Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιά πηγενα συχνά πυκνα μόνος. Ειδικά στα ροκαδικα είναι ωραία για αυτή τη φαση. Τωρα όχι γιατί είναι πολύ δύσκολο να βγαινω μονος και να μην κερατωσω.

Όχι δεν πας ή όχι συχνά;  :P  :D

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντα γούσταρα το αμερικάνικο στυλακι που πάνε αράζουν και πίνουνε μόνοι στο bar χωρίς κάποιο στιγματισμό. Επίσης υπάρχουν και singles bar εξω που είναι για ακριβώς αυτό το σκοπό και φλερτάρει ο κόσμος πιο άνετα.

Παλιά πήγαινα συχνά πυκνα μόνος. Ειδικά στα ροκαδικα είναι ωραία για αυτή τη φαση. Τώρα όχι γιατί είναι πολύ δύσκολο να βγαίνω μονος και να μην κερατωσω.

Στο εξωτερικο ειναι πιο οργανωμενοι η αληθεια ειναι! Και μενα μ αρεσει η φαση που περιγραφεις αλλα με το που έπεσε σημα οτι ειμαι Αθηνα αρχισαν τα τηλ φιλοι/φιλες θελουμε να σε δουμε κτλπ οποτε που να βρεις χρονο να βγεις μονος σου μετα :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια με παρεξηγησατε.. Καταλαβαινω καποιον που θα βγει σε ενα μπαρ μονος, οπως θα παει και να περπατησει μονος, κλπ, κλπ..

Αλλα λεω οτι προφανως αν εισαι μονος ρε παιδι μου σε ενα μπαρ, ο κοσμος, ΓΕΝΙΚΑ, ετσι σκεφτεται, αν σε προσεξει.. Θα σκεφτει ασυνειδητα γιατι να εισαι μονος/μονη.. Δεν ειναι κακο.. Αλλοι δεν θα ενδιαφερθουν καν, αλλοι θα κοροιδεψουν πχ

Απλα εγω προσωπικα δεν μπορω να σκεφτω καποιον λογο να παω σε μπαρ μονος, αν δεν ειμαι χαλια ψυχολογικα ή δεν θελω να σκεφτω κατι..

Καταλαβαινω οτι μπορει καποιος να ειναι μουσικοφιλος και να εχει ενα στεκι και να πηγαινει μονος ή να ειναι καπου εξω σε δουλειες και να παει να φαει ή να πιει κατι , αλλα ετσι στο ακυρο βραδιατικα σε μπαρ της Αθηνας κιολας, μια γυναικα μονη της, εγω δεν το καταλαβαινω και το θεωρω και επικινδυνο κιολας αν μεθυσει.

Και εσυ ρε Σταβι, οταν ησουν στο μπαρ, μας εστειλες και εκανες και το θεμα, και επιασες κουβεντα με διπλανους κλπ.. Ισως η αναγκη σου να μην ειναι να μεινεις μονη να χαλαρωσεις, αλλα να βρεις καποιον αγνωστο να μιλησεις και να ξεφυγεις απο παρεα κλπ

Και οσο γι αυτο που λες και ξαναλες, οτι δεν σε κοιταει κανεις κλπ, στην Ελλαδα ζεις :P Οχι οτι θα με ενοιαζε εμενα, ή νοιαζει εσενα, σιγα.. αλλα ετσι γινεται τι να κανουμε.. Με το που μπει κοπελα σε μαγαζι οι αντρες κοιτανε κορμι και οι γυναικες μαλλι ρουχα και αξεσουαρ.

• Like 1
Δημοσ.

φοράω μπουφαν

πάντως αμα κάτσεις μπαρ όλο και με κάποιον θα μιλήσεις

σε τραπεζάκι δε θα το τολμούσα γιατί θα μοιαζα να με χουν στησει σε ραντεβού στα τυφλα

αλλά μπαρ ειναι άλλη ΄φαση, καταρχήν δεν ξέρουν καν αν εισαι γνωστος του μπαρμαν ή του dj

• Like 3
Δημοσ.

Απλα εγω προσωπικα δεν μπορω να σκεφτω καποιον λογο να παω σε μπαρ μονος, αν δεν ειμαι χαλια ψυχολογικα ή δεν θελω να σκεφτω κατι..

• Like 1
Δημοσ.

φοράω μπουφαν

πάντως αμα κάτσεις μπαρ όλο και με κάποιον θα μιλήσεις

σε τραπεζάκι δε θα το τολμούσα γιατί θα μοιαζα να με χουν στησει σε ραντεβού στα τυφλα

αλλά μπαρ ειναι άλλη ΄φαση, καταρχήν δεν ξέρουν καν αν εισαι γνωστος του μπαρμαν ή του dj

Υποτίθεται οτι πας μόνη για χ ψ λόγο. Το θες να πας μόνη στην περίπτωση σου. Το να πιάνεις κουβέντα με κάποιον σημαίνει οτι επιζητάς παρέα. Οπότε το ένα αναιρεί το άλλο ουσιαστικά

• Like 4
Δημοσ.

Και εσυ ρε Σταβι, οταν ησουν στο μπαρ, μας εστειλες και εκανες και το θεμα, και επιασες κουβεντα με διπλανους κλπ.. Ισως η αναγκη σου να μην ειναι να μεινεις μονη να χαλαρωσεις, αλλα να βρεις καποιον αγνωστο να μιλησεις και να ξεφυγεις απο παρεα κλπ

βαριέμαι κάποια στιγμή

οπότε μπορεί να πω και καμια κουβέντα είτε εδω είτε στο διπλανό μου

με φίλους μου βγαίνω, αλλα όλο τα ίδια και τα ίδια

βαρέθηκα

• Like 1
Δημοσ.

βαριέμαι κάποια στιγμή

οπότε μπορεί να πω και καμια κουβέντα είτε εδω είτε στο διπλανό μου

με φίλους μου βγαίνω, αλλα όλο τα ίδια και τα ίδια

βαρέθηκα

σταβι παμε για ποτο κερναω

• Like 2
Δημοσ.

Υποτίθεται οτι πας μόνη για χ ψ λόγο. Το θες να πας μόνη στην περίπτωση σου. Το να πιάνεις κουβέντα με κάποιον σημαίνει οτι επιζητάς παρέα. Οπότε το ένα αναιρεί το άλλο ουσιαστικά

όταν παω κάθομαι αρκετή ώρα, μπορεί και 2-3 ώρες

κάτσε να δεις, την τριτη είχα πάει από τις 10 και έφυγα 1  και μισή..φαντάσου...

οπότε δε με χαλάει να πω και καμιά μαλακία για κανα δεκάλεπτο με καποιον

τιποτα δεν αναιρεί τιποτα

ότι θέλω κάνω και οτι μου ρχεται

σταβι παμε για ποτο κερναω

μπορούμε να πάμε σε κανα μπαρ εδω στο εξαρχεια εχει φάση

Δημοσ.

όταν παω κάθομαι αρκετή ώρα, μπορεί και 2-3 ώρες

κάτσε να δεις, την τριτη είχα πάει από τις 10 και έφυγα 1 και μισή..φαντάσου...

οπότε δε με χαλάει να πω και καμιά μαλακία για κανα δεκάλεπτο με καποιον

τιποτα δεν αναιρεί τιποτα

ότι θέλω κάνω και οτι μου ρχετε

μπορούμε να πάμε σε κανα μπαρ εδω στο εξαρχεια εχει φάση

Επιλογή σου φυσικά δεν σε κρίνω.

Βρήκες και παρεουλα τον φίλτατο, να πάτε για γκομενιλίκι μαζί.:)

• Like 2
Δημοσ.

Επιλογή σου φυσικά δεν σε κρίνω.

Βρήκες και παρεουλα τον φίλτατο, να πάτε για γκομενιλίκι μαζί. :)

ιχιχιχιχ ειμαι ερωτευμενος αυτην την περιοδο οποτε δυσκολο να παμε γκομενοτσαρκα. πιο πιθανο το βλεπω να λεμε τις μπουρδες μας χιχιχι

• Like 1
Δημοσ.

ιχιχιχιχ ειμαι ερωτευμενος αυτην την περιοδο οποτε δυσκολο να παμε γκομενοτσαρκα. πιο πιθανο το βλεπω να λεμε τις μπουρδες μας χιχιχι

Ε βγείτε για κανα gossip. :)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...