bedazzled Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Για άνδρα δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να πάει μόνος για διάφορους λόγους. Με τις γυναίκες είναι διαφορετικά.Stavi πάντως αν θες την γνώμη μου, κλείσε το κινητό και προτίμησε την δια ζώσης επικοινωνία... αν είναι να μπαίνεις Insomnia, θα το έκανες και αραχτή σπίτι σου.
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Για άνδρα δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να πάει μόνος για διάφορους λόγους. Με τις γυναίκες είναι διαφορετικά. Stavi πάντως αν θες την γνώμη μου, κλείσε το κινητό και προτίμησε την δια ζώσης επικοινωνία... αν είναι να μπαίνεις Insomnia, θα το έκανες και αραχτή σπίτι σου. Σίγουρα όχι το αντίθετο; 1
bedazzled Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Hint: σκέψου πως βλέπει/αξιολογεί μια γυναίκα έναν άνδρα μόνο του και πως βλέπει έναν που συνοδεύεται από γυναίκες...
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Hint: σκέψου πως βλέπει/αξιολογεί μια γυναίκα έναν άνδρα μόνο του και πως βλέπει έναν που συνοδεύεται από γυναίκες... A οκ αν το πας εκεί
bilya Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παρα πολλές φορές ειδικα αν βρεις κ μαγαζί να σου αρέσει η μουσική...είναι καποιες φορές που μπορεί να θες να πιείς κ να μην μπορεί κανείς οποτε πας κ χάνεσαι στις σκέψεις σου... 2
Lanike71 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Προϋπόθεση, να παίζει τη μουσική που γουστάρω. 1
stavi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Που μενεις laureleon? Για άνδρα δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να πάει μόνος για διάφορους λόγους. Με τις γυναίκες είναι διαφορετικά. Stavi πάντως αν θες την γνώμη μου, κλείσε το κινητό και προτίμησε την δια ζώσης επικοινωνία... αν είναι να μπαίνεις Insomnia, θα το έκανες και αραχτή σπίτι σου. τα κανω ολα, δεν εχω προβλημα. Κ θα μιλησω σε καποιον στο μπαρ κ στο ινσομνια κ μονη θα κατσω. Μεσα σε 2-3 ώρες μπορείς να κανεις πολλά πράγματα Επισης τι σε νοιαζει τι θα πουν οι γκομενες. Αν δε σε κοψουν για πεφτουλα δεν ασχολουνται καν Ειχα πολύ αναγκη να πιω ενα κρασί γι'αυτό βγηκα. Πιστεψτε με κανεις δεν ασχολείται 1
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Που μενεις laureleon? τα κανω ολα, δεν εχω προβλημα. Κ θα μιλησω σε καποιον στο μπαρ κ στο ινσομνια κ μονη θα κατσω. Μεσα σε 2-3 ώρες μπορείς να κανεις πολλά πράγματα Επισης τι σε νοιαζει τι θα πουν οι γκομενες. Αν δε σε κοψουν για πεφτουλα δεν ασχολουνται καν Ειχα πολύ αναγκη να πιω ενα κρασί γι'αυτό βγηκα. Πιστεψτε με κανεις δεν ασχολείται Και πέφτουλα να τον κοψουν τι έγινε? αρκει να μην ειναι αγενης πεφτουλας. Πάει δοκιμάζει και αμα δεν έχουν ορεξη απλα αποχωρει. 1
stavi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικα καθιστε κ σκεφτειτε. Τι να ασχοληθεί κανεις κ με τι?? Και πέφτουλα να τον κοψουν τι έγινε? αρκει να μην ειναι αγενης πεφτουλας. Πάει δοκιμάζει και αμα δεν έχουν ορεξη απλα αποχωρει.το λεω ως απαντηση σαυτο που ειπε γιατι φανηκε οτι σκοπος του ηταν να βγει για να βρει καποια. Οχι δεν το συστηνω για μονος μαυτο το σκοπο. Αν θες ομως να τη βρεις με την παρτυ σου δε σε νοιαζει τιποτα
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικα καθιστε κ σκεφτειτε. Τι να ασχοληθεί κανεις κ με τι?? το λεω ως απαντηση σαυτο που ειπε γιατι φανηκε οτι σκοπος του ηταν να βγει για να βρει καποια. Οχι δεν το συστηνω για μονος μαυτο το σκοπο. Αν θες ομως να τη βρεις με την παρτυ σου δε σε νοιαζει τιποτα Ποτε δεν ξέρεις. Κάποιες ψάχνονται σιγουρα αρκει να πεσεις σε αυτες... δεν ειπαμε οτι θα την πέσει σε σενα ρε σταβι ή την ανωνυμη που βγηκατε για την πάρτη σας και δεν θέλετε κατι παραπάνω. Καθενας με τις επιθυμιες του νομιζεις δεν υπάρχουν τέτοιες γκομενες?
Adon1s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αν ημουν απελπισμενος απο αποψη παρεας , πιεσης κλπ ισως το εκανα (με το ζορι κ παλι). Το θεμα ειναι να βρεις μαγαζια που να προσφερονται για τετοιου ειδους αραγμα,περισυλλογη,χαλαρωση με κανα ποτο ξερωγω κλπ. Και για να βρεις εξαρταται το που συχναζεις.Πχ εδω πανω προσπαθω τωρα που γραφω να σκεφτω τετοιο μαγαζι, αλλα ολα οσα ξερω ειναι ορθαδικα,με κλαμπονουσικη,με πολυ κοσμο,κλπ. Για αλλου ειδους δθασκεδαση.Μονο κανα δυο μου ηρθαν στην Κ.Ντηλ (το ενα , 2 φορες που εχω παει με εναν φιλο,ειναι φασης "40ρες μονες ψάχνονται") που ναι μεν εχει λαο,αλλα αμα θες καθεσαι βαθος μπαρ κ αραζεις. Σε ξαθε περιπτωση,υπαρχουν και τα συνοικιακα,το θεμα ειναι να τα βρεις.Τεσπα,καλα ειναι τετοια ξεσπασματα ενίοτε,καθε ηλικια εχει και την δικια της μορφη διασκεδασης ή προσαρμογης της διασκεδασης στην ρουτινα και το μοτίβο της ενίοτε καθημερινοτητας και κουλτουρας της. Μεταφραση, ο 20ρης θεωρει παπούδιασμα το μοναχικο ποτο στο μπαρ,θελει να γυρισει πρωι, ο 32ρης το βλεπει "μια χαρα για μια φορα", ο 40ρης ίσως και "ας πιω κανα ουισκυ στο μπαρ στην Τουμπα πριν παω σπιτι".
stavi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ποτε δεν ξέρεις. Κάποιες ψάχνονται σιγουρα αρκει να πεσεις σε αυτες... δεν ειπαμε οτι θα την πέσει σε σενα ρε σταβι ή την ανωνυμη που βγηκατε για την πάρτη σας και δεν θέλετε κατι παραπάνω. Καθενας με τις επιθυμιες του νομιζεις δεν υπάρχουν τέτοιες γκομενες? φαίνεται απο τη γλώσσα του σώματος αυτο η αλήθεια είναι οτι δεν κοιτάζω κανεναν ακριβώς για να μην το εκλαβει οτι ψαχνω παρέα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα πήγαινα σε μπαρ μόνος, όχι. Το βρίσκω, πώς να το πω, ανούσιο. Όχι ότι μου λέει κάτι το μπαρ, γενικά. Κι εκτός αυτού, είναι και κομματάκι ασύμβατο να γράφεις από τη μια, "για την πάρτη μου και δε με νοιάζει" κι από την άλλη "δεν κοιτάζω κανέναν ακριβώς για να μην το εκλάβει ότι ψάχνω παρέα". Βάλε και παρωπίδες, άμα είναι έτσι, να το σιγουρέψεις. Πώς να το πω, δεν μου φαίνεται ούτε πολύ "σκασιλάρα μου ρε, δεν έχω ανάγκη κανέναν", ούτε ιδιαίτερα διασκεδαστικό αυτό που περιγράφεις. Προσπαθώ να φανταστώ, δηλαδή, πώς τη βγάζεις μια βραδιά, πώς χαλαρώνεις, παλεύοντας να αποφύγεις να κοιτάξεις άνθρωπο. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Υ.Γ. Με ρέγουλα τα μπινελίκια, σ' ιλ βου πλε. 2
xpapias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μόνο και μόνο σαν ιδέα μου φαίνεται δύσκολο. Η αλήθεια είναι οτι κάποτε είχα πάει Cavo Paradiso μόνος μου (η παρέα είχε απόκοιμηθεί) και δεν ειχα περασει άσχημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις