Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικα .Πολυ δε περισσοτερο αν εχει και καποιο live το κλαμπακι (σε περιπτωση που δεν ειναι κλασσικη μπαροσουδα ) η εχει καποιο αστερι μπαργουμαν .Αλλιως  θα βαριομουνα γρηγορα , οποτε θα προτιμουσα να πιω αυτο το ποτο στο καζινο 

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πουθενά μόνος μου για διασκέδαση, δε μπορώ, αισθάνομαι παράξενα. Δεν κατακρίνω αυτούς που το κάνουν, αλλά δεν είναι για μένα.

ξερεις το να αισθανεσαι οτι δεν ασχολειται κανεις μαζι σου ειναι ενα απιστευτο απίστευτο αίσθημα ελευθερίας.

• Like 2
Δημοσ.

Σε μπαρ..μπαρ οχι!Γιατι αν δουν γυναικα μονη συνεπαγεται με ψαξιμο! Για μια μπυρα ομως σε ενα καφε ναι..εδω στην Αθηνα!Προσωπικα μου αρεσει και η μοναχικη εξοδος..του τυπου που ανεφερα ομως για να μην εχω κακες ενοχλησεις.

Στα μπαρ που παω εγω δε σου την πεφτουν. Δεν ειναι γλοιωδεις τυποι
  • Like 1
Δημοσ.

Σε μπαρ..μπαρ οχι!Γιατι αν δουν γυναικα μονη συνεπαγεται με ψαξιμο! Για μια μπυρα ομως σε ενα καφε ναι..εδω στην Αθηνα!Προσωπικα μου αρεσει και η μοναχικη εξοδος..του τυπου που ανεφερα ομως για να μην εχω κακες ενοχλησεις.

To να βγαίνω μόνος μου σε ξένο μέρος, για καφέ, ποτό ή απλά βόλτα το απολαμβάνω πολύ κι εγώ! Να μη σε ξέρει κανένας!

Όπως και το να κάνω μόνος μου βόλτες με το αμάξι!

• Like 3
Δημοσ.

Για εναν γρηγορο καφε η φαγητο ναι αλλα ποτο μονος σε μπαρ δεν παιζει,δεν βρισκω κ τον λογο να το κανω

Αν δεν εχω ορεξη να κατσω σπιτι κ δεν εχω παρεα η θα παω για περπατημα η μια βολτα με το αμαξι

Δημοσ.

Στα μπαρ που παω εγω δε σου την πεφτουν. Δεν ειναι γλοιωδεις τυποι

Μια γυναικα σε ενα μπαρ μονη δειχνει να ψαχνεται και στανταρ θα σε ενοχλησουν..δεν ειμαι πουριτανη αλλα δεν θα το εκανα εκτος και αν ημουν αντρας!!Κατα τα αλλα και σημερα θα εβγαινα για μια μπυρα μονη σε ενα συνοικιακο εδω στην Αττικη αν δεν κρυωνα τοσο η κωλογρια!

• Like 4
Δημοσ.

Μονο που μεθυσα !!

Και δεν πειραζει που μεθυσα, πειραζει που μετα για να ξεμεθυσω παω κ τρωω
και υποτιθεται οτι ειμαι σε διαιτα
φευγω τωρα απτο μπαρ, παω να χτυπησω ενα πιτογυρο

• Like 3
Δημοσ.

To να βγαίνω μόνος μου σε ξένο μέρος, για καφέ, ποτό ή απλά βόλτα το απολαμβάνω πολύ κι εγώ! Να μη σε ξέρει κανένας!

Όπως και το να κάνω μόνος μου βόλτες με το αμάξι!

Εδω στην Αθηνα ειναι ολα πιο ευκολα,συνηθη και κατανοητα σε αντιθεση με την επαρχια που θα πουν εεε ο zio ψαχνεται ρε!!

• Like 2
Δημοσ.

Γελαω με τον καθωσπρεπει νοικοκυραιο που ντρεπεται να παει στο μπαρ μονος του , η καθεται με την παρεα του και χαχανοσχολιαζουν τον μοναχικο στην μπαρα , ως προθερμανση για την αποβιβαση στο σκυλαδικο η ακομα χειροτερα,για την  κουλτουριαρικη συζητηση σχετικα με τις επιρροες του Μπουκοφσκι και την νεα ταινια του Ταραντινο

• Like 6
Δημοσ.

Σε μπαράκι, κουβέντα με τη λεσβία barwoman (είχε χτυπήσει ωραίο γκομενάκι εκείνη τη βραδιά) και να προσεγγίζει μεθυσμένος αναρχοκομμουνιστής , τελειωμένος θαμώνας , να με φτύνει πραγματικά στα μούτρα μιλώντας (2 φορές πήγαν να νιφτώ, μα την παναγία) για Όργουελ. Από τις καλύτερες βραδιές. Και ναι

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...