Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και συ απέδειξε ότι δε σε πλήρωσε

Κινηση λογαριασμού απο την τράπεζα? φανταζομαι δεν του τα έδινε στο χέρι ο τύπος κάθε φορά συνέχεια.

Αλλωστε οταν δουλευα και εγω ανασφάλιστος οσο ημουν φοιτητης έβαζα υπογραφη κάθε φορά που πληρωνόμουν σε μια λιστα απο την οποία κρατούσα και αντιγραφο κάποιες φορές. Ένα μπακαλοχαρτο το υπογράφεις ακομα και οταν εισαι μαυρος για να ξέρουν και οι 2 τι τους γινεται.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πως θα αποδειξει οτι τον εκβιασες? πρεπει να το αποδειξει πρώτα αν υποθέσουμε οτι στέκει το επιχειρημα "Με εκβιάζει.." για πες μου εσυ τι σκέφτεσαι οτι μπορει να κανει?

επισης μετά ας υποθέσουμε οτι σε τρέχει στα δικαστηρια για εκβιασμο ... ωραια και εσυ μπορεις να τον τρέξεις οτι σου χρωστάει λεφτά. Οποτε? που καταληγουμε? καλα κανεις και ρωτάς γιατι ο έξυπνος οντως έχει καλυφτει πριν ριξει. Ωραια ερωτηση.

ΥΓ Δεν μπορει να ζητησει άρση των επικοινωνιων ειναι παρανομο να παρακολουθήσει κάποιος τις γραμμές. Ετσι νομιζω.

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, είναι δικηγορίστικα αυτά...απλά το σκέφτηκα.

Στην τελικη βρε θεματοθετη,επειδη καποιοι σου προτειναν να πεσεις στα γονατα που λεει ο λογος για να βρεις το φιλοτιμο του για να παιρνεις το 10ευρω την ημερα..πηγαινε μια μερα που θα εχει κοσμο το μαγαζι και ριξε του μια ξεφτιλα μπροστα στον κοσμο και πηγαινε γι'αλλα!!Πιο αξιοπρεπες ειναι αυτο..Τον Ζαμπουνη και το σαβουαρ βιβρ αστο για αλλα πραγματα :)

Είναι μια λύση κι αυτή. Αν και θα προσφέρει μόνο ηθική ικανοποίηση στον φίλο...ο άλλος δεν ξέρω κατά πόσο θα νοιαστεί.

Δημοσ.

Είναι μια λύση κι αυτή. Αν και θα προσφέρει μόνο ηθική ικανοποίηση στον φίλο...ο άλλος δεν ξέρω κατά πόσο θα νοιαστεί.

Οχι ρε συ δεν ειναι τοσο δικηγοριστικα. Απλα οι δικηγοροι ειναι καλοι για τις λεπτομερειες και για να μαγειρευουν τα πράγματα ετσι ωστε να βγάλουν λάδι τον πελάτη τους ή αμα δεν γινεται να πετυχουν ευνοικοτερες τιμωριες.

Ο άλλος δεν μπορει να σου κάνει τιποτα αμα ειναι και αυτος μπλεγμένος σε αυτο. Στη προκειμενη ειναι και ο ιδιος μπλεγμενος σε ολο αυτο. Στη προκειμενη περιπτωση θα ηξερε οτι έχει κάποιον που τον πιέζει με αυτο το τροπο... και στην ουσια τον πιέζεις να γινει σωστος. Να δουλευει δηλαδη νομιμα. Αμα το σκεφτεις κάνεις ενα καλο στο κράτος. Αυτος ειναι ο εκβιασμος? αξιζει το κοπο να το προσπαθησει κάποιος εστω.

Αμα το παρουμε ετσι τοτε και η εξηγηση ενος αστυνομικου οτι θα σε γράψει αμα δεν ακολουθήσεις τους κανονες ειναι εκβιασμος.

• Like 1
Δημοσ.

Η αξιοπρεπεια δεν εχει χρηματικη αμοιβη εχει μονο ηθικη ικανοποιηση.

• Like 1
Δημοσ.

Στην τελικη βρε θεματοθετη,επειδη καποιοι σου προτειναν να πεσεις στα γονατα που λεει ο λογος για να βρεις το φιλοτιμο του για να παιρνεις το 10ευρω την ημερα..πηγαινε μια μερα που θα εχει κοσμο το μαγαζι και ριξε του μια ξεφτιλα μπροστα στον κοσμο και πηγαινε γι'αλλα!!Πιο αξιοπρεπες ειναι αυτο..Τον Ζαμπουνη και το σαβουαρ βιβρ αστο για αλλα πραγματα :)

Στο κάτω-κάτω ο εργοδότης θα βρει άλλον να αντικαταστήσει την θέση του μιας και υπάρχουν άνθρωποι άνεργοι οι οποίοι αναζητούν εργασία. Πάντως σαν λύση μου άρεσε περισσότερο αυτή του zio10 για διακανονισμό και αργότερα με τα τις διάφορες προειδοποιήσεις του DDevil. Nα πω και κάτι άλλο ο Paparounas έχει να απαντήσει πολύ ώρα , οπότε δεν ξέρουμε τι έχει αποφασίσει.

• Like 2
Δημοσ.

Η αξιοπρεπεια δεν εχει χρηματικη αμοιβη εχει μονο ηθικη ικανοποιηση.

Σίγουρα και θα ήταν καλή λύση αν μπορούσε να το κάνει κι αν μπορούσε να θυσιάσει τα λεφτά...από αυτά που έγραψε εγώ κατάλαβα ότι δεν θέλει να θυσιάσει τα λεφτά.

Δημοσ.

Στο κάτω-κάτω ο εργοδότης θα βρει άλλον να αντικαταστήσει την θέση του μιας και υπάρχουν άνθρωποι άνεργοι οι οποίοι αναζητούν εργασία. Πάντως σαν λύση μου άρεσε περισσότερο αυτή του zio10 για διακανονισμό και αργότερα με τα τις διάφορες προειδοποιήσεις του DDevil. Nα πω και κάτι άλλο ο Paparounas έχει να απαντήσει πολύ ώρα , οπότε δεν ξέρουμε τι έχει αποφασίσει.

Τι διακανονισμο να κανεις με εναν τυπο που σου λεει ελα να παιρνεις 10 ευρω την ημερα..?

Σίγουρα και θα ήταν καλή λύση αν μπορούσε να το κάνει κι αν μπορούσε να θυσιάσει τα λεφτά...από αυτά που έγραψε εγώ κατάλαβα ότι δεν θέλει να θυσιάσει τα λεφτά.

Σιγουρα το παιδι εχει αναγκη τα λεφτα..εμενα μου αρεσε η ιδεα του devil , μαζευε τα 10 ευρω και θα περασω τελος του μηνα να τα παρω.

• Like 1
Δημοσ.

Τι διακανονισμο να κανεις με εναν τυπο που σου λεει ελα να παιρνεις 10 ευρω την ημερα..?

Εκεί ρισκάρεις , είσαι αποφασισμένος να πάρεις έστω με έναν πιο ευνοϊκό τρόπο τα χρωστούμενα . Εάν δεν μπορείς υπάρχει η λύση του DDevil αν και εφόσον χρειάζεσαι τα χρήματα . Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να του βαρέσει μια μέρα και να του πει << ΡΕ Μ***** ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ Γ****** ΑΝΤΕ ΣΤΟ Δ****** ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟ Ο******** ΣΟΥ , ΦΕΥΓΩ>>

Δημοσ.

Εκεί ρισκάρεις , είσαι αποφασισμένος να πάρεις έστω με έναν πιο ευνοϊκό τρόπο τα χρωστούμενα . Εάν δεν μπορείς υπάρχει η λύση του DDevil αν και εφόσον χρειάζεσαι τα χρήματα . Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να του βαρέσει μια μέρα και να του πει << ΡΕ Μ***** ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ Γ****** ΑΝΤΕ ΣΤΟ Δ****** ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟ Ο******** ΣΟΥ , ΦΕΥΓΩ>>

Και που θα πάει? θα κλεισει το μαγαζι του?

Δημοσ.

Αν δεν θέλει να τα δώσει ο εργοδότης εφόσον δεν υπάρχει συμβόλαιο άκρη δεν θα βγεί.

Καλή παρασκευή.

Δημοσ.

Σιγουρα το παιδι εχει αναγκη τα λεφτα..εμενα μου αρεσε η ιδεα του devil , μαζευε τα 10 ευρω και θα περασω τελος του μηνα να τα παρω.

Στο μεταξυ αυτο δεν θα έπρεπε καν να το προτεινει ο φιλος μας. Θα έπρεπε απο μονο του να του κοψει του βοιδιου ... να του πει ασε φιλε μολις μαζέψω λεφτά θα περάσω απο το σπιτι να στα αφησω ή αν θες ελα παρτα και εσυ θα σε πάρω τηλ. Εκτος και αν θέλεις να έρχεσαι καθε βδομάδα να σου δινω 70 ευρώ. Σκεψου το και πες μου. Απλη εξηγηση.

• Like 1
Δημοσ.

Στο μεταξυ αυτο δεν θα έπρεπε καν να το προτεινει ο φιλος μας. Θα έπρεπε απο μονο του να του κοψει του βοιδιου ... να του πει ασε φιλε μολις μαζέψω λεφτά θα περάσω απο το σπιτι να στα αφησω ή αν θες ελα παρτα και εσυ θα σε πάρω τηλ. Εκτος και αν θέλεις να έρχεσαι καθε βδομάδα να σου δινω 70 ευρώ. Σκεψου το και πες μου. Απλη εξηγηση.

Κάθε βδομάδα είναι και κάπως ασφαλέστερο γι'αυτό το είπα, να μη χαθούνε. Αντί για 70 να ζοριστεί και λίγο ο άλλος να τα κάνει 120-150, σε 4-5 βδομάδες να έχει τελειώσει το θέμα.

Δημοσ.

Αν δεν θέλει να τα δώσει ο εργοδότης εφόσον δεν υπάρχει συμβόλαιο άκρη δεν θα βγεί.

Καλή παρασκευή.

Παντως μια φορά που ειχα πάει για φαγητο σε ενα μαγαζι ειχε μπουκάρει μέσα η επιθεωρηση και μαλιστα με ειχαν ρωτησει και μενα αμα δουλευω εκει και τους ειπα οτι πέρασα να πάρω φαγητο για το σπιτι. Θελω να πω δηλαδη οτι δεν ειναι απιθανο να σκάσει τελικα μυτη ο ελεγχος και ο άλλος να γινει ρομπα και να φάει προστιμο αμα δεν ειναι νομιμος.

Δεν ειναι εκβιασμος ειναι οτι δεν θα ήθελε ο φιλος μας να βρεθει και κάποιος αλλος στη θέση του δηλαδη να τον πάρει να δουλευει και να του φάει λεφτά. Τι πιστευεις θα προτιμησει ο τυπος? να δωσει ενα ποσο που χρωσταει ή να δωσει ενα πολυ μεγαλυτερο σε προστιμο? οποτε θα θελήσει να τα δώσει.

Δημοσ.

Εσείς που λέτε να πήγαινε ασφαλισμένος και με συμβόλαια και υπογραφές είμαι πολύ περίεργος αν θα δεχόταν να τον προσλάβει υπό τέτοιες συνθήκες. Και για να μαι ειλικρινής πολύ αμφιβάλλω αν είναι πολλοί αυτοί που είναι σε τέτοιο βαθμό εντάξει, όταν έχουν να κάνουν με πιτσιρίκια.

Κατά τα άλλα όμως φταίνε οι νέοι που δεν δουλεύουν, που έχουν απαιτήσεις θέλουν το ένα, το άλλο ανέσεις και λοιπά. Και όταν πάει αυτός ο νέος να προσπαθήσει για αυτήν την οποιαδήποτε δουλειά, βλέπει από πρώτο χέρι τι θα πει μαύρη εργασία και εκμετάλλευση και προσγειώνεται στην πραγματικότητα.

Δες αν μπορείς να βγάλεις ό,τι μπορείς με τη διπλωματική οδό, αν δεις ότι εκτός από ανεύθυνος είναι και κόπανος πέτα του στη τελική ένα ωραιότατο υπονοούμενο ότι κοίταξε να δεις εγώ μέχρι τώρα ήθελα να συνεργαστούμε γιατί είχαμε κάποιες εκρεμότητες. Αν όμως αυτό πλέον δεν είναι εφικτό τότε δεν έχω τίποτα να χάσω.

Και, τώρα μπορεί να λέω κι εγώ πολλά έξω απ' το χορό αλλά imho καλό είναι αυτό να το λύσεις στο βαθμό που είναι δυνατό χωρίς μεγάλους αδερφούς. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να μάθεις να διεκδικείς ό,τι σου ανήκει. Καλύτερα στα 18 παρά στα 40.

• Like 3
Δημοσ.

Και που θα πάει? θα κλεισει το μαγαζι του?

Θα έχει βρει τότε αλλού να δουλέψει ή θα βρει ( αυτοί που θέλουν να δουλέψουν βρίσκουν δουλειά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) . Αυτό το είπα γιατί μπορεί κάποια στιγμή να του την βαρέσει έχοντας μπουχτίσει και να φύγει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...