bedazzled Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Άσε που 9 στους 10 δεν θα της αρέσουν κιόλας! Πολλές φορές είναι ο τρόπος/συμπεριφορά ή το ντύσιμο που δεν τους αρέσει, όχι η εξωτερική εμφάνιση. 1
Glikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν θυμάμαι πότε ηταν η τελευταία φορά που πήγα σε μπαρ, αν και πολλές φορές γενικά ειμαι loner. Δεν με ελκύει τοσο πλέον. Προτιμώ πιο ησυχία. Πχ Αραλίκι σπίτι με φίλους και χαβαλέ. Μόνος αν πάω κάπου θα παω για ψώνια κυρίως ή gym. Βεβαια πολλές φορές επίσης θελω μοναξιά και inner peace με τον εαυτό μου. Αράζω στο man cave μου.
SeXBOX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν πήγαινα σε μπαράκια μόνος που ποτέ. Τώρα όμως 5 χρονια από τότε που απεβίωσε η γυναικά μου(όγκο στο κεφάλι) και κρατάνε τα παιδιά οι παππούδες τους μπορεί να πάω 2-3 φορές τον μήνα... όχι για καμάκωμα αλλά για μουσική, ποτό για να ξεχνιέμαι. Και δεν είναι παράξενο να είναι και μια γυναίκα μόνη της για ποτό, δεν είναι ανάγκη να πηγαίνει για να βρει γκόμενο, μπορεί και αυτή να έχει κάποιο πρόβλημα σαν εμένα.
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αυτά είναι τα άσχημα, λυπάμαι φίλε μου, να ζήσεις να την θυμάσαι και να προσέχεις τα παιδιά.. 1
SeXBOX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αυτά είναι τα άσχημα, λυπάμαι φίλε μου, να ζήσεις να την θυμάσαι και να προσέχεις τα παιδιά.. Σε ευχαριστώ να είσαι καλά. Αλλά μην μείνουμε σε αυτό, ας συνεχιστεί η συζήτηση στο αν θα πηγαίνατε σε μπαρ μόνοι. Επίσης θέλω να συμπληρώσω ότι το πιο καλό είναι να πηγαίνεις στο ίδιο ώστε να μπορείς να κάνεις και μια φιλία με τον barman/bar-woman... μερικές φορές αποδεικνύονται οι καλύτεροι "ψυχολόγοι".
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ να είσαι καλά. Αλλά μην μείνουμε σε αυτό, ας συνεχιστεί η συζήτηση στο αν θα πηγαίνατε σε μπαρ μόνοι. Επίσης θέλω να συμπληρώσω ότι το πιο καλό είναι να πηγαίνεις στο ίδιο ώστε να μπορείς να κάνεις και μια φιλία με τον barman/bar-woman... μερικές φορές αποδεικνύονται οι καλύτεροι "ψυχολόγοι". Συμφωνώ. Γι'αυτό έγραψα ότι δεν θα πήγαινα εκτός αν δούλευε κάποιος γνωστός μου. Βοηθάει πιστεύω.
panos2171 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ρε σεις, ειλικρινά. Δεν ασχολείται κανεις μαζι σου. Εισαι απλα ενας άγνωστος. Εγώ πάλι νομίζω ότι ασχολούνται μαζί σου. Σε βλέπουν μόνο/μόνη και λένε καλά μόνος του βγήκε αυτός, δεν έχει παρέα; Έτσι το χω στο μυαλό μου γι αυτό και ποτέ δε βγαίνω μόνος. Που βγαίνεις μόνη;
SeXBOX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάλι νομίζω ότι ασχολούνται μαζί σου. Σε βλέπουν μόνο/μόνη και λένε καλά μόνος του βγήκε αυτός, δεν έχει παρέα; Έτσι το χω στο μυαλό μου γι αυτό και ποτέ δε βγαίνω μόνος. Που βγαίνεις μόνη; Γιατί αυτή η προκατάληψη; Εγώ αράζω μόνος κοιτάω το κινητό μου ή το ποτό μου(σκεπτόμενος) ή συζητάω με τον barman. Οι άλλοι ας λένε ότι θέλουν(που δεν λένε). Δεν κοιτάω ούτε αριστερά ούτε δεξιά, είμαι χαμένος στις σκέψεις μου απολαμβάνοντας το ποτό μου, τώρα αν κάποιος θέλει να μου μιλήσει, αν έχει κάτι το ενδιαφέρον να μοιραστεί μαζί μου καλοδεχούμενος/η.
dionisis1925 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Έχω βγει αρκετές φορές μόνο,αλλά πηγαίνω σε μαγαζιά που ξέρω τουλάχιστον έναν χριστιανό
panos2171 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Γιατί αυτή η προκατάληψη; Εγώ αράζω μόνος κοιτάω το κινητό μου ή το ποτό μου(σκεπτόμενος) ή συζητάω με τον barman. Οι άλλοι ας λένε ότι θέλουν(που δεν λένε). Δεν κοιτάω ούτε αριστερά ούτε δεξιά, είμαι χαμένος στις σκέψεις μου απολαμβάνοντας το ποτό μου, τώρα αν κάποιος θέλει να μου μιλήσει, αν έχει κάτι το ενδιαφέρον να μοιραστεί μαζί μου καλοδεχούμενος/η. Δεν ξέρω. Ίσως γιατί και εγώ έτσι σκέφτομαι. Πάντως για κανένα καφέ πρωινή μεσημεριανή ώρα θα πήγαινα μόνος μου αλλά σε κάποιο ωραίο μέρος και όχι σε συνοικιακή καφετέρια. Για πιτόγυρα πάντως πηγαίνω και ας λέει ο κάθένας ότι θέλει.
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω. Ίσως γιατί και εγώ έτσι σκέφτομαι. Πάντως για κανένα καφέ πρωινή μεσημεριανή ώρα θα πήγαινα μόνος μου αλλά σε κάποιο ωραίο μέρος και όχι σε συνοικιακή καφετέρια. Για πιτόγυρα πάντως πηγαίνω και ας λέει ο κάθένας ότι θέλει. Εκεί μη φοβάσαι, το φαΐ τους κοιτάνε όλοι, δεν ασχολείται κανείς μαζί σου! 1
crom251 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Σε bar εχω βγει μονο μια φορα μονος πριν πολλα χρονια. Οχι γιατι το ηθελα και το επελεξα, απλα ηταν μια περιοδος που ολοι οι φιλοι μου ελειπαν ειτε για δουλεια ή για στρατο και ειχα σκασει. Ηξερα βεβαια και τον barman εκει που πηγα, ασε που μετα το πρωτο ποτο βρηκα κατι γνωστους (γνωστες για την ακριβεια )... Μονος μου εβγαινα πολυ συχνα για αγωνες παλιοτερα, οταν τυχαινε και δεν εβρισκα παρεα... Ειχα ενα στεκι που ενοιωθα σαν το σπιτι μου και ηξερα και τα παιδια που δουλευαν... Απο τοτε που εκλεισε (εκλεισε αν και μαζευε πολυ κοσμο δεν ξερω τι μαλακια εκαναν οι ιδιοκτητες...) βγαινω μονος μου για αγωνα μονο οταν δεν βρισκω link στο internet και μονο σε σημαντικους αγωνες... Αν και πολυ σπανια πλεον να μην βρω καποιον να παμε μαζι...
splashboogie Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει ελπίδα Τι επαθες καλέ μου άνθρωπε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις