stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αυτο που λεει ο τιτλος. Ειναι το νεο μου χομπι κ περναω υπεροχα! Αρκετα με τις βαρετες παρεες 6
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Στον τόπο μου δύσκολα, εκτός αν δουλεύει κάποιος φίλος εκεί. Σε άλλο μέρος το έχω κάνει. Πάντως λογικά δεν θα σε αφήνουν και πολύ μόνη...μια γυναίκα μόνη της σε μπαρ χτυπάει κάπως για τους περισσότερους, όπως και να το κάνεις
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ποιος ειναι ο τοπος σου? Ασχετο, αλλα σκεφτομαι οτι μετα τη σχεση με τη μανα μου, το ινσομνια ειναι η δευτερη πιο σταθερη σχέση της ζωης μου. Δεκα χρονια ειναι αυτα 3
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αυτο που λεει ο τιτλος. Ειναι το νεο μου χομπι κ περναω υπεροχα! Αρκετα με τις βαρετες παρεες Και τι πάς και κάνεις ρε συ στο μπάρ μονη σου? παρέα θες; Να το γράψει στο αντιστοιχο θρεντ Ποιος θέλει αποψε .... μπαροτσαρκα?
redhotstef Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ποιος ειναι ο τοπος σου? Ασχετο, αλλα σκεφτομαι οτι μετα τη σχεση με τη μανα μου, το ινσομνια ειναι η δευτερη πιο σταθερη σχέση της ζωης μου. Δεκα χρονια ειναι αυτα Εισαι δεκα χρονια στο ινσομνια? Σχετικο: στην επεσε κανενας μεχρι τωρα; περιμενουμε ατακες που σου λενε...
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εμενα δε μενοχλει κανεις αν δε γουσταρω. . . Το μονο προβλημα ειναι οτι φοβάμαι μην αποκτησω προβληματα αλκοολισμου. . Τι αδοξο θεε μου τελος 2
curiositykilledme Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 τι να παω να κανω στο μπαρ οταν μπορω να κατσω σπιτι να δω ταινια με ενα κουβα ποπ κορν i dont get it 4
BadBoy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Πουθενά μόνος μου για διασκέδαση, δε μπορώ, αισθάνομαι παράξενα. Δεν κατακρίνω αυτούς που το κάνουν, αλλά δεν είναι για μένα. 2
stavi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Πας να κανεις κεφαλι με το αλκοολ κ ν'ακούσεις μουσικη 3
anwnymh29 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Σε μπαρ..μπαρ οχι!Γιατι αν δουν γυναικα μονη συνεπαγεται με ψαξιμο! Για μια μπυρα ομως σε ενα καφε ναι..εδω στην Αθηνα!Προσωπικα μου αρεσει και η μοναχικη εξοδος..του τυπου που ανεφερα ομως για να μην εχω κακες ενοχλησεις. 2
redhotstef Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 τι να παω να κανω στο μπαρ οταν μπορω να κατσω σπιτι να δω ταινια με ενα κουβα ποπ κορν i dont get itΤαινια βλεπεις και μετα το μπαρ... Και γω σημερα απο επιλογη.. Μονος στο σπιτι... Οικογενεια λειπει.. Το ραδιοφωνο παιζει "teacher leave the kids alone" στο πιο χορευτικο .. Ποτακι και νετ... Ισως μετα δω και ταινια.. Fuck: θυμηθηκα οτι πρεπει να πλυνω και τα πιατα.. 1
Belisarius Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παίζει πουθενά Μποφίλιου μόνο; Αν είναι να το σκεφτώ να πάω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις