Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποτο μονος δυσκολα , οχι οτι το θεωρω καπως λαθος απλα το εχω συνδυασει οτι θα βγω για ποτο σε μπαρ με παρεα να πουμε και τιποτε κλπ.

Για φαγητο ομως σε εστιατοριο πολυ συχνα πηγαινω μονος

• Like 2
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα αν είναι να βγεις μόνο για να κοιτάς για μένα δεν έχει διαφορά αν θα είσαι μόνος σου ή με παρέα.Χάσιμο χρόνου είναι και στις δύο περιπτώσεις.Και το ίδιο άβολα θα ένοιωθα αν ήμουν με άλλους 2-3 nerds ,ή ήμουν μόνος μου.

Επίσης το να βγαίνουν κάποιοι τύποι με παρέα και να κάθονται όλοι σαν τα ξυλάγκουρα χωρίς να λένε τίποτα, πέφτει πάντα στην αντίληψή μου και το βρίσκω πολύ πιο disturbing απο το να δω κάποιον μόνο του.

Θυμάμαι μια φορά έτυχε να δω έξω κάποιον τύπο με τον οποίο είχα νταλαβέρι στην αρχή ακόμα.

εγώ καθομουν σε σταντ με μια φίλη κι αυτός με ένα φίλο στον καναπέ

Όση ώρα ήμαστα εκεί, αυτοι οι δύο δε λέγαν τίποτα. Σε κάποια φάση μόνο κάτι έδειξε ο δικός μου στον άλλον και κοιτούσαν το ταβάνι...

αι καλά λέω...

μόνο που τους έβλεπα βαριόμουν

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης το να βγαίνουν κάποιοι τύποι με παρέα και να κάθονται όλοι σαν τα ξυλάγκουρα χωρίς να λένε τίποτα, πέφτει πάντα στην αντίληψή μου και το βρίσκω πολύ πιο disturbing απο το να δω κάποιον μόνο του.

Το βλέπω συνέχεια αυτό . Παρέα 4-5 μαντραχαλεων να κάθονται να μην βγάζουν κιχ και να παίζουν με τα κινητά τους. Καλύτερα να κάτσω σπίτι παρά να Τύχω σε τέτοια παρέα ..

• Like 2
Δημοσ.

Εγω τις προαλλες που πηγα για μια μπυριτσα με μια φιλη,απεναντι μας καθοταν 2 τυποι που σερφαραν στο κινητο..και γαμω την παρεα εκαναν  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Πρίν έρθω Αθήνα εμένα σε μικρή πόλη και δύο φορές που το δοκίμασα βρήκα παρέα ήθελα δεν ήθελα. Αν σε ξέρουν δεν γίνεται να το κάνεις. Τώρα που ήρθα Αθήνα θα το επιχειρήσω ξανά.

Η αλήθεια είναι ότι αν βγω μόνος θα το κάνω και για να βρω κοπέλα, επειδή με παρέα πέφτει πολύ distraction. Γενικά οι φορείς κοινωνικοποίησης που έχω είναι το πανεπιστήμιο, και τίποτα άλλο, οπότε...

Επίσης δεν έβρισκα παρέα για εξάρχεια, και μόνος είναι καλή φάση νομίζω :-)

Δημοσ.

Ενδιαφερον θεμα..Στο εξωτερικο βεβαια θεωρειται φυσιολογικο να πας να πιεις ποτακι μονος σου..

Στην χωρα μας πρεπει οπωσδηποτε κατι να συμβαινει η κατι να μην πηγαινει καλα με καποιον που ειναι μονος του..Υπαρχει αυτη  η λανθασμενη νοοτροπια..Σε μεγαλη πολη βεβαια δεν σε ξερει κανεις και χεστηκες,ομως στην επαρχια που οπου και να πας θα πεσεις πανω σε γνωστους ειναι δυσκολο και γι αυτο εγω δεν θα μπορουσα ποτε να ζησω στην επαρχια..Στην πολη χανεσαι μεσα στο πληθος και κανεις οτι γουσταρεις,νιωθεις ελευθερος :)

Εχω βγει σε ροκαδικα αρκετες φορες μονος μου διοτι εχω την αναγκη να ακουσω την μουσικη που μου αρεσει και να απολαυσω το ποτο μου ηρεμα και ωραια..Ειναι τοσο απλο..

Οσοι δεν εχετε δοκιμασει ποτε το να βγειτε μονοι σας ειναι γιατι το εχετε κανει βουνο μεσα στο μυαλο σας..

Αν η ερωτηση ηταν για καφε η απαντηση μου θα ηταν απειρες :P Λατρευω να πινω τον καφε μου,να παρατηρω τους ανθρωπους και ταυτοχρονα να ειμαι βυθισμενος στις σκεψεις μου :)

Δημοσ.

Αυτό που κάποιος πάει κάπου μόνο για τη μουσική ποτέ δεν το κατάλαβα... αν ήθελα να ακούσω κάτι το έβαζα στον υπολογιστή ή στο mp3 μου :P

• Like 4
Δημοσ.

Αν δεν εχεις παρεα να γελασεις,κοτσομπολεψεις τι να κανεις στο μπαρ.Οταν βλεπεις μερικους να καθονται στην μπαρα μονοι τους να κοιτανε το ποτο και τα φυστικια,συν οτι φαινεται γελοιο σου δινει και την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα με αυτα τα ατομα.

Εσυ εισαι μεγας ψυχολογος :P Οποιος καθεται στην μπαρα μονος του εκτος απο το οτι φαινεται γελοιο,κατι

δεν παει και καλα με αυτο το ατομο..Η λαθος νοοτροπια που σας ελεγα πριν..

Αν δουν άντρα μόνο θα πέσει καμάκι από γυναίκα; Απορία το έχω

Τι να πεσει;Καμακι απο γυναικα;χαχαχα

Εγραψε η ερωτηση σου..Εισαι θεουλης ρεεε...

Δημοσ.

To να βγαίνω μόνος μου σε ξένο μέρος, για καφέ, ποτό ή απλά βόλτα το απολαμβάνω πολύ κι εγώ! Να μη σε ξέρει κανένας!

Όπως και το να κάνω μόνος μου βόλτες με το αμάξι!

Το έκανα όταν ήμουν Ελλάδα και σε καλύτερη οικονομική και εργασιακή μοίρα. Αμάξι και τους δρόμους με τις μουσικάρες που γουστάρω. Σταματούσα όπου ήθελα για να κάνω την ποδαράτη βόλτα μου και μετά ξανά μανά χοπ χοπ στο αμάξι και νέους ορίζοντες. Θυμάμαι εποχές που ξόδευα με άνεση κάνα 30άρι μόνο για βενζίνη και κάτι άλλα ελάχιστα για κάνα φαγητό και υγρά. Μου λείπουν αυτές οι μέρες και όταν τα καταφέρω και πάλι θα επιστρέψω. 

Στα του θέματος, όχι σε μπαρ δεν θα πήγαινα μόνος. Γενικά δεν θα πήγαινα μόνος σε μέρη που θεωρούνται de facto ότι πας να ψαχτείς ή να "ψαρέψεις". Μόνος όμως βγαίνω κατά κύριο λόγο όταν το αποφασίζω και -μόνο- σε μεγάλες πόλεις (άνω των 50κ κατοίκων). Γνωριμίες έτσι και αλλιώς κάνεις παντού αν σε ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που κάποιος πάει κάπου μόνο για τη μουσική ποτέ δεν το κατάλαβα... αν ήθελα να ακούσω κάτι το έβαζα στον υπολογιστή ή στο mp3 μου :P

δεν είναι έτσι γιατί για παράδειγμα απο την παρέα μου είμαι ο μόνος που απο μικρός ακούει μεταλ και ένας απο τους λόγους που συνήθισα να βγαίνω μόνος μου ειδικά πιο παλιά ήταν αυτός γιατί ήθελα να πάω κάπου που να παίζει μουσική που να μ αρέσει 

Δημοσ.

Και όμως υπάρχουμε και εμείς που επιλεγουμε μπαρ για αυτό το λόγο :-)

Ο λόγος είναι καθαρά κοινωνικός. Θέλεις να είσαι σε περιβάλλον όπου υπάρχει κόσμος με τις ίδιες μουσικές επιλογές με εσένα, να πεις καμία κουβέντα με τη παρέα και ουτο καθεξής.

Προτιμω τα μπαρ με καθαρό μουσικό προσανατολισμό , παρά τα οτιναναι στα οποία συχνάζουν οτιναναι άνθρωποι .

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο που λεει ο τιτλος.

Ειναι το νεο μου χομπι κ περναω υπεροχα!

Αρκετα με τις βαρετες παρεες

Όχι. Μια φορά το είχα κάνει και δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Έχω εφιαλτικές αναμνήσεις από τότε.

Να σου πω την αλήθεια, ακόμα καλύτερο το θεωρώ να φέρεις κάνα φίλο σπίτι και να πάρεις ένα μπουκάλι.

Έτσι έχεις περισσότερη άνεση, σου έρχεται και πιο οικονομικά, και μπορείς να φτιάξεις κιόλας τίποτα ή να πάρετε και κάνα σούβλακο απ' έξω, ή στη τελική πατατάκια απ το περίπτερο. 

Γενικά νομίζω πως η παρέα είναι που μετράει, όχι το μέρος.

Εμενα δε μενοχλει κανεις αν δε γουσταρω. . .

Το μονο προβλημα ειναι οτι φοβάμαι μην αποκτησω προβληματα αλκοολισμου. .

Τι αδοξο θεε μου τελος

Ε μη πας και κάθε μέρα! Άμα πας 1 φορά την εβδομάδα καλά είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο και μόνο σαν ιδέα μου φαίνεται δύσκολο.

Η αλήθεια είναι οτι κάποτε είχα πάει Cavo Paradiso μόνος μου (η παρέα είχε απόκοιμηθεί) και δεν ειχα περασει άσχημα.

Ε εκεί είναι κάπως διαφορετικά. Εγώ στη Μύκονο τις μισές φορές μόνος μου έβγαινα! :)

Δημοσ.

Εμενα θα μου άρεσε παντως να την πέσω σε κάποια που πινει το καφέ της μονη της και ειναι διαθεσιμη ενω και εγω κατα τυχη πινω τον καφε μονος μου.... :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...