Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ε κλαιν αν σε σχολιάσει. Είτε απο μέσα του είτε στους φίλους του. Εφόσον δεν σε νοιάζει εσένα no prob. Αλήθεια κάνεις χουλα Χουπ σε ταράτσα?
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλά τώρα, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, άμα έχει βγει η άλλη μόνη της μάλλον ψάχνεται. μπορεί αλλά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Για να είμαι ειλικρινής την Παρασκεύη που είχα βγει μόνη, ήταν ένας τύπος που με κοιτουσε από την απέναντι μεριά του μπαρ. Όταν λοιπον, εγω σε κάποια φάση γυρισα και μίλησα στο διπλανό μου, νομίζω οτι διέκρινα μια απογοήτευση στην έκφρασή του, του τύπου "οχι ρε γαμωτό, η γκόμενα ψαχνόταν, αλλά δεν προλαβα να κάνω κίνηση" Όπως και να χει, με το διπλανό ειπαμε καμια δυο κουβέντες κι αυτό ήταν. Του μιλησα γιατί είχα ήδη αρκετή ωρα μονη μου και ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον, και όχι γιατι ψαχνόμουν, άρα ήθελα να πω στον άλλον "μη στεναχωριέσαι, δεν εχασες και τιποτα" Ε κλαιν αν σε σχολιάσει. Είτε απο μέσα του είτε στους φίλους του. Εφόσον δεν σε νοιάζει εσένα no prob. Αλήθεια κάνεις χουλα Χουπ σε ταράτσα? σε ταρατσα ειπαμε δε γίνεται, αφου η άλλη δε μου δίνει τα κλειδιά, αλλά ναι κάνω χουλα χουπ το γαμάτο χουλα χουπ μου και η γνωστή σε όλους μας καρέκλα 1
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλή φάση εχω χρονια να κάνω. Τι οφέλη έχει εκτός από ζαλάδα? 1
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πάντως με την κοπέλα μου όταν βγαίνουμε έξω βλέπουμε αρκετές φορές άνδρες μόνους. Ενώ γυναίκες μόνες τους είναι πολύ σπάνιο. 1
tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πάντως με την κοπέλα μου όταν βγαίνουμε έξω βλέπουμε αρκετές φορές άνδρες μόνους. Ενώ γυναίκες μόνες τους είναι πολύ σπάνιο. Same here. 1
anwnymh29 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πάντως με την κοπέλα μου όταν βγαίνουμε έξω βλέπουμε αρκετές φορές άνδρες μόνους. Ενώ γυναίκες μόνες τους είναι πολύ σπάνιο. Δλδ εκει που φιλιοσαστε κατι 5ωρα κανετε και κατι παυσεις και λες "κοιτα αγαπη μου αυτος ειναι μονος" σλουρπχλρσ (συνεχεια..) 8
DDevil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δλδ εκει που φιλιοσαστε κατι 5ωρα κανετε και κατι παυσεις και λες "κοιτα αγαπη μου αυτος ειναι μονος" σλουρπχλρσ (συνεχεια..) αχαχαχαχ
tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δλδ εκει που φιλιοσαστε κατι 5ωρα κανετε και κατι παυσεις και λες "κοιτα αγαπη μου αυτος ειναι μονος" σλουρπχλρσ (συνεχεια..) Θυμαμαι ενα βραδυ στη δουλεια, μπροστα μπροστα ηταν ενα ζευγαρι που ολη την ωρα σαλιαριζανε περηφανα. Απεναντι, ηταν μια παρεα (βαλτε οτι λεξη θελετε) απο κατι χωρια με παραλλαγες (πρεπει να ηρθαν απο τα προβατα) και τους κοιταζανε με μια ξινιλα... Επαρχια... γτπ
xpapias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πάντως πολλές φορές έχω νιώσει μόνος. Θα ηθελα να γνωρίσω κοσμο, αλλά δεν τολμαω να βγω χωρις παρέα. Αναρωτιέμαι πως θα μπορουσε να γνωρισει κανεις κοσμο.Αλλα αυτο είναι ενα τοπικ ολόκληρο και φοβάμαι οτι -και αυτο- θα κλειδωνοταν.
SlickNick Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πάντως πολλές φορές έχω νιώσει μόνος. Θα ηθελα να γνωρίσω κοσμο, αλλά δεν τολμαω να βγω χωρις παρέα. Αναρωτιέμαι πως θα μπορουσε να γνωρισει κανεις κοσμο.Αλλα αυτο είναι ενα τοπικ ολόκληρο και φοβάμαι οτι -και αυτο- θα κλειδωνοταν. Αν δεν είσαι τέρμα κοινωνικός δεν παίζει σε μπαρ κλπ να γνωρίσεις ανθρώπους εύκολα. Το καλύτερο είναι να βρεις, τουλάχιστον, μία δραστηριότητα που μαζεύει κόσμο με την προϋπόθεση: α) Να μαζεύει νορμάλ, κοινωνικά άτομα. Οπότε όχι νερντουλίστικα χόμπι... β) Να έχει και άντρες και γυναίκες. Ο αριθμός των γυναικών είναι δείγμα υγείας. γ) Η ίδια η δραστηριότητα να αναγκάζει τα μέλη της να έχουν και επαφές εκτός αυτής η τουλάχιστον ο κόσμος να έχει διάθεση για να κάνει παρέα και εκτός. Τα παραπάνω ισχύουν όταν είσαι και εσύ άτομο που, αν δεν το έχεις το κοινωνικό, είσαι διατεθειμένος να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, να πας με θετική διάθεση και να εξελιχθείς. Στο γράφω αυτό επειδή μου έρχονται κατά νου 2-3 άτομα που ενώ δεν έχουν φίλους, δεν θέλουν και να αλλάξουν, οπότε ότι ευκαιρίες για φιλίες τους έρχονται τις χαλάνε με την συμπεριφορά τους. 2
vrwmiaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Θυμαμαι ενα βραδυ στη δουλεια, μπροστα μπροστα ηταν ενα ζευγαρι που ολη την ωρα σαλιαριζανε περηφανα. Απεναντι, ηταν μια παρεα (βαλτε οτι λεξη θελετε) απο κατι χωρια με παραλλαγες (πρεπει να ηρθαν απο τα προβατα) και τους κοιταζανε με μια ξινιλα... Επαρχια... γτπ Ήμουν εγώ ένας από αυτούς 1
*nenya* Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το καλύτερο είναι να βρεις, τουλάχιστον, μία δραστηριότητα που μαζεύει κόσμο με την προϋπόθεση: α) Να μαζεύει νορμάλ, κοινωνικά άτομα. Οπότε όχι νερντουλίστικα χόμπι... Διαφωνώ. Και τί είναι νορμάλ δηλαδή; Καθένας το ορίζει διαφορετικά. Και γιατί τέτοια απαξίωση για τα 'νερντουλίστικα' όπως λες χόμπι; Μια χαρά γνωριμίες γίνονται μέσω αυτών! [Και ΝΑΙ, πάνε και γυναίκες!]
ASFE Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Πιο πιτσιρικας.. Οταν την μουσικη που ακουγα δεν αρεσε σε κανεναν φιλο μου. Οποτε πηγαινα σε μερικα party μονος μου. Ηταν τελεια γιατι ακουγα την μουσικη που τρελενομουν δυνατα!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχω πάει γιατι δε χρειάστηκε, αλλά εχω πιάσει κουβέντα με άτομα που αραζουν μόνα στη μπάρα. Μια χαρά φάση.Συνηθως πρόκειται για μόνιμους θαμώνες κάποιου μπαρ που πάω, τους ξέρει και ο μπάρμαν κλπ.
alex_000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντα γούσταρα το αμερικάνικο στυλακι που πάνε αράζουν και πίνουνε μόνοι στο bar χωρίς κάποιο στιγματισμό. Επίσης υπάρχουν και singles bar εξω που είναι για ακριβώς αυτό το σκοπό και φλερτάρει ο κόσμος πιο άνετα.Παλιά πήγαινα συχνά πυκνα μόνος. Ειδικά στα ροκαδικα είναι ωραία για αυτή τη φαση. Τώρα όχι γιατί είναι πολύ δύσκολο να βγαίνω μονος και να μην κερατωσω. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2016 από alex_000 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις