kathytherion Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειμαι φαν απλα βλεπω πως σχολιαζεται παντου και ειναι αντικειμενο αστειων κ κραξιματος και το συζητουσα με μια παρεα και δεν ηξερε κανενας καποιο λογο, αν εχει κανει η εχει πει κατι κλπ.
φραμπάλα Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Και για την Καινουριου.Χαλαρωστε λιγο. Αντε τον Παντελιδη, το καταλαβαινω. 1
anwnymh29 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικα τον βρισκω σαν την Βικυ Φλεσσα στους μορφασμους και μου προκαλει αηδια..τελος παντων δεν υπαρχει δημοσιογραφος που να ειναι στην καρδια κανενος,γιατι ολοι ειναι πιονια!Ο συγκεκριμενος ξεφτιλιζεται και μια χαρα μονος του και αυτο του αποφερει και χρημα..
redhotstef Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Λεει τις ειδησεις με δικο του τροπο, κανει χαβαλε ριχνει υπονοουμενα κτλ. Προσωπικα μου αρεσει αν και μερικες φορες διαφωνω με τις αποψεις του. Ειναι κατι σαν τις ειδησεις του σταρ αλλα με αλλο τροπο .. Στο σταρ ο δημοσιογραφος ειναι σοβαρος και οι ειδησεις για τα μπαζα, και στο σκαι ο δημοσιογραφος κλοουν και οι ειδησεις σοβαρες ..
michael92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το Σκάι στις 6 έχει ενδιάφερον αλλά στο βραδινό δεν το έχει με την καμία. 3
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 είναι πολλά μαζεμένα αλλά νομίζω ότι το χειρότερο είναι αυτό π βγάζει σαν την άλλη τη ξανθιά από το πρωινό τ alpha.αυτο τον αέρα του ότι κ να πω κανείς δν μ κουνάει γιατί I'm the shit.αυτό τσαντιζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ο τίτλος του video είναι gtpk, αλλά ο Mikeius περιγράφει απόλυτα αυτό με το οποίο σπάει μπάλες ο Μπογδάνος... 2
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Στο ίντερνετ εξαπλώνονται όλα, ακόμα και το κράξιμο. Για τους περισσότερους δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που τον κράζουν, τον κράζουν απλά επειδή τον κράζουν και οι άλλοι.... Για τον Παντελή λίγα, έχει κάνει μια μικρή κοιλιά (δημιουργικά) αλλά θα επανέλθει! 2
the other one Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Χωρίς να βλέπω πολλή τηλεόραση, προσπαθεί να το παίξει τηλεπερσόνα απ' το τίποτα. Νεανικό υφάκι και δήθεν καταντάει αηδία λίγο. δηλαδή οκ κάνει κρα ρε φίλε 2
xristos97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το υφακι του προσωπικα μου αρεσει λιγο (κραξτε με ελευθερα ). 1
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειμαι φαν απλα βλεπω πως σχολιαζεται παντου και ειναι αντικειμενο αστειων κ κραξιματος και το συζητουσα με μια παρεα και δεν ηξερε κανενας καποιο λογο, αν εχει κανει η εχει πει κατι κλπ. Πρεπει να δεις την εκπομπη με τον Μιχαλολιάκο τον ξεφτυλισε τελειως τι αμορφωτο τον ειπε τι ανιστορητο τι ψευτη ο τυπος χαμπάρι δεν επαιρνε έκανε τις κινησεις του και ελεγε τα δικά του. 1
mary Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Γιατι, για την Καινουργιου τι λενε; Νομιζα για τον μπογδανο ειχε ξεθυμανει το κραξιμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις