα σπίτια σας και να κάνετε μαζί με αυτούς πιό συχνά μπάνιο.. αυτό έχω να σας πώ.. και να μην μας πουλάτε ψευτοευγένεις και αριστερισμούς του ass.. η λογική του πόστ είναι ότι άμα υπήρχαν ελεγκτές και security στο μετρό και τον ηλεκτρικό θα έλεγχαν και θα ειδοποιούσαν τις αρμόδιες αρχές να μαζεψουν όλους αυτόυς τους βρωμιάρηδες.. που κινδυνεύουμε να κολήσουμε τίποτε και σιχαινόμαστε οι υπόλοιποι να πιάσουμε τα στηρίγματα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις