Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα του έλεγα , θα περάσω σε 1 μήνα για την πρωτη προκαταβολή.

Φροντισε να έχεις τα χρηματα που μου χρωστάς. Σε 2 μήνες με ξεχρεώνεις και ειμαστε εντάξει. Αν οχι

δεν θα ειμαστε οκ. Καλημερα σου. ;)

Στα 18.19.20 στομα εχεις και μιλια δεν εχεις..γι'αυτο σταθηκα στην ηλικια.

Ας ξηγιοταν ετσι σε κανεναν 30αρη μαγκα και θα σου λεγα εγω..τα δεδουλευμενα μου θα στα ζητιανευω??Μην βαραμε παλαμακια στον καθε ξεφτιλα δλδ..

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Ας ξηγιοταν ετσι σε κανεναν 30αρη μαγκα και θα σου λεγα εγω..τα δεδουλευμενα μου θα στα ζητιανευω??Μην βαραμε παλαμακια στον καθε ξεφτιλα δλδ..

και σε 20 και σε 30 και σε 40 και σε 50 συμβαινουν αυτα καθε μερα! Για μενα ενα μεγαλο φταιξιμο (ισως και ολο) το εχει αυτος που πηγε να δουλεψει για αυτον.

ΥΓ: δεν δικαιολογώ τον εργοδοτη που κανει οτι κανει

• Like 1
Δημοσ.

Να θέλεις να εισαι ευγενικος εντάξει και σωστος και να σε δουλευουνε. Λογικο δεν ειναι μετα να πάρεις αναποδες?

εκει που τους παιρνει τα κάνουν αυτά.

Βασικα ο 30αρης μάγκας πιστευω δεν θα έμπλεκε κάν με έναν τέτοιο θα τον ειχε καταλαβει εξαρχης εκτος και αμα του έκανε το καλο στην συνέντευξη και του τα γυρισε μετά.

• Like 1
Δημοσ.

και σε 20 και σε 30 και σε 40 και σε 50 συμβαινουν αυτα καθε μερα! Για μενα ενα μεγαλο φταιξιμο (ισως και ολο) το εχει αυτος που πηγε να δουλεψει για αυτον.

ΥΓ: δεν δικαιολογώ τον εργοδοτη που κανει οτι κανει

Συμβαινει σε οποια ηλικια ειπαμε ναι..αλλα θα σε κοροιδεψει,θα στα μπαλωνει δεν βγαινω,δεν κανω..οχι ελα να ψαρευεις ενα δεκαρικο την ημερα και για 600 ευρω κιολας!!Αν ο αλλος τον πιασει απο τον γιακα...αν εχει στοματα να θρεψει.

Το φταιξιμο το εχει αυτος που φερεται πουστικα..αλλο η πουστια και αλλο η αφελεια.

• Moderators
Δημοσ.

Συμβαινει σε οποια ηλικια ειπαμε ναι..αλλα θα σε κοροιδεψει,θα στα μπαλωνει δεν βγαινω,δεν κανω..οχι ελα να ψαρευεις ενα δεκαρικο την ημερα και για 600 ευρω κιολας!!Αν ο αλλος τον πιασει απο τον γιακα...αν εχει στοματα να θρεψει.

Το φταιξιμο το εχει αυτος που φερεται πουστικα..αλλο η πουστια και αλλο η αφελεια.

οταν πας να δουλεψεις χωρις να ενσημα,υπογραφες,υπογραφες καθε μηνα που παιρνεις το μισθο κτλ φταις εσυ! 

Δημοσ.

Νομίζω ότι ισχύει αυτό που λέει ο Spect, αν έχεις μάρτυρες μπορείς να βγάλεις άκρη αν πας στην επιθεώρηση. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση.

(Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν ήσουν ανήλικος όταν δούλευες)

Δημοσ.

οταν πας να δουλεψεις χωρις να ενσημα,υπογραφες,υπογραφες καθε μηνα που παιρνεις το μισθο κτλ φταις εσυ! 

Αλλο η αφελεια αλλο η πουστια..

Δημοσ.

Πωπω τρελο δουλεμα δικιο έχεις. Τι μλκας?!

• Moderators
Δημοσ.

Αλλο η αφελεια αλλο η πουστια..

αλλο η αφελεια αλλο η ηλιθιοτητα. Αφελεια ειναι να ξεχασεις να παρεις γαλα απο το σουπερ μαρκετ. Ηλιθιοτητα ειναι το να ξεχασεις να υπογραψεις πριν ξεκινησεις δουλεια

Δημοσ.

αλλο η αφελεια αλλο η ηλιθιοτητα. Αφελεια ειναι να ξεχασεις να παρεις γαλα απο το σουπερ μαρκετ. Ηλιθιοτητα ειναι το να ξεχασεις να υπογραψεις πριν ξεκινησεις δουλεια

Παντα υπηρχε η μαυρη εργασια,δεν την επικροτω μια φορα την εκανα για πολυ μικρο διαστημα και με εφαγαν..εισαι αφελης ναι οταν επιλεγεις κατι τετοιο σε μη γνωστο αλλα και εσυ εργοδοτη εισαι μεγαλο @ οταν φερεσαι ετσι .. Εσεις τωρα εδω δειρετε το παιδι που ζηταει τα δεδουλευμενα του.

Δεν το αναλυω αλλο πατριωτη σεβαστη η αποψη σου.

Δημοσ.

φίλοι - φίλες τα χρειάζομαι τα λεφτά είμαι ταπί απλά το θέμα μ ειναι να περιμένω να δω καμία κίνησα και μετά αν δεν γινόταν τίποτα να το πήγαινα δικαστικά ..

Δημοσ.

φίλοι - φίλες τα χρειάζομαι τα λεφτά είμαι ταπί απλά το θέμα μ ειναι να περιμένω να δω καμία κίνησα και μετά αν δεν γινόταν τίποτα να το πήγαινα δικαστικά ..

Ταπι και δικαστικα??Να αποδειξεις τι?Κανεναν μεγαλο αδερφο δεν εχεις να πιει ενα καφεδακι εκει? :P

Δημοσ.

Χαχα εχω αλλά με την βία φοβάμαι δεν λύνετε τίποτα ..όχι να αποδείξω τα χρήματα μου θέλω

Nα του μιλησει καλο μου,οχι να τον δειρει..

Δημοσ.

Χαχα εχω αλλά με την βία φοβάμαι δεν λύνετε τίποτα ..όχι να αποδείξω τα χρήματα μου θέλω

Φιλε αυτο που σου ειπε η ανώνυμη καταρχην εχεις εναν μεγάλο αδερφο να πάει απο εκει? σου ειπε να σου δινει 10 ευρω την ημέρα πες του να τα βάζει στην άκρη και να στα δώσει μετα απο 1-2 μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...