idomeneas7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Στο ταμείο του σούπερ μάρκετ σήμερα είχα πίσω μου έναν λιγδιάρη μπάρμπα που καθόταν πάνω από το αφτί μου και έκανε ένα σιχαμένο"χλατς χλουτς" σαν να μασάει. Αλλαξα θέση και αυτός μετακινήθηκε ώστε να βρίσκεται πάλι δίπλα στο αφτι μου και συνέχισε το σλρρπ χλλλτς. Με την αλλαγή θέσης παγιδεύτηκα γιατι ειχα ακουμπήσει στο καρότσι της μπροστινής, πίσω είχα άλλα καρότσια/καλάθια και πισω-πλάγια ήταν ο μπάρμπας. Επαιρνα ελεγχόμενες αναπνοες γιατί ηταν τοσο κοντα που με την παραμικρη κινηση θα τον ακουμπούσα. Τελικά με ακούμπησε αυτός και πετάχτηκα σαν ελατήριο, πάτησα κάτι καλάθια και μετά με ξανάπιασε "για να μην πέσω". Θυμάμαι είχα σιχαθεί έτσι μια φορά που ο άπλυτος διπλανός μου είχε χεστεί πάνω του στο λεωφορείο. Και με τη μασχαλίλα το καλοκαίρι που όλοι σηκώνουν τα χέρια και είναι ασφυκτικά γεμάτο. Αλλά μπάρμπα να μασάει επίτηδες από πάνω σου πρώτη φορά πέτυχα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το να βγαζει μπροστα στο κοσμο μια γυναικα το στρινγκ απο τον κωλο της
Glikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ξύσιμο μύτης και μη χρήση γαντιών οταν είχα πάει να παρω ψωμί σε ένα φούρνο 1
anwnymh29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μια φορα στο τρολλευ το οποιο με ανακατευει απο μονο του,ηταν ενας λιγδας απεναντι μου και σκαλιζε την μυτη του,επαιζε τις μυξες στα χερια του,τις περιεργαζοταν,μετα τις δοκιμασε κιολας!! Με ειχε λουσει κρυος ιδρωτας απο την αναγουλα!! 11
anwnymh29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πονεσα απο την αηδια μονο που το εγραψα και το ξαναθυμηθηκα..επισης με αηδιαζουν αυτοι που μαζευουν σαλιο στα πλαινα των χειλιων,γενικως οι σαλιαρηδες που μιλανε και φτυνουν..να μην βασκαθουμε! 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ξύσιμο μύτης και μη χρήση γαντιών οταν είχα πάει να παρω ψωμί σε ένα φούρνοΚαι συ πήρες ψωμί από εκεί??? Εγώ πριν κάνα μήνα πήγα στην Ηλιούπολη να πάρω δύο σουβλάκια (άντε ας μην πω από που) βλέπω λοιπόν αυτόν να τα τυλίγει χωρίς γάντια, έτσι χύμα με τα χέρια που πριν μπορεί να είχε πιάσει τον κώλο του να πιάνει τις πίτες που θα φάω! Του λέω φίλε κάνε τα 10και πάω στο ταμείο να πληρώσω! Τα φτιάχνει, πάω στο ταμείο και του λέω έχω παραγγείλει 10 σουβλάκια βάλε αυτόν που τα έφτιαξε να τα φάει και δώσε τα λεφτά πίσω και από τα δύο που έχω πληρώσει! ~μα κύριε να σας φτιάξουμε αλλά κτλ κτλ ~μα? Ταραμά! Φέρε τα λεφτά τώρα! Τα πήρα και έφυγα ελπίζω να τους έγινε μάθημα.. 1
Glikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Και συ πήρες ψωμί από εκεί??? Εγώ πριν κάνα μήνα πήγα στην Ηλιούπολη να πάρω δύο σουβλάκια (άντε ας μην πω από που) βλέπω λοιπόν αυτόν να τα τυλίγει χωρίς γάντια, έτσι χύμα με τα χέρια που πριν μπορεί να είχε πιάσει τον κώλο του να πιάνει τις πίτες που θα φάω! Του λέω φίλε κάνε τα 10και πάω στο ταμείο να πληρώσω! Τα φτιάχνει, πάω στο ταμείο και του λέω έχω παραγγείλει 10 σουβλάκια βάλε αυτόν που τα έφτιαξε να τα φάει και δώσε τα λεφτά πίσω και από τα δύο που έχω πληρώσει! ~μα κύριε να σας φτιάξουμε αλλά κτλ κτλ ~μα? Ταραμά! Φέρε τα λεφτά τώρα! Τα πήρα και έφυγα ελπίζω να τους έγινε μάθημα.. Δεν ήξερα ότι ηταν βρωμυλος. Το πέταξα το ψωμί. Επίσης μου έχει τύχει να πάω σε ένα πιτάδικο και το παλικάρι που έφτιαχνε πίτες να φτερνίζεται πάνω στο κρέας. Τελικά ακύρωσα την παραγγελία λέγοντας μια δικαιολογία και έφυγα.
anwnymh29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εχω πεταξει και εγω 2 ολοκληρα πιτογυρα επειδη επεσα σε αξεστο σιχαμα,του εσταζε ο ιδρωτας απο το πηγουνι στην πιτα οσο την εφτιαχνε..μικρη ημουν δεν μιλησα..οπως τις πηρα ετσι τις πεταξα στον καδο.
Glikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πω οτι πιο σιχαμένο. Προτιμώ τρίχα παρα ιδρώτα/φτέρνισμα
nickarmy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 καλα και τα γάντια πολλές φορές μόστρα είναι , τώρα τελευταία λιγότερο αλλα παλιότερα τα λεφτά τα έπαιρνε στο γάντι (ή στο άλλο χέρι χωρίς γάντι που όμως έχει αγγίξει και το αλλο κτλ ..)
ParhsG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Και συ πήρες ψωμί από εκεί??? Εγώ πριν κάνα μήνα πήγα στην Ηλιούπολη να πάρω δύο σουβλάκια (άντε ας μην πω από που) βλέπω λοιπόν αυτόν να τα τυλίγει χωρίς γάντια, έτσι χύμα με τα χέρια που πριν μπορεί να είχε πιάσει τον κώλο του να πιάνει τις πίτες που θα φάω! Του λέω φίλε κάνε τα 10και πάω στο ταμείο να πληρώσω! Τα φτιάχνει, πάω στο ταμείο και του λέω έχω παραγγείλει 10 σουβλάκια βάλε αυτόν που τα έφτιαξε να τα φάει και δώσε τα λεφτά πίσω και από τα δύο που έχω πληρώσει! ~μα κύριε να σας φτιάξουμε αλλά κτλ κτλ ~μα? Ταραμά! Φέρε τα λεφτά τώρα! Τα πήρα και έφυγα ελπίζω να τους έγινε μάθημα.. Εγώ σπάνια βλέπω να έχουν γάντια σε σουβλατζίδικα... Και δε σημαίνει πως το γάντι ειναι καθαρότερο.Πρέπει να είναι και ο άλλος καθαρός. Ξέρεις με τι έκοψε τη ντομάτα πχ; Πως πιάσαν τις πίτες; Το τζατζικι πως το κάναν; Ίσως έχω επηρεαστεί και απο το στρατό που είμαι... Για παραδειγμα όταν είχα πάει για ψωμί να φέρουμε στο τάγμα τα πετάγαν μερικά χύμα εκεί που παταγαμε στη καναδέζα στις λάσπες κάτω. Επίσης κάποια είχαν πέσει κάτω στο πάτωμα και το γλυφαν τα σκυλιά και το βάλαν μέσα. Φυσικά όταν πήγα να το πετάξω οι άλλοι φαντάροι μου την είπαν τι κανεις κτλ. Μολις φτάσαμε λέει την ατάκα ο ΕΠΟΠ . Παιδιά όπως σας το παραδίδουμε καθαρό έτσι να το διατηρήσετε λολ. Ας μη πω για τις κατσαρίδες στα φαγητά που έλεγα στο μάγειρα να τις μαζέψει απο τις κατσαρόλες και απλα τις έδιωχνε .
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Και συ πήρες ψωμί από εκεί??? Εγώ πριν κάνα μήνα πήγα στην Ηλιούπολη να πάρω δύο σουβλάκια (άντε ας μην πω από που) βλέπω λοιπόν αυτόν να τα τυλίγει χωρίς γάντια, έτσι χύμα με τα χέρια που πριν μπορεί να είχε πιάσει τον κώλο του να πιάνει τις πίτες που θα φάω! Του λέω φίλε κάνε τα 10και πάω στο ταμείο να πληρώσω! Τα φτιάχνει, πάω στο ταμείο και του λέω έχω παραγγείλει 10 σουβλάκια βάλε αυτόν που τα έφτιαξε να τα φάει και δώσε τα λεφτά πίσω και από τα δύο που έχω πληρώσει! ~μα κύριε να σας φτιάξουμε αλλά κτλ κτλ ~μα? Ταραμά! Φέρε τα λεφτά τώρα! Τα πήρα και έφυγα ελπίζω να τους έγινε μάθημα.. Σχεδόν στάνταρ ό,τι τρώμε απ'έξω με τα χέρια το έχουν πιάσει πάντως...από καντίνα μέχρι τα πιο ακριβά εστιατόρια...ακόμα και γάντια να φοράνε κατά τη διάρκεια που φτιάχνουν κάτι σίγουρα πιο πριν το έχουν πιάσει και με γυμνά χέρια.
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ο ήχος που κάνουν για να φτύσουν και η ροχάλα στο δρόμο. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σε σημείο να τους κάνω curb stomp, απομακρύνομαι γρήγορα ευτυχώς. Επίσης σε μπαρ/εστιατόριο που μπορώ να ακούω τον άλλο, να μασουλάει είτε με ανοιχτό στόμα ή να ρουφάει φαγητό, είτε ρόφημα. Όλα αυτά με τρίχες, άτομα που πιάνουν φαγτό χωρίς γάντια κτλ, σίγουρα μου διαφεύγουν κάμποσα.
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγώ σπάνια βλέπω να έχουν γάντια σε σουβλατζίδικα... Και δε σημαίνει πως το γάντι ειναι καθαρότερο.Πρέπει να είναι και ο άλλος καθαρός. Ξέρεις με τι έκοψε τη ντομάτα πχ; Πως πιάσαν τις πίτες; Το τζατζικι πως το κάναν; Ίσως έχω επηρεαστεί και απο το στρατό που είμαι... Για παραδειγμα όταν είχα πάει για ψωμί να φέρουμε στο τάγμα τα πετάγαν μερικά χύμα εκεί που παταγαμε στη καναδέζα στις λάσπες κάτω. Επίσης κάποια είχαν πέσει κάτω στο πάτωμα και το γλυφαν τα σκυλιά και το βάλαν μέσα. Φυσικά όταν πήγα να το πετάξω οι άλλοι φαντάροι μου την είπαν τι κανεις κτλ. Μολις φτάσαμε λέει την ατάκα ο ΕΠΟΠ . Παιδιά όπως σας το παραδίδουμε καθαρό έτσι να το διατηρήσετε λολ. Ας μη πω για τις κατσαρίδες στα φαγητά που έλεγα στο μάγειρα να τις μαζέψει απο τις κατσαρόλες και απλα τις έδιωχνε . Φίλε δεν υπάρχει τίποτα πλέον χωρίς γάντια δεν πληρώνουμε να φάμε για να κολλήσουμε τίποτα αρρώστιες! Πήγαινε σε όποιο σουβλατζίδικο δεις χωρίς γάντι και πες στον υπεύθυνο ότι θα φέρεις το υγειονομικό να δεις πως θα γίνει το χρώμα του! Απαγορεύεται.. Το ότι κάποιοι όντως το δέχονται και δεν μιλάνε απλά δεν υπάρχει!! Αυτοί που το κάνουν ακόμη είναι κάτι γύφτοι σε συνοικιακά, μπορείς να φανταστείς πχ μεγάλες αλυσίδα φούρνου να πιάσει η κοπέλα το ψωμί ή οτιδήποτε άλλο χωρίς γάντι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις