παπι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αγαπάμε σροιτερ για αρχή. Ο Μπόγδανος κατά την γνώμη μου, έχει την τύχη του λιντλ. Δεν αξίζει τέτοιο κραξιμο ενώ υπάρχουν Τρέμη βερυκοι Χατζηνικολαοι ζαχαραιοι κλπ διαμάντια. 4
thomasG4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ο Μπόγδανος κατά την γνώμη μου, έχει την τύχη του λιντλ. Δεν αξίζει τέτοιο κραξιμο ενώ υπάρχουν Τρέμη βερυκοι Χατζηνικολαοι ζαχαραιοι κλπ διαμάντια. Αυτό ακριβώς. Τουλάχιστον ο Μπογδάνος δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά. 1
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αγαπάμε σροιτερ για αρχή. Ο Μπόγδανος κατά την γνώμη μου, έχει την τύχη του λιντλ. Δεν αξίζει τέτοιο κραξιμο ενώ υπάρχουν Τρέμη βερυκοι Χατζηνικολαοι ζαχαραιοι κλπ διαμάντια. Βερυκιος? χαχαχα αυτος και αν ειναι .... ποσο γλειφτης ρε φιλε.
Razor_7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αγαπάμε σροιτερ για αρχή. Ο Μπόγδανος κατά την γνώμη μου, έχει την τύχη του λιντλ. Δεν αξίζει τέτοιο κραξιμο ενώ υπάρχουν Τρέμη βερυκοι Χατζηνικολαοι ζαχαραιοι κλπ διαμάντια. ακυρο αυτο με τον χατζηνικολαου,οσο και να μην τον πας δεν εχουν καμια επαφη αυτοι οι δυο.
Miracle Worker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ο Χατζηνικόλας φαινόταν σοβαρός δημοσιογράφος επειδή έτυχε να κυβερνάνε επί μακρόν οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Μόλις ανέβηκαν απάνω οι δικοί του ξεφούσκωσε σαν τρύπια σαμπρέλα.
Gtr34 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 -Προσπαθεί να πλασάρει τις δικές του απόψεις και πεποιθήσεις ως σωστές. - Χαζό χιούμορ, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. - Σκαϊ Την Καινούργιου δεν την ξέρω.
g_alkis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά είναι. Χορτάσαμε σφουγγοκωλάριους, λαϊκιστές και δήθεν σοβαρούς τόσα χρόνια.
CtrlFreak Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Είναι μέγιστος καραγκιόζης. @41 δευτερόλεπτο. Μέγιστος Τρισμέγιστος καραγκιόζης. Ή απλά τα λέει για να ασχολούνται μαζί του. Attention whore. 1
parlapipas25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Για μενα ο χειροτερος ολων ειναι ο πορτοσαλτε. Εμετικος ανθρωπος πραγματικα. 3
LongTom Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Άλλος ένας καραγκίοζακος που κατοικοεδρεύει στο τσίρκο της ΕΛ τηλεόρασης,περισσότερο κλόουν και λιγότερο σοβαροφανής,αλλά το ίδιο πουλημένος μέχρι το κόκκαλο όπως το άλλο σκυλολόι της δημοσιοκαφρίας. 6
xpapias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Γιατί είναι ελεεινός. Και περνιεται για έξυπνος. Εννοώ την ιδέα που έχει για τον εαυτο του οτι ειναι πιο έξυπνος από τους άλλους. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς στην Ελλάδα , όποιος κατηγορήσει την αριστερά σαν έννοια ,'' γίνεται'' αντιπαθητικός. Είναι και αυτός σχεδόν εκκεντρικός ώρες ώρες 2
kalogeros Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά δεν τον γουστάρω γιατί το παίζει ξερόλας. Πρόκειται για ακόμα έναν αμπελοφιλόσοφο της ελληνικης τηλεόρασης. Ώρες-ώρες η παρουσίαση των ειδήσεών του θυμίζει περισσότερο επίδειξη προσωπικών γνώσεων. Εκείνο, πάντως, που με εκνευρίζει περισσότερο, είναι ότι δεν αφήνει κανέναν να πεί δύο συνεχόμενες προτάσεις χωρίς να τον διακόψει. Και συνήθως διακόπτει για να πει μαλ*κίες. 1
bill999r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Επειδη είναι ενας απο τους μεγαλύτερους καραγκιόζηδες - τηλεμαιντανους του ελλαδισταν. Νεοφιλελε και ψαγμενος και καλα. Γραφικοτατος,ειδικα οταν εβαζε τα κλάματα κατα την περιοδο του δημοψηφισματος υποστηριζοντας σθεναρά το ΝΑΙ. Οπως πολυ σωστα υπογραμμισε ο LongTom ειναι πουλημένο απόβρασμα οπως ολο το καρκινικο δημοσιογραφικο συναφι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις