Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω στην Αθηνα ειναι ολα πιο ευκολα,συνηθη και κατανοητα σε αντιθεση με την επαρχια που θα πουν εεε ο zio ψαχνεται ρε!!

Που βέβαια μπορεί και να είναι στο κεφάλι μας μόνο και να μην ασχοληθεί κανένας μαζί μας, αλλά και πάλι έχεις αυτή την αίσθηση! Όταν ήμουν κοντά στην Αθήνα παλιότερα πολύ μου άρεσε απλά να γυρνάω μόνος και να πηγαίνω όπου θέλω!

• Like 1
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε βλεπω να σχολιαζει κανεις. Τουλάχιστον οχι στα μπαρ των Εξαρχείων

μη σας πω οτι αισθανομαι κι ενα αισθημα "respect dude"

• Like 2
Δημοσ.

Μονο που μεθυσα !!

Και δεν πειραζει που μεθυσα, πειραζει που μετα για να ξεμεθυσω παω κ τρωω

και υποτιθεται οτι ειμαι σε διαιτα

φευγω τωρα απτο μπαρ, παω να χτυπησω ενα πιτογυρο

Δεν κατάλαβα ότι ήταν live το θέμα! :D

• Like 2
Δημοσ.

Ρε σεις, ειλικρινά. Δεν ασχολείται κανεις μαζι σου. Εισαι απλα ενας άγνωστος. Σταρχιδια τους

Δλδ πας σε ενα μπαρ μονη γιατι γουσταρεις λιγο αλκοολ και μουσικη και δεν ερχονται αρπακτικα διπλα σου?Εγω δεν το πιστευω αυτο που λες εκτος και αν εισαι σαν την κρουελα,που εσυ δεν εισαι! Δεν γινεται να μην σε προσεγγισει καποιος...

Δημοσ.

Εγω σιγουρα θα το κανω πολυ συχνα, αλλα πριν θα πινω μια κουταλια λαδι για να μη με πειραζει το αλκοολ.

Η μουσικη ειναι πολυ καλη κ ειχα αναγκη το κρασί. Παρεα εχω εσας κ ειμαι εξω με κοσμο. Ειναι οπως θα θελα

• Like 2
Δημοσ.

Κ γιατι να ασχοληθουν ;; Που ειναι το τοσο περιεργο;;

Tι καλο εχουν τα Εξαρχεια κ ειναι τοσο ωραια ;;Δεν εχω παει ποτε

Εγω εξ'οψεως τα εχω δει,ειναι πολυ ωραια γειτονια και εχει πολυ ωραια μαγαζια..

Δημοσ.

Εγω σιγουρα θα το κανω πολυ συχνα, αλλα πριν θα πινω μια κουταλια λαδι για να μη με πειραζει το αλκοολ.

Η μουσικη ειναι πολυ καλη κ ειχα αναγκη το κρασί. Παρεα εχω εσας κ ειμαι εξω με κοσμο. Ειναι οπως θα θελα

Έχει το νου σου με το αλκοόλ ειδικά αν πας μόνη σου.

Δεν ξέρεις που μπορείς να καταλήξεις και αυτά τα γιατροσόφια με τα λάδια και τις σοκολάτες , ψάξτα λίγο....

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εξ'οψεως τα εχω δει,ειναι πολυ ωραια γειτονια και εχει πολυ ωραια μαγαζια..

Είναι που κάνουν ανακαινίσεις συχνά στη γειτονιά μάλλον και διατηρείται....:D

(Πλάκα κάνω, δεν έχω πάει ποτέ)

• Like 2
Δημοσ.

σταβι πήρες κινητό που μπαίνει  ίντερνετ ε θηρίο ?

αν γνωρίσεις κανέναν , μην του μιλήσεις για ινσομνια μην μπαστακωθει και αυτός εδω .

• Like 9
Δημοσ.

Αν νιωθεις ανετα οκ...εγω δεν νιωθω ανετα! Αν ημουν αντρας παντως τυφλα να εχουν οι γκομενες,εγω τα ποτα μου θα τα επινα me and myself!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...