Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα-καλημέρα

είμαι 18 χρονών και δουλεύω εδώ και 3 μήνες σε ένα μαγαζάκι χωρίς ένσημα .. και μου χρωστάει 600 ευρώ και τώρα που θα σταματήσω είπε θα μου δίνει 10 ευρώ την μέρα και δεν είμαι σίγουρος οτι θα μου τα δίνει γιατί τελευταία δεν σηκώνει το τηλέφωνο απο τότε που ειπα οτι θα σταματήσω μπορώ να τον πάω νομικά ;

10 ευρω την ημερα... haha. ο τυπος εχει τοσο θρασσος που με εκανε και γελασα. Ξερεις γιατι λεει 10 ευρω την ημερα ετσι?? για να βαρεθεις να πηγαινεις. :-D  Αλλα δεν φταιει αυτος, εσυ φταις, εσυ του εδωσες τοσο θαρρος.... εισαι και μικρος θα μου πεις. Δεν ειναι τυχαιο λοιπον που θελουν τοσο νεαρα παιδια....

Αυτη θα ειναι η τελευταια φορα που δουλεψες τζαμπα (γιατι αυτο εκανες).

Θα μιλας για αυτα τα πραγματα στην αρχη και θα τα ξεκαθαριζεις. Και οταν ερχετε η ωρα θα το απαιτεις.

Στο κατω κατω αν ειναι να δουλευεις τζαμπα γιατι να δουλευεις? (σκλαβια λεγετε).

και btw γιατι τον περνεις τηλεφωνο?? πανε απο το μαγαζι του και μην ντρεπεσαι, δεν εχεις λογο να ντραπεις. Δεν συνιστω νομικο ακομα, πονοκεφαλος ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω όλους παρά πολυ για τις συμβουλές σας το πήρα απόφαση θα πηγαίνω κάθε μέρα να παίρνω έστω αυτά π μου είπε αν δεν πάλι κάτι θα κάνω ούτως η άλλως προτάσεις εχω ευχαριστω και παλι παιδιά να εισται όλοι καλα

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστω όλους παρά πολυ για τις συμβουλές σας το πήρα απόφαση θα πηγαίνω κάθε μέρα να παίρνω έστω αυτά π μου είπε αν δεν πάλι κάτι θα κάνω ούτως η άλλως προτάσεις εχω ευχαριστω και παλι παιδιά να εισται όλοι καλα

Τσαμπα φαγαμε τα μουστακια μας εδω μεσα :P

Καλη τυχη παλικαρι και το παθημα να γινει μαθημα.

Δημοσ.

Φίλος χαίρομαι πολύ που δεν καταφέραμε να σε μπερδέψουμε με όλα όσα ειπώθηκαν. Το να πηγαίνεις κάθε μέρα είναι σίγουρα από τραγικό και πάνω αλλά είναι ταυτόχρονα και ο σχετικά πιο σίγουρος τρόπος να πάρεις τα λεφτά σου (ή τέλος πάντων όσα περισσότερα μπορείς).

Εφόσον για σένα τα λεφτά αυτά είναι σημαντικά, καταπίνεις, πηγαίνεις κάθε μέρα και κρατάς το μάθημα για το μέλλον. Αν δεν είναι σημαντικά, μπορείς να τα στείλεις στον αγύριστο με διάφορους τρόπους (ή ακόμα και να προσπαθήσεις νομικά αλλά δεν ξέρω κατα πόσο υπάρχει περίπτωση τελικά να πληρωθείς), αφήνεις τη φαντασία σου να δουλέψει.

Καλό ξεμπέρδεμα όπως και να 'χει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή δύναμη ΠΑΛΙΚΑΡΙ

Δημοσ.

Καλη τυχη φιλε αφου δεν βαριέσαι κάντο ετσι. -.-

• Moderators
Δημοσ.

Εσείς που λέτε να πήγαινε ασφαλισμένος και με συμβόλαια και υπογραφές είμαι πολύ περίεργος αν θα δεχόταν να τον προσλάβει υπό τέτοιες συνθήκες. Και για να μαι ειλικρινής πολύ αμφιβάλλω αν είναι πολλοί αυτοί που είναι σε τέτοιο βαθμό εντάξει, όταν έχουν να κάνουν με πιτσιρίκια.

Κατά τα άλλα όμως φταίνε οι νέοι που δεν δουλεύουν, που έχουν απαιτήσεις θέλουν το ένα, το άλλο ανέσεις και λοιπά. Και όταν πάει αυτός ο νέος να προσπαθήσει για αυτήν την οποιαδήποτε δουλειά, βλέπει από πρώτο χέρι τι θα πει μαύρη εργασία και εκμετάλλευση και προσγειώνεται στην πραγματικότητα.

ξερεις οτι αυτα που λες απαιτησεις και ανεσεις κτλ ειναι τα ΒΑΣΙΚΑ που δεν θα πρεπε να τα συζητας καν αλλα να ειναι αυτονοητα ε?

Αν ο κοσμος καταλαβει οτι οταν θα πει οχι στη μαυρη εργασια και θα πει και ο επομενος και ο επομενος τοτε θα λυθει το προβλημα αλλα οταν ο ενας λεει "ναι αλλα χρειαζομαι τα λεφτα οποτε τι να κανω" και στο τελος δεν παιρνει τιποτα τι εκανε!?

Ξαναλεω δεν ειμαι υπερ του εργοδοτη και δεν υποστηριζω τι εκανε

• Like 2
Δημοσ.

ξερεις οτι αυτα που λες απαιτησεις και ανεσεις κτλ ειναι τα ΒΑΣΙΚΑ που δεν θα πρεπε να τα συζητας καν αλλα να ειναι αυτονοητα ε?

Αν ο κοσμος καταλαβει οτι οταν θα πει οχι στη μαυρη εργασια και θα πει και ο επομενος και ο επομενος τοτε θα λυθει το προβλημα αλλα οταν ο ενας λεει "ναι αλλα χρειαζομαι τα λεφτα οποτε τι να κανω" και στο τελος δεν παιρνει τιποτα τι εκανε!?

Ξαναλεω δεν ειμαι υπερ του εργοδοτη και δεν υποστηριζω τι εκανε

Και με συμβολαια ομως ο εργοδοτης μπορει να την κάνει ... θυμησου τι εγινε με το αλτερ που βάρεσε πτωχευση και έμειναν απληρωτοι? καμια φορα ουτε ο νομος μπορει να σε προστατευσει γιατι τα λαμογια βρισκουνε παραθυράκια για να γλιτώσουν. Και γιατι να πάρω εγω το μάθημα μονο και να μην το πάρει και αυτος? οτι πρέπει να φερεται σωστα?

• Moderators
Δημοσ.

το ξερω αυτο αλλα δεν βαρανε ολοι οι εργοδοτες πτωχευση!

Ξανα λεω δεν μιλησα καθολου για το κομματι του εργοδοτη. Εννοειται οτι πρεπει και αυτος να παρει το μαθημα του και με γερη "καμπανα" εγω απλα αναφερομαι οτι δεν ειναι μονο ο εργοδοτης μαλακας ειναι και ο υπαλληλος ασχετα αν δεν φταιει για το κομματι της πληρωμης (φταιει ομως για τα υπολοιπα)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ξερω αυτο αλλα δεν βαρανε ολοι οι εργοδοτες πτωχευση!

Ξανα λεω δεν μιλησα καθολου για το κομματι του εργοδοτη. Εννοειται οτι πρεπει και αυτος να παρει το μαθημα του και με γερη "καμπανα" εγω απλα αναφερομαι οτι δεν ειναι μονο ο εργοδοτης μαλακας ειναι και ο υπαλληλος ασχετα αν δεν φταιει για το κομματι της πληρωμης (φταιει ομως για τα υπολοιπα)

Εννοειται. Και οι 2 φταινε αυτο δεν το αμφισβητει κανεις.

Καλο θα ηταν πάντως να ειμαστε πάντα υποτακτικοι γιατι θα μας την φοράνε ετσι συνέχεια και μετα θα σου λενε ααα δεν ηξερες αυτο δεν ηξερες εκεινο και θα γελάνε εις βαρος μας απο πισω μας. Να σου φέρω ενα παράδειγμα λένε ξερω γω οτι αμα πάρεις κάτι και δεν σου βγει καλο αμα περάσουν 15 μέρες ξερω γω δεν σου δινουν καινουργιο εγω σε πληροφορω φιλε με την επιμονη μου καταφερα να τσιμπησω καινουργιο φουρνάκι και μαλιστα μετα απο 4 μηνες λειτουργιας του ελατωματικου που μου δωσανε.Και παραπανω τι 4 μηνες απο τον Ιουλιο κραταει η ιστορια 7 μηνες κοντά.

Αυτα βεβαια σε τοπικη αγορα έτσι? στην επαρχια επειδη κάποιοι λενε τονωστε την εγχωρια αγορα ... ναι για να μας δινουν εκθεσιακα και σκάρτα πραγματα τεσπα εκει τι μου λεγανε οτι ετσι ειναι οι βιδες οποτε μολις κατεβηκα Αθηνα πηγα εβγαλα φωτογραφιες απο ενα μεγαλο εδω καταστημα και τους τις ετριψα στη μουρη οταν ανεβηκα ξανα. Μου το αλλαζουνε μου φερνουν ενα αλλο το οποιο μετα απο καιρο σκουριάζει μεσα .... χωρις να φταιω εγω επισης δεν έψηνε δυνατά ηταν ασθενης το μάτι δεν εβραζε γρηγορα το νερο ... ε μολις ξανακατεβηκα Αθηνα πηγα στην αντιπροσωπεια τους και πηρα καινουργιο.

Αμα με ξαναδουνε στην τοπικη αγορα εμενα να με χέσουνε θα μαθουνε να δουλευουνε σωστα απο μενα τα λεφτά τα πηρανε ντουκου. Μπορει να ικανοποιηθηκα και να πηρα το καινουργιο αλλα ποιος μου εγγυάται αμα στο μελλον δεν εχω παρομοια ταλαιπωρια με κάποιο προιον τους? απο τη στιγμη που κάποιος σε ικανοποιει και κάνει αυτο που πρεπει τοτε πατσιζετε και ειστε οκ οπως πριν. Αλλα μετα απο αυτο εχω αρχισει να αμφιβαλλω για τις τοπικες αγορες με τα μικρα μαγαζια. Καλα ενταξει αυτο που λενε κάποιοι "δεν σας το αλλαζουμε επειδη πέρασαν οι μέρες ... εντάξει αστειο απλα αμα ειναι ελαττωματικο οχι απλα θα το αλλαξεις θα πεις και ενα τραγουδι μαζι." :-D

Επεξ/σία από DDevil

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...