Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τα λεφτα μαλλον δεν θα σου τα δωσω (το μαλλον στο λεω για πλακα ...δεν θα σου τα δωσει...) και νομικα δεν μπορεις να το πας. πρωτα παιρνεις τα λεφτα μετα παραιτεισαι.

κλαφτα και δες το επομενο βημα σου..

Δημοσ.

Ετσι ακριβως φιλε μου.......τι νομικα?να στηριχτεις που?και αντε και τον πας........θα στα φαει ο δικηγορος.........η συμβουλη μου ειναι να τα ξεχασεις αλλα να πηγαινεις καθε μερα,λιγο πριν κλεισει το μαγαζι για να παρεις το δεκαρικο.....δεν χρειαζονται τηλεφωνα.

Αν σου δινει το δεκαρικο ,παρτο και φυγε και ξανα την αλλη μερα...δοκιμασε το να δεις πως θα εξελιχθει .Εισαι απλα στο φιλοτιμο του τωρα,τιποτε αλλο!Πηγαινε καθε μερα........οσο αντεχεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα δηλαδή ;

Όλα μαζί δεν μπορεί να μου τ δώσει και το ξέρω αφού εκεί δουλεύω στην τελική ..

Τ α ειπαμε παραπανω φιλαρακι μου.....την επομενη φορα να μην αφησεις να σου χρωστανε τοσα......θα μαθεις....προχωρα οπως σου ειπε παραπανω ο φιλος και αν θες κανε αυτο που σου ειπα!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

τα λεφτα μαλλον δεν θα σου τα δωσω (το μαλλον στο λεω για πλακα ...δεν θα σου τα δωσει...) και νομικα δεν μπορεις να το πας. πρωτα παιρνεις τα λεφτα μετα παραιτεισαι.

κλαφτα και δες το επομενο βημα σου..

δεν ειναι ακριβως ετσι! θυμαμαι οταν ειχα παει σε κατι βλακειες απο τα 5μηνα ηταν ενας τυπος (δικηγορος) που ηταν ειδικοτητα του το συγκεκριμενο κομματι της εργασιας ακομη και να μην εχεις υπογραψει χαρτι προσληψης κτλ χρειαζεσαι απλα καποιον που σε εχει δει να δουλυεεις εκει για να αποδειξεις οτι οντως δουλευες εκει. Οποτε καπως μπορει να βγαλει την ακρη.

• Like 2
Δημοσ.

Βρηκε 18χρονο και παιζει ο κυριος.. πεντε γροθιες ηθελε αλλα ποιος να του τις δωσει!

Ναι γιατί μόνο στα 18χρονα το κάνουν αυτό.

Να τους δείρουμε όλους λέω εγώ.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι γιατί μόνο στα 18χρονα το κάνουν αυτό.

Να τους δείρουμε όλους λέω εγώ.

Δεν το κανουν μονο στα 18χρονα οχι,αλλα εκει εχουν πιο προσφορο το εδαφος..και ναι κατι τετοιοι κυριοι θελουν λιγο ξυλακι :)

Δημοσ.

Βρηκε 18χρονο και παιζει ο κυριος.. πεντε γροθιες ηθελε αλλα ποιος να του τις δωσει!

Εγώ. Που ειναι το μαγαζι? να πάμε για τραμπούκα.

Ρε ηλιθιε τι 10 ευρω την ημέρα πες του? Βάλτα στο κουμπαρά και οταν κλεισει ο μήνας θα περάσω να τα πάρω που θα τον σπάσεις. Ακου εκει να περνάς να παιρνεις 10 ευρω την ημέρα τι ειναι συσσιτιο?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ. Που ειναι το μαγαζι? να πάμε για τραμπούκα.

Ρε ηλιθιε τι 10 ευρω την ημέρα πες του? Βάλτα στο κουμπαρά και οταν κλεισει ο μήνας θα περάσω να τα πάρω που θα τον σπάσεις. Ακου εκει να περνάς να παιρνεις 10 ευρω την ημέρα τι ειναι συσσιτιο?

Eγω αν μπορουσα θα τις εδινα..

• Like 1
Δημοσ.

Eγω αν μπορουσα θα τις εδινα..

Εγω θα του έλεγα , θα περάσω σε 1 μήνα για την πρωτη προκαταβολή.

Φροντισε να έχεις τα χρηματα που μου χρωστάς. Σε 2 μήνες με ξεχρεώνεις και θα ειμαστε εντάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...